Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 29 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви, момичета ❤️
Оказахме се доста с О точно тези дни. Дано към средата на април да залеем темата с +++++ тестчета 🤞🍀❤️

# 256
  • London
Присъединявам се и аз, момичета 🥰
Вчера беше О. по мои сметки, тестовете започнаха да избледняват още от вчера. Постарахме се три дни подред, дано се е случило чудото ❤

Гледам в английския форум, в който се подвизавам, доста използват метода SMEP (сигурно го има и на български, но така и не го намерих в нашия форум как точно се нарича)
Общо взето, правиш секс през ден до положителен тест за О., тогава правиш три дни подред, после един ден почивка и пак секс (после може и да не правиш ако не ти се прави 😆)
Та, четири момичета бяха най-активни в тяхната тема през февруари-март, а последните дни и 4те се похвалиха с две чертички ❤

# 257
Ами присъединявам се и аз, моята О трябва да е била в петък вечерта, усетих типичните пробождания, а и преди това имах 3 дни белтъкообразна ЦС. Само, че и снощи вечерта много силно ме преболя ниско в ляво за известно време, а вчера се отчетохме само към обяд и днес не успяхме. Надявам се да сме го хванали с материала от четвъртък, петък или събота и всички останали също да сте успели, и наистина след 2 седмици да има бум 🙏🍀🍀🍀

# 258
Изхабих последния тест в 00 ч., Оказа се още по-наситен, пък макар и не на 100% сякаш. Ама мерак да не изтървем и подхванах мъжо, тъкмо приключихме в новия ден, да е по-близо уж до О. Радвам се, че официално бебеправим, че усърдно се пазехме до сега и ме човъркаше дали пак няма да отложим за друг път. Та О определено ще е на 29-30ти, не знам дали ще дам пак 10 лв за още 1-2 дни да доизмеря разликата.

# 259
  • София/Севлиево
Хайде момичета, успех!
Билийв,силно стиснати палци за успешна процедура!
Блускай ,от сърце ти пожелавам съвсем скоро да ни зарадваш.
Фелиша,нормално е да се чувстваш тъй,това не те прави лоша.Спомням си сестра ми като забременя с малката племенничка колко рев изрева,че тъй лесно и се получило,а пък аз се мъча.Даже я беше страх да ми каже,а пък аз така се радвах за нея.Обожавам племенничките си ❤️

# 260
Здравейте момичета. Не знам дали въпроса ми е за тук, ако не е моля да не извините.
По препоръка на репродуктивния специалисти към който се обърнах започнах прием на дуфастон 2х1 след овулация.
Веднага след приема на хапчето започват спазми в корема, които не са болезнени,но са доста силни. Дали това е нормално и нещо дали трябва да ме притеснява. На лекар съм пак в сряда и ще питам, но до тогава се чудя дали да продължавам с хапчето.
Желая на всички да видите скоро двете чертички и да сбъднете мечтата си.

# 261
Аз този месец не мога да се оправя с тестовере за О и ги зарязах / е, щракаме си редовно тези дни, пък каквото сабя покаже/, но пък имам напредък с моя мъж..
Скрит текст:
Нещо се е стреснал, че не е ходил никога на лекар профилактично и не си е пускал изследвания и мисли тези дни да си пусне ПКК и май май да пие витамини.. Аз естествено се възползвах от моментното му желание да обърне внимание на здравето си и мисля да му взема и някоя друга добавка за спермитата, да си ги пие профилактично и мисля да му направя комбинацията на профекунд б, та да видим... Иначе, почти всяка сутрин му правя смутита към кафето с банан, киви и доза протеин, поне от плодовете да си набави витамини.. Той от време на време си прави вода с лимон, поне от към витамин ц се зарежда Grinning
Относно бирата, не сме големи привърженици на алкохола ние и макс 5 бири за годината да изпие ММ.. аз бира не мога да пия, действа ми приспивно, но пък цигарите много ги мори.... големи кавги имаме за тези цигари, но и там бележим някакъв напредък, че мина на тези електронните, които май са по-добрият вариант.. Постоянно ми отговаря с: "Що народ се тровят с какви ли не субстанции и имат не едно дете, ти тука и цигарите искаш да ми спреш".. Знам, че има нещо вярно, но пуста му женска черта - искам да стане на моята..
Преди близо година ми се обади моята приятелка от детството и ми каза, че ме е сънувала бременна, уви все още си чакам чудото.. Много пъти и аз съм сънувала двете черти, ставам правя тест и - , вече спрях да се вглеждам в сънищата си. Сънувах веднъж, че имам син. Русичък със светли големи очи, като мен, беше толкова лъчезарен, усмихнат, прекрасен.. Бяхме толкова щастливи ..Това е съня, който съм запечатала дълбоко в съзнанието си и вярвам, че ще стане реалност един ден!! Отплеснах се май малко в повечко.. 

