На море в Турция - Тема 70

• 74 726
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча хотели/апартаменти около Текирдаг или Силиври. Не можем времево да си позволим дълги почивки-затова правим чести на брой ,но по-кратки. Не ми се иска да губя ден и половина -два в път,затова се оглеждам за място близо до Пловдив. Свикнала съм сама да организирам почивките и екскурзиите.В Европа никога не съм имала проблем,но в Турция... два пъти правя резервация през буукинг в Истанбул,отиваме на място и ни казват ,че стаята е заета. Миналата година два часа търсих хотел в 40 градусова жега с дете,а локацията ми беше важна.Та много съм скептична към лоялността им към резервациите.Обикновено наемам апартаменти,но за Турция не съм сигурна. Всякаква информация ще ми е полезна.

# 601
До колкото разбрах до 31.05.магазините не работели събота и неделя

# 602
  • Русе
Аз чакам с нетърпение отзива на Тонка.От Бодрум все още няма отзиви.Както и на останалите.Мислено ще се пренесем с вашите преживявания.
........
Аз да се допълня, че нещо не ми се връзва. Да не би магазините да не работят само през уикенда?
Да, не работят. През почивните дни работят само хранителните магазини.

# 603
  • Варна
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча хотели/апартаменти около Текирдаг или Силиври. Не можем времево да си позволим дълги почивки-затова правим чести на брой ,но по-кратки. Не ми се иска да губя ден и половина -два в път,затова се оглеждам за място близо до Пловдив. Свикнала съм сама да организирам почивките и екскурзиите.В Европа никога не съм имала проблем,но в Турция... два пъти правя резервация през буукинг в Истанбул,отиваме на място и ни казват ,че стаята е заета. Миналата година два часа търсих хотел в 40 градусова жега с дете,а локацията ми беше важна.Та много съм скептична към лоялността им към резервациите.Обикновено наемам апартаменти,но за Турция не съм сигурна. Всякаква информация ще ми е полезна.

В Силиври сме правили нощувка в този хотел - hotel Eser Diamond   има собствен аквапарк, големи стаи, добра закуска. Има доста отзиви от българи.Явно е популярен в България. Хотела се намира малко в нищото- до морето се ходи с кола , може би на 2-3 километра.

В Текрдаг за едно неосъществено пътуване си бях сложил в любими този апартхотел.

https://www.booking.com/hotel/tr/12-rooms.bg.html?label=gen173nr … 5al6PUk#hotelTmpl

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 08:30 от ninoto

# 604
  • Пловдив
Благодаря!

# 605
Намерих някаква фирма “Ориент” предлагат пакети чартър + настаняване. Главно заради чартъра ме интересува. Някой ползвал ли ги е ?

# 606
renydent,
От Текирдаг местните ходят или поне ходеха на плаж към Кумбаг, но преди 7-8 години се направи един голям контейнерен терминал, та не знам, колко е чисто морето в района.

# 607
  • Някъде в Европа...
Намерих някаква фирма “Ориент” предлагат пакети чартър + настаняване. Главно заради чартъра ме интересува. Някой ползвал ли ги е ?
Ориент 99 е една от основните ТА за Турция, дали не са и ТО...Ако се поразровите ще намерите доста инфо за тях. Лично аз не съм ги ползвала...

# 608
  • София
Ориент 99 е една от основните ТА за Турция, дали не са и ТО...Ако се поразровите ще намерите доста инфо за тях. Лично аз не съм ги ползвала...

Тия са едни от "големите", "великите". И аз не съм ги ползвал, за моя радост. Скъсаха ми нервите преди 3-4 г., Казах им довиждане, дано да не се видиме и оттам при други, дето мазно и любезно ми взеха парите. Дълго е за разправяне, но случая не е свързан с чартър.

# 609
Поздрави от слънчева Анталия. По късно ще пусна кратък пост за хотела. Искам само да кажа, за тези, които се колебаят - не си отменяйте резервациите. Турция си е все така прекрасна, гостоприемна и слънчева. Руснаците ги няма и изобщо не ми липсват, дано не ги пускат скоро. Рай е без тях Simple Smile

# 610
  • Sofia
Ако не се лъжа Ориент 99 не наемат чартъри, ползват наети от други ТО. Тези, които наемат са Тез Тур, Аква тур и Емералд, както и Онек тур (бившият Он травел). Поне аз тези знам. Simple Smile

# 611
  • с трима мъже :)
Приятели, не зная дали е редно, но понеже днес го пуснах на роднините, с които ще ходим, пускам го и на вас... така просто ... преговорих си го днес ... от 2019 е Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=sl2DIAu9LrM

# 612
  • Някъде в Европа...
Приятели, не зная дали е редно, но понеже днес го пуснах на роднините, с които ще ходим, пускам го и на вас... така просто ... преговорих си го днес ... от 2019 е Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=sl2DIAu9LrM
Ефталиите са си класика за хора с големи деца на изгодна цена 😉

# 613
Здравейте,
До колко години са безплатни децата в Ефталиите и къде да видя цени със самолет?

# 614
  • Русе
Здравейте,
До колко години са безплатни децата в Ефталиите и къде да видя цени със самолет?
Ако не се лъжя да 14 г., но пак провери, защото понякога при отделните агенции е различна възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт