В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Аз също ще ходя там,но чак на 15.04.Вие при кой лекар се записахте?Аз при доктор Янкова по съвет на доктор Станулов.

Аз бях при нея, доволна съм. От няколко места ми казаха, че това е най-доброто място за ФМ и БХС. Елислава, ти май беше препоръчала д-р Вецев. Бях при него и също останах много доволна. Радвам се, че се доверих.

# 481
Здравейте, момичета, чета Ви, но до сега не се осмелявах да се включа (имам предишна загуба и от психологична гледна точка). Вчера бях на ФМ и БХС (12+1). Видяхме бебчето, добре е, чакам резултатите и от БХС. Единственото, което мира не ми дава е че док. ми каза, че имам ниско разположена плацента, но щяла да се вдигне с времето. Все нещо има, което да ми допринася допълнителна тревога.

# 482
  • София
Аз също ще ходя там,но чак на 15.04.Вие при кой лекар се записахте?Аз при доктор Янкова по съвет на доктор Станулов.

Аз бях при нея, доволна съм. От няколко места ми казаха, че това е най-доброто място за ФМ и БХС. Елислава, ти май беше препоръчала д-р Вецев. Бях при него и също останах много доволна. Радвам се, че се доверих.
И аз мисля да се запиша при него

# 483
Аз се върнах от преглед и още съм в транс.....
Видях бебе,малко бебче....доктора се смя с мене,аз гледам монитора и не мога да възприема какво виждам, малкото човече махаше с ръчички Heart Eyes
Като ме изби на един рев...чист резил,добре че си се знаем с него...
Момичета,така не съм се вълнувала и при положителния тест...мисля,че чак сега осъзнах напълно, какво расте в мене...

# 484
Наистина като го видим малкото човече и става още по-реално. Не мога да повярвам, че е само 6см, а вече си има всичко, пръстчета, крачета, прилича на човече (малко и на извънземно де). Направо след вчерашния преглед се чувствам бременна.. до сега ми беше като в сън. Плацентата ми е задна, това мисля че значи, че по-рано ще усетя движения..?
Успех на момичетата с предстоящите прегледи!!

# 485
  • София

Аз също съм при д-р Янкова на 12/04.
Ще споделя впечатления след прегледа. Simple Smile

# 486
Здравейте, момичета, чета Ви, но до сега не се осмелявах да се включа (имам предишна загуба и от психологична гледна точка). Вчера бях на ФМ и БХС (12+1). Видяхме бебчето, добре е, чакам резултатите и от БХС. Единственото, което мира не ми дава е че док. ми каза, че имам ниско разположена плацента, но щяла да се вдигне с времето. Все нещо има, което да ми допринася допълнителна тревога.

И на мен ми каза същото за плацентата, но каза ,че в следващите месеци трябва да се ''вдигне'' и да се измести високо.

Може би някоя от другите мами, които вече са раждали може да сподели дали е имала подобен казус и от ниска дали се е променила.

Paldora и аз бях така, доктора ми говори някакви неща, а аз като в транс гледам само екрана и бебето и беше доста вълнуващо и емоционално хаха

# 487
И моята за сега е ниско, но не закрива "изхода" на бебето😄 Би трябвало да се вдигне. Предния път на късната фетална, мисля, че някъде се падаше около 30г.с все още се водеше, че е ниско, но до раждането се вдигна.
А аз да питам някой има ли с предна плацента? Предния път бях със задна и усещах бебето много силно. Сега освен това, нещо друго трябва ли да знам за предната плацента?

# 488
Аз съм на 5-ти при д-р Янкова и чакам с нетърпение и малко страх прегледа.
С предната бременност пак бях при нея и е невероятна. Тя установи проблема, но беше с такова човешко отношение, че винаги ще съм й благодарна.

# 489
Има ли някой, който като е спрял утрогестана (вагинално), да му е поотшумяло гаденето и повръщането. АГ каза да го спра за ден да видим дали ще има резултат.

# 490
Чесно казано незнам за един ден колко ще ти се отрази спирането на утрогестана, но може да пробваш. А относно гаденето и повръщането аз съм вече 2 месеца на Утрогестан 3*2 и не съм имала никакви неразположения, гадене и повръщане, но всеки организъм е различен и може при теб да е показал странични ефекти, макар че нали казват че вагинално няма изразени станични ефекти.

# 491
Чесно казано незнам за един ден колко ще ти се отрази спирането на утрогестана, но може да пробваш. А относно гаденето и повръщането аз съм вече 2 месеца на Утрогестан 3*2 и не съм имала никакви неразположения, гадене и повръщане, но всеки организъм е различен и може при теб да е показал странични ефекти, макар че нали казват че вагинално няма изразени станични ефекти.

И на мен ми се струва, че ще е без резултат, ама да видим. Може пък да ми влияе по някакъв начин.

# 492
Момичета, и аз съм с предна плацента. И моята била низко, и на мен ми казаха, че щяла да се вдигне. Д-р Вецев ми обясни, че било вариант на нормата. Стискам палци на всички мами тук с такова разположение на плацентата да няма проблеми Simple Smile Иначе не съм била бременна преди, не знам каква е разликата в усещанията. Чух, че бебето се усещало по-късно в такива случаи, защото плацентата действала като “възглавница”.

# 493
  • София
Момичета, и аз съм с предна плацента. И моята била низко, и на мен ми казаха, че щяла да се вдигне. Д-р Вецев ми обясни, че било вариант на нормата. Стискам палци на всички мами тук с такова разположение на плацентата да няма проблеми Simple Smile Иначе не съм била бременна преди, не знам каква е разликата в усещанията. Чух, че бебето се усещало по-късно в такива случаи, защото плацентата действала като “възглавница”.
Вецев ли те наблюдава?

# 494
Ако е предна плацентата чисто логично е да се усети по-рано, т.к. отначало се усеща като пърхане вътрешно, а не с ръка върху корема. Подозирам се това пърхане е някакъв натист върху вътрешните органи. А за таткото, за да го усети той по-рано с ръка върху корема е логично да е по-рано, ако е задна плацента.

...това са ми следобедните размишления Joy

Общи условия

Активация на акаунт