Дай Боже и тази тема да завърши с много положителни тестчета Hearts

# 262
Билийв , много силно стискам палци!
Блускай радвам се, че нещата се развиха по възможно най- щадящия начин и съвсем скоро вярвам, че ще ни зарадваш с две чертички Heart
Фелиша и аз така бях онзи ден като разбрах за още една близка приятелка. Едновременно изпитвах огромно щастие и тъга. Но малко след това тъгата мина и в момента само щастието остана.
И ние сме значително по- активния с ММ този месец. Въпреки че не правих тестове горе долу през 1-2 дена “посяваме” Grinning Горе долу на гадаене според тестовете от мналите месеци и болките в яйчниците сме я хванали- петък и снощи се отчетохме, а О тр да е била вчера според болките, но за всеки случай и днес ще се отчетем, пък ще видим- каквото сабя покаже

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:06 от Mimirita

# 263
Благодаря на всички за пожеланията Heart
Объркна съм момичета... в петък чхг беше 440 а днес е 490 . Обадих се на доктора и ме вика утре за абразио, а аз все имам надежда ,че чхг може да започне да пада . Предложих му чхг в сряда и тогава да мислим за действие.... какво мислите момичета?

# 264
Благодаря на всички за пожеланията Heart
Объркна съм момичета... в петък чхг беше 440 а днес е 490 . Обадих се на доктора и ме вика утре за абразио, а аз все имам надежда ,че чхг може да започне да пада . Предложих му чхг в сряда и тогава да мислим за действие.... какво мислите момичета?
Факт е, че за два дни малко се е покачил, но аз за абразио не бих отишла докато не започне да спада. В чужди сайтове дори съм чела за удвояване на чхг на 96 часа.

# 265
  • Замък сред облаците
Блускай, много ми е съмнително за съжаление това бавно увеличение. Имаш ли болки или тежест към днешна дата? Ако искаш, изчакай до сряда, но според мен е хубаво да те погледнат още веднъж с хубава апаратура и да кажат как стоят нещата.
Дафни, при Блускай не се е увеличило особено за период от около 10 дни, затова проблемът беше къде е, развива ли се или е ИМ.

# 266
Рейнбоу, Алисън, Слънчево момиче, успех и дано да се похвалите скоро!!
Рейнбоу, този метод и тук в Германия е много популярен явно.
Кокошчица, браво, че мъжът ти се е насочил към по-здравословни навици и го подкрепяш!

https://www.unr.edu/nevada-today/news/2011/school-of-medicine-re … emale-infertility

Едно интересно инфо за любители като за добро утро. :Д Всеки ден чета като обсебена вече някакви научни изследвания (последно бях така преди години с акнето). Дори се чудя сега ако дай Боже стане от първия път дали няма да ми липсва (шегувам се..):Д

Кофеина намалява доказано активността на мускулите в тръбите, които са отговорни за придвижването на оплодената яйцеклетка и увеличеният прием на кофеин е риск за ИБ и infertility. На мен такива неща ми действат надъхващо, защото сутринта много ми се пиеше кафе и в крайна сметка си направих безкофеиново благодарение на такива статийки. : )

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:10 от snowwhite12

# 267
Фелиша адски е странно това чувство! И аз преди мислех че съм ужасна, че го изпитвам, но според мен е абсолютно нормално. Около мен буквално всички са бременни или с новоизлюпени бебоци и започнах да се чудя дали сега ми прави впечатление, защото и аз искам или наистина всички раждат, понеже сме в такава възраст. Thinking Най-вероятно е комбинация и от двете.

В момента чакаме малките чудеса на най-добрата ми приятелка и сестра ми и нямам търпение да ги видя и нагушкам, безкрайно се радвам за тях, но вътрешно имам един глас, който всеки път крещи "ИСКАМ И ААААЗ!". Не е завист, просто си е едно чувство "искам и аз вече.." !!! Smile Purple Heart

# 268
  • Замък сред облаците
Рейнбоу, Алисън, Слънчево момиче, успех и дано да се похвалите скоро!!
Рейнбоу, този метод и тук в Германия е много популярен явно.
Кокошчица, браво, че мъжът ти се е насочил към по-здравословни навици и го подкрепяш!

https://www.unr.edu/nevada-today/news/2011/school-of-medicine-re … emale-infertility

Едно интересно инфо за любители като за добро утро. :Д Всеки ден чета като обсебена вече някакви научни изследвания (последно бях така преди години с акнето). Кофеина намалява доказано активността на мускулите в тръбите, които са отговорни за придвижването на оплодената яйцеклетка и увеличеният прием на кофеин е риск за ИБ. На мен такива неща ми действат надъхващо, защото сутринта много ми се пиеше кафе и в крайна сметка си направих безкофеиново благодарение на такива статийки. : )

До 150-200 мг кофеин на ден не е проблем, дъвкано е 1000 пъти из форума. А това не е точно представително изследване. Проведено е при мишки, няма сравнителни данни какво значи увеличен прием на кафе и т.н. Много лесно се впечатляваш, Сноууайт, и взимаш прибързани решения, струва ми се от последните ти постове.

# 269
  • София
Блускай вече става наистина странно. По принцип не обичам да стряскам хората в такива ситуации, но изключиха ли моларна бременност?

Общи условия

Активация на акаунт