"Порталът" - нов български сериал по БНТ

• 35 803
  • 704
  •   1
Отговори
# 660
Тъкмо започнах да се изнервям , че сме преполовили епизодите , а нищо не се случва и  Крум се изяви на купончето с "мама му стара" Joy Купончето беше представено  доста семпло и кротко .
По "онова" време имахме Елки , а някои /особено арабите в групата/ и други машинки .
Леко ме уморява озвучаването , но Велислав много ме кефи . Личи си ,че тази роля му е много приятна .

# 661
Като изключим самия край на епизода, нищо не се случи тук. Чист пълнеж.
Не ми харесва играта на "Ани Лиянова". Хем лигава, хем флегматична - пълен ужас. Не ми пасва до Крум.
Иначе - приятна атмосфера, повечето актьори се справят добре (мъжете).
Дано последните 3 епизода дадат повече пауър на историята, защото дотук - слаба работа.

# 662
  • София
Крума, ако не се лъжа, предупреди вуйчето да не излиза никъде и да не се среща с никого.
Ама шило в торба стои ли?😂 Джингибито си щъка напред-назад във времето, ще стои в апартамент 😉

# 663
Спокойно, другарят Панайотов ще нажежи терена следващата седмица. 😁😝

# 664
Дяволо, според мен беше така лежерен епизода, за да ни покажат как се вписва Крум сред културния елит. Сигурно като ги опознае, ще е още по-мотивиран да разплете истината.
Да, това беше баща му, който говори със Жана. После и в магазинчето се видяха.

# 665
  • София
А майката на Ани щеше да убие с поглед Крум - страховита тъща 😂

# 666
  • София
Записах епизода и го качих в Гугъл снимки

,,Порталът''  Епизод 3

.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 01:12 от Mari_Mar

# 667
Човекът, който се срещна с Жана, относно писмата не е ли бащата на Крум?
Цивилен милиционер.

Да, именно.

# 668
Иии, кой е този 😮

Жокер:
Скрит текст:
Не е Свежен Младенов 😁(не че и този не е хубав)

# 669

Не ми харесва играта на "Ани Лиянова". Хем лигава, хем флегматична - пълен ужас. Не ми пасва до Крум.

На мен хем ми е лигава, хем блудкава някаква - никаква. А за това как изглежда до Крум въобще не ми се говори - като дъщеря му в тийнейджърска възраст. Смешно и нелепо.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 01:40 от Lara97

# 670
Кефи сериала, снощи изгледах и трите серии та ми е прясно. А и в темата не прочетох на някой да му е  направило впечатление, че в телефонната кабина пусна монета, удари апарата и той му пусна няколко монети. Като ротативка Simple Smile. Навремето знаех трикове за говорене без пари, ама за вземане нямаше:smiling_imp:  Оттам Крум започна "натрупването на капитала", можеше да си купи и дъвка "Идеал".

# 671
Благодаря на Мари за линка. Снощи бях навън и не успях да гледам.
Ани Лиянова сигурно е певицата Лиана Антонова. Чела съм нейни книги и там тя разказва как са се събирали на Терен.
Жана и отношенията със съпруга ѝ са пък пресъздаване на тези на Татяна Титянова и мъжът ѝ Георги Иванов. Правил ѝ е същите пиянски сцени.
Хареса ми епизода , хем нищо съществено не се случи, хем ....с такса лекота го гледаш.
Джулия Бочева е много слаба актриса. Можеше да поканят Глория Петкова, в нея има нещо от онова време. Мисля, че добре би се справила.

# 672
Да си поръчаш такива работи на ресторант нормално ли е? (питам искрено) ... Вярно, че не ходя често, но ако съм с някой и напоръча бяло вино със скариди и незнам какво, ще си помисля, че много се превзема...

Да не бъркате скариди и стриди? Стридите са за "превземки" и цената им е доста "солена". А скариди има из бг ресторантите, даже и кралски скариди има.

# 673
И аз мисля, че се обърка Петя. Скариди лятото на всяко кръчме предлагат.

# 674
Едно време едни църни чичовци по морето предлагаха морски череши/морски семки са все водораслите по тях. Скариди в книжни фунийки, набързо попарени тъй както са извадени от морето, осолени от морската вода и гарнирани с водорасли. Много се харчеха. Grinning Скаридите не са чак за претенциозни, не са и чак скъпи изключая кралските. Дребоса/коктейлните са на достъпна/прилична цена.

Общи условия

Активация на акаунт