Тренировки в домашни условия - 110

• 35 810
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Днес върнах няколко тренировки назад,че нали ги разбърках и да балансирам-горна част и кардио 35 Мин ,ще има и някакво друго движение за деня ,но първо мисля да сготвя ,ям,малко ще почетат и да поспя 😀 после ще помисля за някой баир с кучето ,времето е облачно не ме пали 😕

# 661
Отчитам Хиит цяло тяло със Сидни. https://youtu.be/D2D9NUptqfk Доста неща смених - клековете с подскоци със сумо клекове, катерачите с планк, в предпоследната част раменете с бицепс и клековете с отпади.

# 662
  • Стара Загора
От днес започнах да правя 10 дневното Lockdown предизвикателство на Рори. Първи ден гръб и ръце. 10 упр.по една минута. Тя препоръчва по 3 кръга да се правят. Хареса ми.

# 663
  • Някъде по Дунава
Уж вече щях да почивам, но след двете бири снощи реших да спортувам. Направих това на FB https://youtu.be/EkWBqgXUXDY

# 664
  • Бургас/Пз
Три дни добре починах. Днес ден 10 Шред  крака + корем с едно рускинче, което Агент пусна преди няколко страници. Благодаря ти много Агент, нямам топка, но всичко друго, което пусна ми хареса и ще пробвам.

Утре 4 упр за глутеус +  горна част.

# 665
За днес - тренировка за цяло тяло с пудовка, в която се редуваха упражнения с пудовка с такива в опора. Малко е еднообразно, защото един кръг се повтаря три пъти, но отдавна не бях правила тренировка с пудовка и ми хареса.
https://youtu.be/puXaAOGiPeU

# 666
  • Бургас/София
Последните седмици редувам 80 DO с 30 дневното предизвикателство на Coach Kel.
Вчера за разнообразие отчитам 45 power yoga с Ashley Galvin и 30 минутната тренировка Killer abs на Хедър (не е зле основно заради времетраенето, иначе стандартни упражнения).
Днес планувам 1 час barre body burn с Adrienne Kimberly.

# 667
Привет, спортяги! Ау, колко сте активни!
Аз се присламчвам с една скромна Crunch Free Extreme 1 част на Джаки Blush
Засега държа здраво диетката, започнах да си припомням за някои други мускули и кокали, че ги имам, ей това ме стимулира повече от всичко друго Blush
Спортен и усмихнат ден Heart Eyes

# 668
Привет днес станах късно пих три кафета с книга ,телефон и едва се наритах да тренирам ,на осмата минута на един планк ,гърбът ми каза хряс и всичко приключи 😢
Това ми е стара травма на едно и също място ,активира се на 2-3 години ,държи ме по една седмица офффффф.....
Почнах веднага диклофенак,уримил ,милгама и така ....

# 669
NFB, да се оправяш бързо! Стиксам палци да е само седмица и да не се появява пак.
Аз отивам до фитнеса да греба 😅, после -Сидни.
Редактирам се. Същото разстояние. 10км. Почти две минути по-бързо.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 15:02 от G&B

# 670
  • Бургас/Пз
Оооо, Фрейм, пази се много поне няколко дни. Ако мажеш нещо, първоначално гледай да е охлаждащо, а не загряващо. Голяма гадост са този тип травми и иска време , за да минат.
Днес времето е отврат в Бургас. Хванах се да подрежбам шкафове и дрехи на децата. Малкият е пораснал с едни 7-8см зимата и всичко му е късо, а аз много мразя дрехи, които не се носят да ми се пречкат. Та уж щях да тренирам по-обяд, ама ще остане за след 17ч. При всички положения ще тренирам, че нещо съм нервна и това не е добре Simple Smile

# 671
  • Стара Загора
Фреймче, да се оправяш бързо и се пази.
За днес тренировка 2 от предизвикателството на Рори - крака. Много ми харесва Рори, голяма е сладурана.

# 672
Фрейм, бързо да се оправиш!

Аз отчитам йога на Боховката за кръст и 30 минути спинер.

# 673
Здравейте, отчитам ден 20 от EPIC. Както казах и по-рано, много ми харесва програмата, но не си ли оправя храненето, резултати не знам дали ще има. Засега съм 49 кг., но пустия корем няма смъкване, на всичкото отгоре и едни мазнинки са ми се натрупали отстрани, ужас. Няма отказване обаче, продължавам напред.
Приятна вечер, момичета!

# 674
  • Там където
No Frame бързо да се оправяш. Почивай и не се натоварвай поне около седмица. Аз успях да приключа 4 седм. на 10-те рунда, като вместих и 3 групови боди пъмп и една групова табата в събота.
Абе коя е тази Рори дето всички я хвалите? От любопитство питам Simple Smile Има ли сайт или ю тюб?

Общи условия

Активация на акаунт