Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Кърджали
Не пуснаха. Ще ни оставят да полудеем до вторник.
Оф само като гледам списъка с клиочетта и мимстава тежко. Дори не знам от кое да започна.
Ясно, че щв е от началото...ама.

Серията.беше много добра.  Емоционална.

# 421
Здравейте, развълнувани момичета! Hug
Хванах точно от разговора на Селин и Серкан нататък...Много ми хареса това, което видях до края! Направо буца ми заседна последните минути!
После ще ви чета, за да разбера всичко, предварителни благодарности на Алекс и Али Heart Алекс, дано си по-добре, бързо да минава! Предполагам, че сте го обсъдили, но Серкан каза, че нищо не е ставало между тях, разбра се, че първите дни не помнел, ама тя го е награбила, както е бил в несвяст ли??? Той нали се е лекувал Flushed
Продължавам да мисля, че не е имало нищо, искам най-накрая публично унижение за кокошката, никаква милост... Макар че, ако ще продължава и лятото, явно тя ще е злодеят Rage
Разчитаме, че прословутите снимки на Дениз и Селин все пак ще стигнат до Серкан и малко да му се вдигне пелената от очите вече.
Много ми харесаха и Ханде, и Керем във финалната част, повярвах им Heart Eyes
Разбрах, че и лайф имало, сега ще го потърся, да им се порадвам и там.Heart

# 422
Отговор на въпроса дали Керем ще смени прическата скоро, май не.
Въпрос: Мислиш ли да си смениш прическата/да се подстрижеш?
Отговор: Всички искат да я сменя, но аз искам да я пусна дълга и това е първият път, в който го правя, много се вълнувам, защото най-накрая мога да я замятам. Grinning

Лека нощ и от мен.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:30 от hopexx

# 423
  • София
Алекс и Али, сърдечни благодарности за това, че отново бяхте неотлъчно с нас тази вечер, че превеждахте експресно всяка сцена от епизода, така че да се чувстваме информирани и да съпреживеем случващото се в епизода заедно с вас! На Алекс пожелавам бързо и безпроблемно оздравяване и дано се дължи просто на настинка нейното неразположение! Този виртуален, пролетен букет лалета е за вас!

Благодаря на всички момичета, който бяха тази вечер в темата - пишещи, споделящи, коментиращи, четящи! Удоволствие е да прекара човек съботната вечер пред монитора, с чаша вино в ръка и в такава прекрасна компания! Gift Heart

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 424
  • София
Гледах лайфа пак в рекламите и Керем (Серкан) е с татус:

Това е знакът за безкрайност, преплетен с първите букви на имената им. Тоест носи тази символика според мен - “завинаги заедно”. Нихан и Кемал в Черна любов си бяха направили такива татуси на китките. Харесва ми идеята. Стига вече с тези пръстени, банално стана. Сега, ако искат да се разделят, трябва да си отрежат пръстите! Grinning

Ако ви попадне лайфът с английски субтитри, пускайте го, моля. Hug

Вяра на Дениз нямам, така че надеждата ми не е в него, а по-скоро във Ферит. Но много искам Серкан да си спомни ясно, че нищо не се е случвало между него и Селин. Нито в Словения, нито после. Искам това да се изясни и да не стои като черно петно върху красивата им любов с Еда. И нещо смешно, когато Серкан й каза: “Как може да си бременна, като между нас не е имало нищо.” Очаквах кокошката да отговори това, което Славена беше написала преди време: “Ако знаеш пък аз колко съм шокирана!” Joy

# 425
  • София
Късметлийка си е Селин и това е.Винаги е на печалба.
1.На рождения ден когато Серкан търси Еда ,а тя се правеше на жертва и Дениз якачи в стаята получи,-кекс,справи се с страстите си ,а след време бременност с която отново да шантажира Серкан ,и унищожава съвместния им живот.
2.Тя е кротка,нищо не иска ,но използва честта на Еда за да се разделят с Серкан,чест знае какво е разпознава го у другите ,но в нейното сърце не вирее.
 Така,че гневна или лъжлива винаги успява да ги раздели.За това най много помощ получава от Серкан-все още иска и мисли че получава честни отговори от нея.Както казват един път да ме излъжеш е срам за тебе ,а втори път срам за мен че го допускам.Серкан от изгрев до залез ,вижда се че и когато е спал допуска  добрата си приятелка да го лъже.

# 426
Това с татусите е готино, може да навия мъжо да си направим , ще ги позиционираме на безименните пръсти под халките, че той не е голям фен на татуировките, пък и няма да се виждат , но ние ще си знаем , че са там Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

# 427
  • София
Гледах лайфа пак в рекламите и Керем (Серкан) е с татус:

Това е знакът за безкрайност, преплетен с първите букви на имената им. Тоест носи тази символика според мен - “завинаги заедно”. Нихан и Кемал в Черна любов си бяха направили такива татуси на китките. Харесва ми идеята. Стига вече с тези пръстени, банално стана. Сега, ако искат да се разделят, трябва да си отрежат пръстите! Grinning

