На море в Турция - Тема 70

• 74 731
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
Във ФБ форума се коментира, че от Камелиите щял да работи само Селин, което много ме разочарова. Някой има ли достоверна информация? Ние сме за Селин, но ако не работят другите два, ще е голяма скука!

# 196
  • Пловдив
Славейче, къде го четеш това?
В една немска група на хотела.Бях се регистрирала миналата година когато щях да ходя там.
Камелиите пак започват с изненадите.Жалко🥲

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 07:18 от slavei4e

# 197
  • София
Във ФБ форума се коментира, че от Камелиите щял да работи само Селин, което много ме разочарова. Някой има ли достоверна информация? Ние сме за Селин, но ако не работят другите два, ще е голяма скука!
Писах на чата им, дали ККлуб работи, отговориха ми - да. Не знам къде е истината.

# 198
Аз също питах преди няколко дни дали всичко ще е нормално. Отговориха ми "да, чакаме ви ".

# 199
  • София
Писах на чата им, дали ККлуб работи, отговориха ми - да. Не знам къде е истината.
ама как къде е истината. Разбира се, че във ФБ. Откъде на къде ще вярваш на официална информация идваща от  самия хотел. По-добре е да се вярва на ФБ, където всеки може да си публикува каквато глупост иска, и стотици да му се радват и  споделят Simple Smile

# 200
  • Русе, България
Имаме резервация с Онекс тур за втората половина на юни, чартър до Алания, за по-новия Lonicera сме се записали. Все още сме само с капарото, което платихме ноември 2019 г., не сме доплащали нищо, но нямаме и информация дали, какво и как ще се състои. Мен не ме устройва повече смяна на датите, един път вече го направихме през 2020, но вече клоня по-скоро към смяна на дестинацията или връщане на сумата.
Щеше да ни е първо ходене в Турция досега.
Има ли друг с тази туристическа компания сред вас?

# 201
ама как къде е истината. Разбира се, че във ФБ. Откъде на къде ще вярваш на официална информация идваща от  самия хотел. По-добре е да се вярва на ФБ, където всеки може да си публикува каквато глупост иска, и стотици да му се радват и  споделят Simple Smile
Роже, разбира се , че вярвам повече на първоизточника, но като прочета нещо такова във ФБ веднага съмнението започва да ми свива сърцето. Днес говорих с ТА, вярно е . Камелия затваря двата си хотела и ще работи само Селин. На път сме да се откажем, едва ли почивката ще е това, което очакваме, при тези условия.

# 202
  • София
Роже, разбира се , че вярвам повече на първоизточника, но като прочета нещо такова във ФБ веднага съмнението започва да ми свива сърцето. Днес говорих с ТА, вярно е . Камелия затваря двата си хотела и ще работи само Селин. На път сме да се откажем, едва ли почивката ще е това, което очакваме, при тези условия.

Коя е туристическата агенция?? Хмм...странно , трябва да звъня на нашата

# 203
  • София
Като гледам каква е ситуацията, и тая година няма да стигнем до турските курорти. Sad

# 204
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Е, дайте по- оптимистично! Какви са тези пораженчески мисли?

# 205
  • Стара Загора
Като гледам каква е ситуацията, и тая година няма да стигнем до турските курорти. Sad

Ние миналата 2020 год ходихме на почивка в Турция, всичко беше наред, така че моя съвет е да не се отказвате!

# 206
  • Русе

Ние миналата 2020 год ходихме на почивка в Турция, всичко беше наред, така че моя съвет е да не се отказвате!
И ние ходихме, и за тази година нямаме намерение да се отказваме. Имаме си резервация и чакаме да стане 15.08. Nature Sunny Blue Car Swimmer

# 207
  • София

И ние ходихме, и за тази година нямаме намерение да се отказваме. Имаме си резервация и чакаме да стане 15.08. Nature Sunny Blue Car Swimmer

И ние миналата година почивахме в Турция и всичко беше перфектно.Тази година пак имаме резервация от 27.08 и не мислим да се отказваме.

# 208
  • Стара Загора
Забравих да напиша , че и тази година имаме резервация за 27.08.2021, само да сме живи и здрави! Simple Smile

# 209
Онекс тур са отменили всички полети от Варна през месец май за Анталия. Явно положението е плачевно.

Общи условия

Активация на акаунт