"Порталът" - нов български сериал по БНТ

• 35 804
  • 704
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Май жена пише писмата. Тази с червената шапка...
Крум камери ли слага? Как ще ги гледа? / няма интернет😉/

Леле, много е бърз 😂

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 21:55 от almadji

# 646
Май жена пише писмата. Тази с червената шапка...
Това е секретарката на Сава Панайотов.

# 647
  • гр. София
Следващата серия ще бъде много интересна, жалко че е само 1 епизод на седмица.

# 648
  • София
Точно вчера ядох скариди и пих бяло вино в ресторант, какво странно има?

В тоя епизод много трудно им се разбираше на повечето, особено на Велислав. Но пък самият епизод беше по-напрегнат и добър от предния. Много ми са симпатични всички в кварталното магазинче, както и барманът в Яйцето. А на Чичо се смях с глас - супер подбор с Геро. Grinning

# 649
  • Пловдив
Елка си е българска разработка. То и името ѝ това значи- ЕЛектронен КАлкулатор.  Имам някакъв спомен, че още през 60 години са създадени.
Фотографът, който нарекоха Каракочев не е ли известният софийски фотограф Папакочев. Синът му беше журналист в "Хоризонт"?

# 650
Хареса ми серията - сцената с псевдодисидентът Масларски беше топ Smile

# 651
Ама Крум добре се възползва от престоя в миналото. Ани е голяма хубавица!
Вуйчото винаги много ме забавлява. Пропуснала съм - наистина ли героинята на Стефка Янорова му е била студентка? Би трябвало да го помни тогава.
Много приятен е сериала. Не натоварва, има нещо романтично от онова време в него. Идеален е за неделя вечер. Както каза Крум - настощето е една лудница.
И да отбележа, че все пропускам - много ми харесва интрото със старите и новите кадри от София.
Жана Янева ми идва една идея превзета, но все пак е звезда. Явно е търсен ефект. Искам да видя повече от Свежен. Дано следващия епизод го покажат за по-дълго и почне да се разплита истината.

# 652
EdelV, от промото съдя, че ще го познае от името в паспорта. Била е на 20, може да не й е преподавал дълго, възможно е да го забрави в лице, но като види името, ще й щракне нещо.
Оф, много ме радва сериала. И тази серия ми хареса.

# 653
Много сладичък тоя Вуйчо😍
Васко не намекна ли, че те се мятка из измеренията, не в реалното си минало. Ще ги помете квантовия качамак накрая, то е ясно. 😁

# 654
  • София
Този епизод е точно по средата на сезона, разсича го на две, ама ми стоеше малко като 'филър' Във всеки един сериал ги има де и то по няколко, ама тук са малко епизодите и ми се искаше да се случи нещо по-значимо освен предимно да се пеят песнички.
Хуморът отново ми хареса. Репликите отново бяха дозирани и с мисъл. Добре, че са актьорите и сценографията. В смисъл каквото и да се случва си личи колко са се вкарали всички във филма и всеки дава максимума от себе си. Това е рядкост по нашите ширини. Simple Smile
Мхм, професор Барахарска изобщо дори и нямаше намек да е познала, дори и бегло Джингиби? То е ясно, че мозъка автоматично изключва подобна явна и невъзможна прилика, но щеше да е хубаво да спомене дори за един кратък миг, ''сякаш съм ви виждала някога/някъде, щеше да е някак си по-яко''. Simple Smile

# 655
Човекът, който се срещна с Жана, относно писмата не е ли бащата на Крум?
Цивилен милиционер.

# 656
Пореден добър епизод, не разбрах кога мина времето. Определено сериалът надгражда.

Геро и Велислав - страхотни, така си подаваха топката Simple Smile бяха на една вълна.

# 657
Не знам дали Барахарска получи дежа-вю, но Георги Минчев определено получи. 😁
Ей, другаря Панайотов ще я счупи Жанчето. 😁

# 658
  • София
Крум не му ли намери някакви съвременни документи? Остави го да се разхожда така из съвременната джунгла?

# 659
Крума, ако не се лъжа, предупреди вуйчето да не излиза никъде и да не се среща с никого.

Общи условия

Активация на акаунт