Ако ви попадне лайфът с английски субтитри, пускайте го, моля. Hug

Вяра на Дениз нямам, така че надеждата ми не е в него, а по-скоро във Ферит. Но много искам Серкан да си спомни ясно, че нищо не се е случвало между него и Селин. Нито в Словения, нито после. Искам това да се изясни и да не стои като черно петно върху красивата им любов с Еда. И нещо смешно, когато Серкан й каза: “Как може да си бременна, като между нас не е имало нищо.” Очаквах кокошката да отговори това, което Славена беше написала преди време: “Ако знаеш пък аз колко съм шокирана!” Joy

Вяра на Дениз нямам, така че надеждата ми не е в него, а по-скоро във Ферит., Бро и аз в нормална ситуация бих се доверила повече на Ферит, отколкото на Дениз! Но в този случай, след като той вече има съмнения, че Селин може да носи неговото дете, поне на мен по-логично ми се струва сценаристите да заложат на Дениз! Защото вече не става дума дали и какъв приятел е той на Еда, в този случай Дениз е пряко засегнат от игрите на Селин! Но тъй като сценаристите по-често пишат сценариите си по различен от моята логика начин, няма да съм много изненадана, ако накрая Ферит е този, който разкрие мръсните игри на Селин! Ако съумее да преживее или е преживял вече чувствата си към нея! Flowers Four Leaf Clover

# 428
  • Кърджали
Искате ли пак да поревете? Хубаво, сами поискахте.. .
Почнах да превеждам първата сцена, но я зарязох и отидох на прощалното писмо.
Пригответе кърпички...

Прощалното писмо на Еда
"Серкан! Любими! Може да изглежда като сбогуване, но всъщност не е. Човек се сбогува, когато си тръгва от някъде. Бъди сигурен, че аз всъщност не си тръгнах от теб. И никога не мога да си тръгна. Не мога да си тръгна. Тръгвам си не от теб, а от себе си. Защото не мога да го направя. Не мога да застана между теб и детето ти за цял живот . Не мога да бъда жената, която детето винаги ше мрази, защото е разделила майка му и баща му. Затова избирам да остана завинаги в теб и да изживея живота си в празнота. Прости ми. Последната ми молба към теб, последното ми желание - само ме запази вътре в теб. Тази една година беше нашата и нека винаги остане нашата. Не тръгвай след мвн, не търси къде съм. И без това аз не съществувам ако ти не си до мен. Затова и да искаш, няма как да ме намериш. Довиждане, любими! Най-голямата ми любов. Казват, че колкото невъзможна е една любов, толкова е и голяма. Нашата любов не може да бъде по-голяма от това. Довиждане.

# 429
Гледам, че нападат Айдан , че казала на кокоша, че каквото и да решат тя е зад тях, т.е. зад Селин и Серкан .

# 430
  • София
Искате ли пак да поревете? Хубаво, сами поискахте.. .
Почнах да превеждам първата сцена, но я зарязох и отидох на прощалното писмо.
Пригответе кърпички...

Прощалното писмо на Еда
"Серкан! Любими! Може да изглежда като сбогуване, но всъщност не е. Човек се сбогува, когато си тръгва от някъде. Бъди сигурен, че аз всъщност не си тръгнах от теб. И никога не мога да си тръгна. Не мога да си тръгна. Тръгвам си не от теб, а от себе си. Защото не мога да го направя. Не мога да застана между теб и детето ти за цял живот . Не мога да бъда жената, която детето винаги ше мрази, защото е разделила майка му и баща му. Затова избирам да остана завинаги в теб и да изживея живота си в празнота. Прости ми. Последната ми молба към теб, последното ми желание - само ме запази вътре в теб. Тази една година беше нашата и нека винаги остане нашата. Не тръгвай след мвн, не търси къде съм. И без това аз не съществувам ако ти не си до мен. Затова и да искаш, няма как да ме намериш. Довиждане, любими! Най-голямата ми любов. Казват, че колкото невъзможна е една любов, толкова е и голяма. Нашата любов не може да бъде по-голяма от това. Довиждане.

Признавам си, за мен текста на писмото е сърцераздирателен! Алекс, още веднъж благодарност!

# 431
  • Кърджали
Айдан каза че ще подкрепинрешенията, които вземат, че каквото и да стане няма да изостави внучето..
.. Все пак това бебе (поне за момента) е нейно внупе. Какво да ѝ каже - не ща да го виждам ли...

# 432
Боли ме като чета писмото на Еда, толкова ме боли за тях двамата... тъкмо да са щастливи и нещо изскача и всичко се проваля. Знам, че е сериал, но просто... Текстът е просто болезнен, та като започнеш от обръщението към Серкан, та чак до самия финал и  невъзможната любов...

# 433
  • Кърджали
Магийке, в момента усещам едни сълзи и гледам в една точка.
Даже сега повече ме жегна, по време на излъчването някак си.. Въздейства ми, ама сега направо ме разби.

Тия снимки с татусите са ми надеждата. Шом са ги направили в следващата серия, значи бързо ще разкрият истината. Или някак си Серкан ще убеди Еда...

# 434
Алекс, честно, реших да слагам субтитри на някои сцени и първата, към която се насочих, е писмото. Даже е готова:
Прощално писмо
https://ok.ru/video/2220735400460

Отивам да слагам и на ,,Ти си моя свят"

Общи условия

Активация на акаунт