Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
пернатото си е пернато...

тя не каза ясно на Серкан, че е бащата...

не каза на Дениз - няма шанс ти да си бащата...

а на Айдан каза, че мисли дали да абортира внучето й...

подсигурена за всяка ситуация и случай...

задачата е изпълнена - Еда и Серкан не са щастливи...

# 391
  • Кърджали
Серкан каза че му се губят само първите дни в Словения...Но след тях е убеден че не е бил със Селин.
Ама нали Селин никога не лъже, тя е цяла светица.... Успя да накара дори и Серкан да се съмнява в себе си .

# 392
Хектор ще е за следващия епизод , Керем нали все не помни кой епизод дават Joy

# 393
Някой може ли да ми каже защо не изключвам компютъар като няма какво да чакам..... А сърцето още ме боли.
Алекс, и аз съм така. Чакам да се излъжат да ни пуснат нещо, да ни успокоят, ама..

# 394
От Туитър:
,,Отсега нататък няма да върша никаква обща работа с баща си!" Joy

# 395
  • Кърджали
Няма да пуснат, в Туитър са писали че фраг няма да има, ца сцена нищо не са писали... значи няма да има..

# 396
Да се отбележа, че не плача Stuck Out Tongue Winking Eye . Може би защото знаех какво щесе случи.
Дениз не каза ли, че от Айфер е научил?

Вече наистина лека нощ!

# 397
Али, Алекс, страхотни сте, момичета! Много благодаря за бързия превод на сцените! Hug
Благодаря и за всички мнения и коментари. Без всички вас гледането нямаше да е същото! Hug
И на мен ми хареса епизодът, много емоционален и наистина добре направен. Красиви, но и тежки сцени.
Не споменахме за пълнеж, ако забелязахте, бяхме толкова "във филма", държа ни в напрежение, очаквахме всичко.

# 398
Да се отбележа, че не плача Stuck Out Tongue Winking Eye . Може би защото знаех какво щесе случи.
Дениз не каза ли, че от Айфер е научил?

Вече наистина лека нощ!
И аз разбрах, че от Айфер е научил..

# 399
  • Кърджали
От Туитър:
,,Отсега нататък няма да върша никаква обща работа с баща си!" Joy

Това на баща си да нямаш доверие вече...
Ама влюбен е човека, много помни коя серия дават...
Странно, и Ханде не го поправи че няма да дават Хектор днес. И  на мама не може да се вярва...

Отивам да си доразбивам сърцето с няколко сцени...Ще ви ги пусна по някое време

# 400
Аз разбрах, че в следващата серия ще бъде Хектор..
Благодаря на Али и Алекс за превода..
На мен ми хареса серията , макар и с неизяснените въпроси кой с кого е бил, кой е бащата на този нероден Петко. Натъжих се най-много на финалната права, направо си отиваме в драмата..Добре че Еда се върна ,усещайки сърцетуптенето..

# 401
  • Плевен / София
Серкан полудя, лошо ли е , че се наслаждавам Joy
Полудя...но то си има и за какво....Така е като викаш неправилните хора...Майка си не помни ли....

# 402
Ох, сега не знам какъв рейтинг да очаквам утре. Не че искам да го намеся, просто си знаем - ако на нас се хареса - нисък, ако е обратното - висок.
Ами сега? С тази "мокра" серия какво да очаквам? Не съм свикнала на такова нещо 😆
(Представям си типично турско семейство, седнали мъж и жена и гледат - жената реве за Еда, мъжа псува Серкан, че гони Еда..)
Май тръпката е по-голяма, ако нямаме фраг след серията.. И този път уж видяхме края, но не съвсем. Симпатична работа.

# 403
Страшно се радвам ,че Еда се върна . Сега нищо няма да я накара да замине ,ако ще и Лейля да е бременна от Серкан . Вече съм убедена, че Кокоша не е спала със Серкан .нарочно ни дадоха как в Словения спят отделно .
Прави сте ,че Дениз вече е почти сигурен ,че е негово и няма да си остави детето . Но и друго ми хрумна - Селин въобще не е бременна .Всичко да е постановка . Как припадна по поръчка в колата . Може и докторката да е в играта . Защо не ? Постановките са в кръвта и .

# 404
Алекс, много благодаря за всички преводи Heart да не пропуснеш разговора на Серкан и Селин вечерта  и после Серкан и Еда на вратата на следващия ден. Там разбираме , че Жоро е невинен! JoyJoy тест, тест шуърчек Joy

Общи условия

Активация на акаунт