На море в Турция - Тема 70

• 74 705
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има ли вече яснота как ще бъде организиран летния сезон в турските курорти? Ще може ли да се почива в страната без задължителен тест или с ваксинационен сертификат?

До 31.05 с отрицателен ПСР влизаш. От 01.06 я го махнат, я пак така ще остане. Не ми се вярва да турят резето. Никой не знае.

# 181
Някой почива ли миналото лято в Lonicera? Моля да сподели как беше престоя му, мнение, коментари.
Прочетох някои доста отрицателни в Трипадвайзър главно за големите опашки пред ресторантите и баровете, чакане по 30 минути за маса и т.н. Не знам защо бях решила че храненето ще е с резервации, за да няма струпване на хора.

# 182
Имам планирана почивка в средата на юни за Белек. Къде мога да проверя какви са магистралните такси, ако минем през Истанбул?Благодаря!

# 183
Искам да споделя с вас какво се случва и с нашата почивка. Платили сме вече цялата сума на Версо травел за почивка от 09.05 в Aquasis deluxe, а току що получавам имейл от хотела, че отварят на 23.05......Cold Sweat

# 184
  • Русе
Искам да споделя с вас какво се случва и с нашата почивка. Платили сме вече цялата сума на Версо травел за почивка от 09.05 в Aquasis deluxe, а току що получавам имейл от хотела, че отварят на 23.05......Cold Sweat
А от Версо какво казват?

# 185
  • Варна
Може да предложат друг хотел в района, все още има надежда.  В краен случай валчер за сумата и така по схемата от последната година.

# 186
Защо ми се струва, че тази година отиваме по сценария на миналата. Няма никаква яснота как и при какви условия ще се пътува. Надявам се все пак до края на юни да се изяснят правилата за да може да си планираме и почивките и отпуските.

# 187
По този повод да питам Суено Делукс работи целогодишно, нали?

# 188
Някой с информация за Titanic Deluxe Belek?  Мисля че и той работи целогодишно, въпреки че в тази ситуация предпочитам да отвори по-късно и да ни предложат по-късни дати от 15.05

# 189
  • София
И двата хотела не са затваряни през зимата. Работят и в момента

# 190
  • Sofia
Емералд ще поемат разходите за ПСР при влизане в Турция за първите три чартъра през май. Не ги харесвам особено, но си е жест, който не мога да им отрека. Simple Smile
Моля да не се приема, като реклама (преди малко го получих на имейла си) .
Скрит текст:
Имаме чудесна новина!

Бихме желали да Ви нформираме, че чартърните ни програми от София до Анталия и Бодрум ще стартират на 01.05.2021 г. без прекъсване - всяка събота, както сме ги обявили.

За първите 3 полета на 01.05.2021; 08.05.2021 и 15.05.2021 със 7 нощувки, обявяваме БЕЗПЛАТЕН PCR тест на отиване, за всички направени до момента, както и за всички бъдещи резервации. Това се отнася за Анталия и курортите в района; до Бодрум; Мармарис; Дидим; Кушадасъ и Фетие.

За PCR тест при връщане в България /в случай, че се изисква такъв/, ще предоставим талон за отстъпка от 20 % от цената в лабораториите.

# 191
  • София
Защо ми се струва, че тази година отиваме по сценария на миналата. Няма никаква яснота как и при какви условия ще се пътува. Надявам се все пак до края на юни да се изяснят правилата за да може да си планираме и почивките и отпуските.

Отдавна си го мисля, ама ме беше страх да го напиша, че тука ще ме изядат. Хич не искам да сме прави и да викаме аз казах ли ви. Ама хич.

# 192
  • София
Ние имаме време до 8 май, когато трябва да доплатим почивката. От 30 май би трябвало да сме в Турция и се надявам хотелът да работи. Ако случайно го пуснат от 1 юни, ще изместим почивката.
Ако към датата на доплащане обаче няма яснота за хотела, нищо няма да им доплатя.
Ще взема да драсна един мейл на Версо как процедираме при такова положение. Нямам намерение този път да се набутам с цялата сума при тях.

# 193
  • Пловдив
Аз продължавам още да си чета германците които си пишат за Мега Сарай.Не знам за другите хотели как е? Но този от утре ограничават достъпа до някои неща .Бара на плажа ще предлага само сандвичи,фитнеса и сауната ще затварят по-рано.А програмата вечер ще е до 21 часа.Теста който прави хотела е 30 евро на човек.

# 194
Славейче, къде го четеш това?

Общи условия

Активация на акаунт