"Порталът" - нов български сериал по БНТ

• 35 792
  • 704
  •   1
Отговори
# 675
Искам да отбележа,че е абсолютно достоверно това с телефона и стотинките,защото съм го правила като дете BlushПадаха по цяла шепа Joy

# 676
  • София
Искам да отбележа,че е абсолютно достоверно това с телефона и стотинките,защото съм го правила като дете BlushПадаха по цяла шепа Joy
Аз също, в края на 90-те години, обаче. Пред училище имаше такъв телефон, никога не съм имала пари за него, само с два-три удара се изсипваха сумати стотинки.

Аз пък много харесвам Джулия Бочева като певица и актриса, но съм съгласна, че въобще не си пасва с Велислав. Като детенце изглежда пред него, но пък може да е търсен ефект.

# 677
О,признавам годините с точност не помня,но съм била хлапе.

# 678
Да, Ани не си ходи много с Крум. Като бяха в колата точно това си помислих, че стои като детенце пред него, все едно му е дъщеря. Засега няма да я обсъждам как е като актриса, ще й дам шанс до 6-ти еп.

# 679
С интерес изгледах третия епизод,но действието върви малко бавно,което е постоянен дефект в българските филми.В третия епизод почти нищо не стана,освен въвеждането на пияницата съпруг
Образа обаче се затлачва от многото дарби с които го натоварват,то песни то текстове,то свирене на китара.И да, артистките идват малко младички за него,нали в първата серия каза ,че има дъщеря студентка в чужбина?
Иначе и аз смятам,че се визира Татяна Титянова.

# 680
Тази Джулия и в Революцията не се справяше особено добре(но там беше много млада),но пък пее страхотно и е симпатяга.
А Стефка Я. още не мога да я възприема в тази роля.В Революцията беше неотразима г-жа Пешева,как съм се смяла с нея.Даже образът ѝ ми харесваше повече от този в Стъклен дом.

# 681
Е, тя Ани нали му каза, че не може да пее, тъй че тая дарба отпада😁
Аз се надявам другаря Панайотов да покаже и той своята музикална драба, но едва ли. Акцентът не е върху него. 😁

# 682
Е, тя Ани нали му каза, че не може да пее, тъй че тая дарба отпада😁
Аз се надявам другаря Панайотов да покаже и той своята музикална драба, но едва ли. Акцентът не е върху него. 😁
Хъмбъл, той на Панайотов жените са му слабост - я гледай какво става, секретарка, певица ....... жена му ще му види сметката - хахаххахахахахахх

Предполагам, че вече от другата серия ще гледаме какво ще научи Крум от подслушвателите и ще разберем накъде върви историята.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 11:02 от Daniela Gospodinova

# 683
Скрит текст:
Едно време, в дивите киномански години само по подредбата на имената в началото можех да позная кой е убиецът. Сега залагам, че е другарят Панайотов. Той има най-голям мотив. А и съдейки по подредбата на имената. След имената на главните, след които е това  на фадъра, веднага следва името на най-най. Следователно го водя като главният отрицателен герой.

# 684
Никой не е коментирал мазника Стойчо Масларски - онзи от снимката , който подари букет на на Данчето Хр. , а после се наведе , подуши Ани и и каза , че скоро ще  трябва "да я води на Панчарево" ...
После  вуйчо Джингиби го гледа на лаптопа на големия опозиционен митинг на СДС /10 г. по-късно/ , там беше  вече "демократ" и почти ревеше от вълнение пред обектива .
Не е лошо за младите да знаят , че много боклук се  вля в тези редици и опорочи  измъчената ни демокрация , та до ден днешен . Този момент е хванат много точно  .  

И аз залагам на другаря Панайотов .
Ще бъде шок за мен  ако  бащата на Крум е направил белята  неумишлено от ревност , а после да се е покрил . Дадоха ги  в някаква заигравка .

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:14 от Ели-ТАЛ

# 685
Ели, наистина много добре уловен момент. Много са тези като него и до ден днешен. Деца на комунисти, ама видни демократи и другите, които цамбуркат между партиите и призовават за промяна. В "Отнесени от вихъра" хубаво им викаха на такива пребоядисаните. Май вярно ще се окаже вечен тоя комунизъм.
Изобщо много такива детайли има ако се замисли човек. Благодаря, че споделяте за Татяна Титянова и Лиана Антонова! Далечни са ми онези времена, а ми е интересно да науча. Вече дребнавостите за телефони, шишета и т.н. ги прескачам.

# 686
Според мен не трябва да пропускаме и жените - и секретарката и жена му, а защо не и някоя от средите, ревността, завистта също са опасен мотив.
А Панайотов ми се струва и малко страхлив, но да видим(особено как се обясняваше на жена си в промото).
Интересно са заплетени.

# 687
Много е назад в каста, освен това в бъдещето го играе някакъв натурщик. Докато Савата ще го играе Борис Луканов. Според мен Савчо ще бъде разобличен, но в бъдещето.

# 688
  • София
На мен ми хареса купона и се изненадах, че Велислав пееше, а не са ползвали дубльор. Много се забавлявах на сцените между Крум и Чичо, ареакцията на Чичо при вида на запалката беше безценна.
Крум е на 40 години - нали това се говори от самото начало на промотирането на сериала, как 40 годишен мъж се връща 40 години назад във времето. Но предполагам, че за един 25 годишен, 40 годишните изглеждат на преклонна възраст Simple Smile

Панайотов ще е класически номенклатурчик, оженил се по сметка за жена от комунистическия елит. Не вярвам той да е убил Жана, освен ако не е случаен инцидент. А онзи младеж, който беше пребит от Джингиби, син на Сава Панайотов ли е?

# 689

Направо ме е срам да си призная, че и аз съм го правила. Но се получава, ако вътре автомата е пълен със стотинки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт