Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, дайте да не се хващаме на номерата на тази мръсна кучка. Тя продължава
                                    с манипулациите си. Възможно ли е един човек в тежко състояние с операция на главата,
                                     на силни лекарства да прави кекс.
                                     Кучката продължава да го манипулира, че той не помнел, ама защо й вярвате ? Ще видите
                                     че така ще се окаже. Според мен Дениз и Ферит ще я издънят.Тя не знае, че мръсотията и
                                      тя е до време. Рано или късно всичко излиза наяве.
                                     Стина не си само ти без обувки и аз съм боса.
                                      Ако Серкан е правил кекс с тая аз ще бъда първата, която ще го оплюе, ако загубя ще ви
                                      черпя, никой да не се съмнява в това, но мисля, че вие ще ме черпите.

# 406
Хектор : Девойки днес покрай тези гълъбчета нямаше как да блесна. Но другият епизод звездата ще съм аз.

# 407
  • София
Благодаря на Али и Алекс за преводите!
Hug

Благодаря на всички момичета за компанията! Kissing Heart

Аз очаквам хубав рейтинг утре, сис. Защото серията си беше драматична - по вкуса на комшиите. Да, на нас също ни хареса. Но имаше интрига, имаше драма, имаше действие и нямаше пълнеж. Ако всеки епизод ни беше такъв, нямаше да ни падне рейтингът според мен. Щяхме да държим стабилен 5-6, ама уви. Wink

# 408
Страшно се радвам ,че Еда се върна . Сега нищо няма да я накара да замине ,ако ще и Лейля да е бременна от Серкан . Вече съм убедена, че Кокоша не е спала със Серкан .нарочно ни дадоха как в Словения спят отделно .
Прави сте ,че Дениз вече е почти сигурен ,че е негово и няма да си остави детето . Но и друго ми хрумна - Селин въобще не е бременна .Всичко да е постановка . Как припадна по поръчка в колата . Може и докторката да е в играта . Защо не ? Постановките са в кръвта и .
Ха-ха ,Фили, ти си втора Мело...Харесват ми мислите ти..

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 00:02 от Виолета Цветанова_563417

# 409
Красиви сцени имаше този път Simple Smile
Всъщност, имаше една подсказка за Дениз и Селин, но аз специално не й обърнах внимание - Ферит знае повече от всички какво се е случило на рождения ден на Селин. Затова и тръгна със снимките. И я предупреди.
А Селин е манипулаторка висша класа. Ако просто я отпратят по живо по здраво, няма да е справедливо, дори по причина, че е бременна.

# 410
И от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ на Алекс и Али Flowers Hibiscus
1.35М

# 411
  • София
От тази драма с бременната Селин може да ни извади само Дениз според мен! Серкан от силна, дълготрайна и непоклатима вяра в "съвършенната жена" Селин и заради собствената си гордост няма да се усъмни и да поиска ДНК тест, което принципно се прави в комплицирани ситуации! Селин именно на това разчита, познавайки гордия, независим и самонадеян Серкан тя се надява, че с изречения като "случи се в Словения", "ти не си ли спомняш" ще обърка достатъчно силно Серкан, за да й повярва той и в тази ситуация! Нали винаги безусловно й вярва?!  На мен това ми звучи много логично и чак сега разбирам играта на Селин! След предишния 36 епизод се чудех, на какво разчита Селин, ако наистина не е имала интимни отношения сас Серкнан! Тук си признавам, че хитрата Селин се оказа определено много хитра, след като е построила цялата си игра (последния й опит да се върне при Серкан!) на факта, че на него му се губят моменти след катастрофата! Това би могло да е в нейна полза, ако истината не излезе от Дениз! Той е единствения, който може да обърне играта на 180 градуса! Остава ни да разчитаме на това, че той няма да се съгласи този път с играта на серкан и да остави друг да отглежда детето му! Flowers Hibiscus

# 412
Благодаря на Алекс и Али за преводите.
Аз мисля, че Серкан не е спал със Селин. Та той се чувстваше зле, а и след мозъчна операция, не е. Не мога да повярвам наистина.

# 413
Бро, значи... Полята серия - успешна серия Simple Smile

Алекс, Али, благодаря. По едно парацетамолче ви черпя, профилактично 😆
Магийке, днес/утре няма да избягаш. С главни букви пиша, представи си го - искам си чаршафа, за който все ме пускаш по пързалката!

# 414
И аз мисля, че Дениз ще изясни ситуацията. Той знае нещо, той искаше да говори с Еда и да я предупреди, че Кокоша е замислила нещо. Сега вече разбра, че детето е негово. За да върне "доверието" на Еда, или по-скоро за извинение за истинския брак, ще й помогне да осъзнае, че не Серкан е баща на детето,а самия той. А и не вярвам Дениз да се съгласи някой друг да му гледа детето.
Налбантова, утре (по чудо) ми е почивен ден донякъде, само сутринта ще работя, та на обяд ще изгледам епизода и ще коментирам до вечерта, обещавам. Blue Heart

# 415
  • Кърджали
Докато не покажат нагледно как Серкан е спал със Селин няма да повврвам. И след това няма да повярвам.
Но надеждата мими на мен е Дениз да им покаже, че Селин ги баламосва

# 416
Време е и Ферит да се включи за потвърждение....така де, няма само Селин да води играта...

# 417
Аз последно, преди да си легна Grinning
Може Ферит да извади снимките и от там да дойдат съмнения....

# 418
Изгледах го тоя финал два пъти и няма, бе! Нищо не пуснаха..

# 419
  • София
Лека нощ! Няма фраг, няма откъс...

Общи условия

Активация на акаунт