В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро и от меннн! Nature Sun With Face

Аз също не успях да спя днес. Голямо въртене падна между 2 и 4.. Успех на всички с прегледите днес! Аз утре съм на БХС и вече нямам търпение!

Хубав и спокоен ден на всички! 🤗

# 436
Добро утрооо!
Аз явно съм единствената, която като подуши възглавницата припада и сутрин ставам с хиляди мъки. Smiley
Днес съм на преглед, нещо от вчера ми е много притеснено, корема ми е на топка, по принцип съм спокойна и негативни мисли в главата нямам, но днес защо съм така не знам....
Сънувах, че съм си седнала на двора, пия розе и пуша Smiley Smiley докъде стигнах... Smiley Smiley

Пожелавам на всички, които са на прегледи днес да чуят само хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

# 437
Здравейте момичета.
Ще помоля да се запиша и аз в темата с термин 09.10
Лека бременност на всички Simple Smile

# 438
И аз спя като мечка, по 10-11 часа и ставам с адски мъки, но да чукна на дърво други неразположения нямам. От МЦ, където се следя не издават болнични, та ще трябва да намеря АГ, което да ми издава до края на бременността..

# 439
Палдора,притеснила си се, защото не  си купи ,,чисто новата количка" 😂😂, всичко ще е наред 🤩

# 440
Палдора,притеснила си се, защото не  си купи ,,чисто новата количка" 😂😂, всичко ще е наред 🤩

Въобще не съм си я сложила на сърце тази количка 😂 аз се ядосах на наглостта на продавачката, която упорито твърдеше, че количката е тоооп. Grinning Такива хора ме забавляват по принцип, но в случая бях гладна и нервна и не улучи. Grinning

# 441
Много тъжно ми става, че някой момичета са подложени на такова отношение и то точно по време на бременност, аз в момента без подкрепата и грижите на приятеля ми няма да се справя, признавам си. Няма да повтарям и аз думите на другите момичета,много са прави и се радвам, че всички разсъждаваме така , никоя жена не заслужава това, напротив! Респект, Боби за силата да вземеш решение да се изнесеш, винаги поставяй себе си и бебето на първо място.
И извън темата, днес лекаря ми видя изследванията по Вайбър, понеже съм чак на 15 на преглед, а до сега беше в отпуск. Каза, че кетотелата в урината не били страшни, всичко друго било ок, само за гъбичките ми назначи лечение. Много се чудя, какво да правя в 10 седмица съм, знам че преди 3 4 месец, не е ок да се лекуват имала съм и преди гъбички, но сега ме е страх. Фармацевт съм, знам че това което ми изписа става за бременни, но съм си паника. Някоя от вас при предна бременност имала ли е проблем с тези гадини и как процедираха вашите лекари?

Аз също съм с гъбички, но моя доктор категорично каза, че преди 12тата седмица да настъпи няма да ми ги лекува. Та сега на следващия вече ще го питаме как ще процедираме, защото вече карам 13та седмица. И аз така съм чувала, че в ранните седмици не се лекува, но не знам каква е причината.

# 442
Уф, аз сега четох листовката за този Дуфастон. Голяма отрова, защо ли я четох. Ама след като док преценя, че трябва, ще го пия. Дано е само две седмици. Момичетата, които имаха леко отлепянето, какво пиха и колко време, и дали помагат медикаментите? Това в кръгчето е при мен, което отчете,но каза че още не е притеснително.

# 443
Бубамара,не знам дали ще те успокои,ама аз с тоя дуфастон съм го ползвала за забавяне на цикъла по схема таа... За нешо толкова сериозно изобщо не бих чела какво има 😂,като видиш за каква глупост съм го пила аз 😂

# 444
Привет от мен мили момичета! Относно отлепването, аз съм в болничен от 2 седмици заради отлепване, за което ми беше изписан дуфастон 3х1. Имах и зацапване, но също така при мен се откри и полип на маточната шийка, който по принцип си зацапва. Моя преглед е утре на 01.04 и се надявам всичко да е наред, също се надявам да ми удължат болничния, че не се виждам на работа как ще изкарам...

