На море в Турция - Тема 70

• 74 753
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А в коя е била досега?

в червената

# 556
  • Пловдив
Някой има ли информация за хотели Ефталия? Отворени ли са в момента, тепърва ли ще отварят?

# 557
Ние ще почиваме в Ефталия Оушън началото на септември, но не съм проверял. Надявам се да работят.

# 558
  • с трима мъже :)
Аз днес говорих с Аква (Ефталия). Те Ефталиите много-много не си приличат, уж са заедно. Единствено Аква-та си заслужава. Гледах цените, струват ми се ужасно ниски, чак не мога да повярвам.
Та говорих днес по телефона. В момента работят Оушън и Марин. Само те. Аква ще отвори от 1 юли. В тия двата сега, няма анимации никакви, няма и вечерно шоу. Момичето каза, че искрено се надява от 1 юли тия забрани вече да паднат. Но засега ги има, наредба, законова. От правителството, каза тя Simple Smile

Ние днес отново се разправяме 10-те човека какво ще правим. Едното с-во се притеснява от Ковид (те го изкараха декември), но те са с малки деца (11 и 6). Отлагаме днес за 2 септември. Но още се чудя сега дали верно да останем в този хотел (Дидим бийч - тук всички се изказахте негативно, аз съм в дилема, една жена само каза, че е била там и са си изкарали добре, както и моя колежка, в работата). И сега малко посърнах днес, като видях цените на Аква. Защото ако тоя Дидим Бийч Елеганс верно е гаден, после ще се спукам от яд, че не съм ги завела поне в Аква - там сме били вече 3 пъти, знаем я.
Последния път бяхме в Марин и ви писах едно дъъъъъълго резюме от всичко, че НЕ е добре работата в другите Ефталии.

Зная, че почваме да се повтаряме вече в едни и същи постове, но като чета, всички сме на това дережде. Платила съм още миналата година, януари и оттогава сме в застой с тая почивка. Днес я отлагам за трета дата. Ходихме миналата година в БГ, и тук си ми е мило, че си е наше, хотелчето не беше лошо - имаше храна, не беше УАУ, но беше вкусна пък! готвачът си беше добър. За Ареснал говоря, в Несебър. На плажа, с ОИ (по български, разбира се), персоналът беше усмихнат, любезен, ние и не сме контактували с тях много-много (в разрив с турците, които последните години ни игнорират нас, българите), стаите нормални, като за парите, които плащахме. Най-важното - плажът беше на 50 крачки. А това ни беше важно, понеже единият ден притичвахме с ММ, че работихме. Децата - сами, на плаж. Та... хотелът, добре. Ама като отидох на плаж и като дойде оня с чантичката и се изряза, че не може само чадър, а трябва и шезлонг задължително, било изключение за годината тогава, и като платих сума пари за няколко дни за чадъри, под които стояхме и за шезлонги, които НЕ докоснахме дори, а ги изнесохме отстрани, просто ми домъчня за Турция Simple Smile ... и пързалките Simple Smile. Щото в Несебър добре, ама като идеш на аквапарка и режат глави там. То вход, то вътре все едно си в ресторант 100 звезди - такива ми ти цени, ама вие знаете всичко...кво да разводнявам сега темата.

Накратко: Турция ми липсва. Ходи ми се много. И ДА!-ще отида. Ако ще и само с моето с-во. Пипам си куфарите, колата и тръгвам. Ако нещата са в най-лошия случай като сега - не виждам причина да не отида.

ПС: А пък тази тема под микроскоп я следя напоследък. По няколко пъти на ден отварям да видя дали има нови постове, чакам, чакам и аз тук разкази от Турция, с текуща дата. Наскоро четох и виждам, че нещата към момента са същите, каквото е било миналото лято.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 18:58 от galaBG

# 559
  • Пловдив
Ако наистина отворят тези хотели от 01.07.докато се шлифова всичко и трябва пак да затворят.Те в последно време имаха проблем с кадри сега си представям каква мотивация ще имат и какво обслужване.

# 560
Славейче, не те разбрах. Защо да затварят? Аз очаквам, че през юни ще се подгреят хотелиерите и персонала и от юли ще заработят отново с усмивка. Аз също се надявам (може би защото ми се иска) правителството да махне забраните за шоу-програмите и за анимациите и през август да се нормализират нещата. Да се закрепи положението и така криво-ляво да минат и септември и октомври. А от догодина: с пълна сила наново, по старому. Поне така се надявам. Но наистина не разбрах защо да затварят... че нямат перонал ли? Ще намерят турците и още как.

ПС: Разбрах те, прочела съм, че едва ли не още първата седмица трябва да затворят. Всъщност , казваш точно това, което написах току-що. Така е, тия месеци, тази година, ще са за шлифоването Simple Smile

# 561
Здравейте
Понеже на първа страница не намерих информация : има ли чартъри към Бодрум ?

# 562
  • София
Да, има чартъри.

# 563
Не съм ползвала.
Може ли повече информация - къде мога да видя разписание ? Чувала съм, че само агенции могат да правят резервации за тях ?

# 564
  • София
Мариетта, точно за такива чартъри говоря - самолети, които се наемат от агенции. За самостоятелна организация не мисля, че има.

# 565
  • Където морето целува небето...
Анимация и шоута по закон не трябва да имат, НО си има нелегално. При нас има всяка вечер, но ако питаш на рецепция казват, че не знаят нищо и да видиш на сцената в 21 часа. Афиши и информация няма официални, а в приложението на хотела не се отваря страницата за ивентите. В момента в някой от съседните хотели също дъни яка музика, която ме кара да затворя вратата и пак я чувам, а е 22:58. Лазери се виждат навсякъде също.

# 566
  • София
ГалаБГ в Дидим има нов хотел, Максерия, днес го видях за сефте, много приличен изглежда.

# 567
  • София
А докога са забранени анимациите и шоутата? Има ли надежда от 1 юни да ги разрешат? Мисля си, че властите са наясно със случващото се по хотелите, но съвсем удобно си затварят очите в името на туристическия бизнес.

Ние вчера минахме пср теста и се надявам да сме отрицателни. Grin Днес ще гледам да генерирам тия HES кодове. И утре рано, живот и здраве, потегляме.

# 568
  • Sofia
Приятна почивка, дано всичко да е наред и ще чакам отзиви. Simple Smile

# 569
Тонка (вече не си Точица Simple Smile ) приятна почивка, лек път и да пишеш и ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт