В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 128
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Азалия няма стрално нали и ти пивше иногинол Simple Smile тя поддържа КЗ

# 466
И моето едно иска да правим обременяване към 24 г.с.
Засега захарта ми на гладно е добре, но най-вероятно защото нищо не влиза в устата ми след 19 часа освен вода и после ходя 5 километра преди лягане .А за протокола и мен ме мързи.В началото ми беше отпаднало и едвам се завличах до пътеката, а тя е в съседната стая, как пък ходех после просто не знам😂
Аз съм правила обременяване и на мен не ми е чак толкова гадно .По скоро притеснението ми е от резултатите 🙄

# 467
Пууу, още имам лош спомен, как ми горчи в устата от глюкозата и съм с лаптопа в кафето на Надежда и имам супер важен работен разговор, а не мога една глътка вода да пия Astonished No Mouth

# 468
  • София/Севлиево
Аз щях да припадна като го правих,хем не бях бременна...Може би най-неприятното изследване,което съм правила(а имам цветна снимка и офис хистероскопия без упойки,които понесох доста по-добре).

# 469
Аз все пак на своя глава си пуснах изследване за тромбофилия. По-запознатите може ли да ми разчетат резултатите, че не ми изглеждат добре, а съм на преглед чак на 15.04 и мн се притеснявам 😥

# 470
Според мен задължително се консултирай с лекаря си. Обади му се по телефона, прати му изследванията нека да каже какво да правиш, но смятам, че трябва задължително да приемаш антикоагуланти за разреждане на кръвта. Имаш ли предишни загуби?
Аз все пак на своя глава си пуснах изследване за тромбофилия. По-запознатите може ли да ми разчетат резултатите, че не ми изглеждат добре, а съм на преглед чак на 15.04 и мн се притеснявам 😥

Боби, съгласна съм изцяло с момичетата. Такъв мъж не заслужава нито да бъде до теб, нито да е баща на детето ти. Очевидно е просто един "кърлеж“, без който ще си по-добре. 😊❤️

# 471
Baby Monkey, аз също съм с тромбофилия. Първото, което трябва да направиш е да се видиш с доктор веднага, за да може да ти назначи подходяща за теб терапия. НЕ ЧАКАЙ 15-ти. Имам вече една загуба заради тази гадост, моля те, просто се погрижи за себе си. Контролирана не е опасна, но иска терапия задължително.
*Редакция-абсолютно правилно е написала Попи26. Можеш да се обадиш и да ги изпратиш, това навярно е и най-бързият вариант в момента.

# 472
имам, да, в 6 г.с. Тази бременност вече съм в 10 г.с., док по принцип ми беше казал, че няма смисъл да ги пускам, но аз ги пуснах....

# 473
Зависи как реагира организма на изпитата глюкоза .Аз само на такива истории се бях наслушала за причерняване, припадане и се бях настроила да умирам в лабораторията.😂Затова като ми се размина с 10 минути гадене бях потресена.
Baby Monkey , ако Аг-то ти не разбира от тромбофилия има шанс изобщо да не те отрази пак.Търси си такъв които е наясно с това, за да получиш адекватно отношение навреме .От кой град си?

# 474
от Русе съм, докторът ми е на работа чак в петък

# 475
Моята първа загуба беше в 11г.с., също съм с тромбофилия. През втората бременност пих аспирин, но отново го загубух в 7г.с. Сега съм на фраксипарин и аспирин. Така ще е до края на бременността. Не чакай изобщо!
имам, да, в 6 г.с. Тази бременност вече съм в 10 г.с., док по принцип ми беше казал, че няма смисъл да ги пускам, но аз ги пуснах....

# 476
Питай в тази тема момичетата за съвет за някакъв специалист близко до теб.За съжаление аз мога да помогна с инфо само за лекари в София...

# 477
  • София
Здравейте,
Може ли някое момиче, което е било на Ранна Фетална Морфология (11-13 г.с) в Оскар Клиник да сподели как протича прегледа+ дали са й взели кръвни изследвания там?

# 478
Здравейте,
Може ли някое момиче, което е било на Ранна Фетална Морфология (11-13 г.с) в Оскар Клиник да сподели как протича прегледа+ дали са й взели кръвни изследвания там?

Привет,

Аз имам час за утре в Оскар Клиник, после ще споделя. За кръвните изследвания, знам, че ги взимат там Simple Smile

# 479
  • София/Севлиево
Аз също ще ходя там,но чак на 15.04.Вие при кой лекар се записахте?Аз при доктор Янкова по съвет на доктор Станулов.

Общи условия

Активация на акаунт