# 445
  • София/Севлиево
Добро утро.
Съвет от човек,който пие страшно много лекарства-не четете листовките, само ще си причините допълнителен стрес.Дуфастонът е просто прогестерон, при това в много ниска концентрация и вече повечето АГ-та не го изписват самостоятелно, а при нужда от още хормон(както бях аз с Утрогестан и инжекциите).
Да, днес съм на нощен преглед-в 20:45.Ако имам късмет няма много да чакам, ама миналия път влязох с 45 минути по-късно.За мен не е проблем, ама ми е много мъчно за докторът, че работи по нощите.Ама като е само един това е положението.
Мишленце0283 ,добре дошла!

# 446
Привет от мен мили момичета! Относно отлепването, аз съм в болничен от 2 седмици заради отлепване, за което ми беше изписан дуфастон 3х1. Имах и зацапване, но също така при мен се откри и полип на маточната шийка, който по принцип си зацапва. Моя преглед е утре на 01.04 и се надявам всичко да е наред, също се надявам да ми удължат болничния, че не се виждам на работа как ще изкарам...
Happy, благодаря ти! Да и аз съм със същата доза. Ще съм ти благодарна да пишеш дали е повлиял след прегледа и стискам палци всичко да е наред 🍀

# 447
Добро утро и от мен! Пожелавам на всички ви един прекрасен ден с много положителни емоции! Днес е моята първа ФМ и БХС в Оскар Клиник, вълнувам се като на първа среща с мъж Simple Smile
Снощи имах страшно къркорене в стомаха + много често пишкане, та май доколкото разбрах това са първите признаци на движение на малкото бебче и много се развълнувах. Надявам се всичко да е наред днес! Хубав ден, Момичета!

# 448
Добро утро момичета (макар и моето утро да започва към 7-7:30, за жалост).
И аз като Палдора, помирисвам възглавницата и заспивам, сутрин е голям зор със ставането, но чесно казано аз винаги съм си била така. Незнам тази моя бременност каква е- безсимптомна, спокойна и се надявам така да продължи,чак се замислям аз ли съм късметлиика или мъжът ми, нямам изблици на напрежение или нещо което да ме подтиква за рев, кавги и т.н.

Боби , много съжалявам за създалата се ситуация, но в крайна сметка по-добре сега отколкото след раждането. Сега бъди спокойна и се радваи на бременноста си. Мъжът ти даже не заслужава да се впише в акта на раждане на детето.

Относно покупките мисля да изчакам сега до 12 април да мине БХС и малко, по малко да почнем да разглеждаме с ММ за основните неща за да не се натоварваме психически, физически и финансово накрая на бременността.
За количка съм си определила лимит около 1000 лв. и ще се постарая да не го превишавам, даже вече съм си набелязала и ще я следя за промоция. Така че вече от другия месец започвам, само всичко да е наред.

# 449
Добро утро и от мен! Снощи грам не спах и ужасно ме боля главата, пих парацетамол, а днес се замислям дали да не пия но шпа, тъй като съм много напрегната и усещам леки болки. През деня имах изключително неприятни преживявания и в последствие пререкание с майка, чието дете абсолютно безпричинно се държа изключително грубо и агресивно с моето. То беше бутане, дърпане, плюене и за капак я удари с камък. А моето милото изобщо не е умее да се защитава и само стои и понася безропотно. Изумена съм колко много агресия има по детските площадки и какво безхаберие или невъзможност за овладяване на собствените си деца цари сред голяма част от родителското съсловие.
Боби, искрено съжалявам, че си изпаднала в подобна ситуация, стискам ти палци всичко да отмине. Относно съвета, който прочетох по-напред бащата да не бъде вписан в акта за раждане като такъв, не е вярно, че той няма какво да направи по въпроса. Може да завери нотариална декларация, че припознава детето и ако вече ти я оспориш, може да заведе иск за бащинство.
Bubamara9, казаха ли ти дали изследването и анализа реално се извършва в Селена, или там само взимат кръв и я пращат в Майчин дом в С-я? И кой ти направи ФМ? Дават ли диск след това?

Общи условия

Активация на акаунт