Тренировки в домашни условия - 110

• 36 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
За днес - лека 20-минутна тренировка за долна част с тежести и ластици от Madfit (трябва да почна да си записвам кои тренировки за долна част са ми харесали, защото напоследък все са ми леки, което при това времетраене всъщност е съвсем нормално)+ кратка тренировка за корем с един добре сложен млад мъж, който спря да си пооправи косата в средата на тренировка(беше уникално) и приключи с любимите на много от нас вакуумки.

https://youtu.be/8uGL9xtpaRU
https://youtu.be/UijKSgt9WRE

# 646
И на мен ми се натрупа доста умора. Днес се отчитам с 30 минути йога с Травис Елиът. Много добре се отрази на гърба ми, макар че беше по-подходяща за вечерта, отколкото за старт на деня.

# 647
Добавям за вчера още 20 Мин стреч вечерта,храна ,магнезий и ранно лягане 9 часа сън 3,5 ч дълбок и днес се раздадох на ШРЕД -крака -50 Мин  💪 много съм доволна .

# 648
  • Somewhere in the World
Здравейте, момичета.
Отдавна ви следя и съм много благодарна за информацията и съветите които давате.
Много благодаря на Звездичката, за споделените упражнения, общо взето това правя и като съм в настроение Памела Рейф. Нивото не ми е уау, но не се отказвам! Не всеки ден сден имам тонус за спорт ама се наритвам.....
Исках да помоля за инфо - от къде да си купя ластици , и какво е нужно да гледам?

# 649
За днес 10к rowing machine. Има какво да се желае, но след месеци пауза съм доволна. Планирам и Сидни Ден 11 Upper body.

# 650
G&B, супер! Blush Единствено 46 strokes per min не разбирам средния ти ритъм за всичкте 10К ли е? Аз никога не съм развивала такава бързина! Стигала съм най-много до 34-35 spm и то като част от някакви интервални тренировки със спринтове.

Аз днес БР4 с 3 км гребане преди тренировката и после още 3 км след. Simple Smile Не си снимах дисплея, но моите average със собствен монотонен ритъм и без бързане са 22-24 spm и 2:10/500m.
Утре ми е ден за кардио, така че ще правя някоя голяма тренировка от ютуб.

Барб, страхотен резултат! Браво! Изгуби панетонето много бързо!
Сега аз боря един голям кнедлик и съм готова. Laughing
Скрит текст:
Lower back fat Scream
Оф, Дез, изгубих, но аз наистина бях започнала все едно да втасвам. Много бързо, за по-малко от една година (от юли до НГ) ударно качих и се разплух. Изгубих разплутото, но като кг продължавам да съм много над изходната позиция от преди 1 година:( Правех си сметки до края на БР (пада се да свърша на 20 юни) горе-долу да съм занулила щетите, но с това темпо на не-сваляне няма да я бъде. Това не ме отказва, де.

# 651
Barb, мисля че е средният ритъм, но аз поддържам почти един и същ през цялото време. Това е най-добрият метод за мен да освободя напрежението и стреса. Бях решила днес да започна с 5к, но се увлякох.

# 652
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Отчитам тази седмица с 5 дни, в които тренирах, 3 от които двуразово. Уж щях да се отказвам от Хедър и 12 седмичната програма, но след лутане тези дни из различни тренировки другата седмица продължавам с week 6.

# 653
Въпрос към трениращите у дома с гребен тренажор с водно съпротивление-можете ли да ми препоръчате откъде да купя такъв,по възможност сгъваем?

# 654
Боже, жено, пожали машината!
И за мен 46 спм са много, но повече ме втрещи средния ти пулс за толкова дълга тренировка.

80/99 Rowing 33 min
81/99 Interval Walking 90 min + Usmanova Booty + Usmanova Abs
82/99 Колоездене 60 мин
83/99 Interval Walking 90 min
84/99 Rowing 33 min
85/99 Rowing 33 min + Usmanova Abs
86/99 Usmanova Abs + Usmanova Cell
87/99 Rowing 69 min
88/99 Yin Yoga + Interval Walking 33 min

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:18 от Agent Provocateur

# 655
Днес беше почивен от тренировки.
Доста работа, на работа 😁, а после цял следобед се занимавам с обработката на първата ми фитнес програма. Уикенда, ще се запознавам с на гаджето родителите😁 и едва ли ще остане време за тренировка. Вчера седнах и си разписах програма, за идните 2 или 3 месеца, продължавам със сутрешното кардио и глутеус, вечер или Горна част, или долна или само кардио. Ще опитам да натисна малко тягата като килограми, и военната преса.

# 656
G&B, един час с такъв пулс мен ще ме докара до инфаркт сигурно! Sweat Smile Ти как се чувстваш?? На мен след 160 ми е пиковата зона (над 85% от макс. пулс или поне така казва фитбит гривната) и много рядко я достигам. Средният ми пулс обикновено е в аеробната зона около 130-140.

Goldeva, аз имам класически WaterRower, който се поставя във вертикална позиция, когато не се ползва. Реално заема най-много място на височина, към 210 е висок. Много лесно се изправя и мести. Виждала съм и подобни, сгъваеми (на други марки) и, да, няма да се извисява на 2 метра, обаче заема повече място на пода. 🤷 От по-икономичните бях харесала Diadora River, който също се изправя вертикално, не се сгъва, но като цяло е по-грацилен, така да се каже. В Италия се намираше на много добри цени, половината на WaterRower, но така и не съм го пробвала на живо. Имаше в тази тема през февруари/март един потребител Георги, който казваше, че ще взима воден тренажор, така че сигурно може да сподели полезни и съвсем пресни впечатления от българския пазар, но отдавна не е писал в темата. Ако искаш го потърси на лични. Simple Smile

# 657
Barb, страхотно се чувствам всеки път,когато съм на машината. В началото ми беше доста тегаво да изкарам и 20 минути, но сега е истинско удоволствие. Не знам дали ще тренирам в залата или ще ходя,  когато имам време само за гребане. На супер удобно място ми е и безплатният паркинг за членове е направо благодат Simple Smile

# 658
И аз се впечатлих от средния пулс, Г&Б.  Аз гледам да не стоя дълго време в тази зона, особено след тия случки с високия пулс. Но пък е вярно, че високият пулс според часовниците гори и повече калории.
Аз къде на шега, къде на измама си изкарах първата седмица на МБФ. Много ми е свежа мацката и това ме увлича и ми е кеф. А и отдавна не съм тренирала така в ритъма на музиката и ми е доста денси и приятно.

# 659
Аз отчитам плайо, доволна съм, напредвам качих тежестите с 500 грама и се чувствам готова да скачам на някои упражнения

Общи условия

Активация на акаунт