Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 224
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Кърджали
Tanita53, това е специалитета на Селин, да говори полуистини. Така беше и когсто настройвсше Серкан срешу Еда, пак с полуистини. То това е и най-гадното, зашото така те кара да и вярваш, кара те да се аъмняваш в това, което мислиш, че знаеш. Знае и на кого какво да каже.

А откюносно смесването на герои и актьори и емоции. Мисля, че тук сме разумни хора и знаем, че работата на Биге в момента е да даде живот на Селин. И го прави отлично. Може в момента да ми иде да удавя Селин в чаша вода, но това по никакъв (негативен) начин не ми се отразява върху Биге. А Селин си заслужава всипки лоши мнениея, от любов го била правила, от любов било всичко.. Не това не е любов, това е вманиаченост до степен на лудост

# 496
  • София

Flowers Hibiscus Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Започвам поста си красиво и позитивно, защото нататък няма да бъде такъв. Слагам текста в спойлер - четете на ваша отговорност. Wink
Скрит текст:
Бях решила да мълча, за да не развалям вашето настроение. Бях решила да не чета коментари за финал и подигравки от страна на хейтърите за ниския рейтинг, за да не развалям своето настроение. Бях решила цял ден да игнорирам факта, че рейтингът ни е под 3 след толкова силен и смислен епизод. Само че стига! Няма да мълча. Ще си излея всичко тук, пък дано ми олекне. Не ме интересуват рейтинги и чуждо мнение. Не ми трябва нечие одобрение, за да харесвам нещо. Нашият сериал може да не е прецедент в киното, да не е първи и единствен по рода си, да не е с най-невероятния и оригинален сценарий, може и да сме имали слаби епизоди, може всичко, но този сериал, за разлика от повечето турски сериали, не показва жената като жертва на мъжа, тук жената не е слаба, бита, насилвана, унижавана и извергната. Напротив. Жената е силна, независима и достатъчно еманципирана, за да предложи брак на мъжа, когото обича. А мъжът в този сериал не се срамува да се бори за любовта си, буквално да тича след жената, която обича, да й признае, че тя е целият му свят. Страшно много уважавам Ханде и Керем за избора им да пресъздадат образите на Еда и Серкан. Играта им е безапелационна. Цял свят ги обича и ги гледа. Не знам дали е въпрос на късмет, на правилния момент, не знам дали се дължи на химията помежду им, но фактите са си факти. В събота вечер цял свят гледа Почукай на вратата ми, а имената на другите сериали ги знаем, само защото са “конкуренцията”. И наистина се заричам тук и сега, че, ако ни спрат заради рейтинга ни в Dizilah, никога повече няма да погледна турско кино. Нито сериал, нито игрален филм.
Който е прочел текста в спойлер, благодаря ви за търпението и ви черпя с тези сладури:

# 497
  • София
Момичета, зарежете рейтинг и чудо. За финал на нашият сериал говорят от началото на есенният сезон, а ето вече влизаме в пролетния. Щом досега не са го спрели от Фокс явно имат нещо предвид.
Вместо това, я си припомнете малко от снощи. Изпълват ми душата тия двамата.

[
Сърце което не трепва при тази сцена е тъмно,но сърцето което е причина за тази сцена е направо черно -от злоба,завист и егоизъм.

# 498
БРО, спокойно, Фокс няма да ни пипне докато сме добре в Адба, Сомера и Ютуб.
Единственото, което ще стане съвсем скоро е рейтинговата система на Dizilah да бъде сменена ... Wink

# 499
  • София
Снимката е малко размазана, но все пак се вижда какво се има предвид - феновете са разтълкували смисъла в татусите на Еда и Серкан. Wink

# 500
  • Кърджали
Тези татуси дават надежда че всичко ше се нареди бързо. Дано им дадат поне две серии щастие. Ясно е че после пак ще има проблеми.

# 501
  • София
Пита се - отгатнете коя снимка е от реала?! Heart

# 502
По повод татусите на Бро Simple Smile

leddel, фенско сърце ли визираш, че е тъмно, защото моето не трепна кой знае колко 🙊

# 503
  • София
Не Nalbantova,`човешко сърце ,човек не остава равнодушен при чуждото нещастие и горест,състраданието го кара да трепва. А фенското е съпричастно.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 13:52 от Leddel

# 504
Дано FOX не се притесни от рейтинга. Може би на драгия турски зрител не се харесва такава ,,плачлива" история.
Момичета, и на мен ми се  иска да дадат 2-3 серии - Серкан и Еда заедно. Или да ни дадат  няколко серии заедно след като се оженят. Могат да измислят много забавни моменти. За една серия обикновено се женят, раждат, събират се с приятели и т.н.  Винаги претупват края. Но знам че не зависи от нас.

# 505
  • Кърджали

Продуцентската компания на Керем продуцират  филм по книга. Но ни книгата, ни авторката ми говорят нещо

# 506
Какъв е този рейтинг ? Луда работа Fearful
Аз много мислих - за мен Селина не е бременна въобще. А ако е бременна наистина ми се иска да е от 3 човек , нито Серкан , нито Дениз . Да я разберат що за жена е Dizzy Face
Хареса ми реакцията на Серкан , макар малко да и повярва , той реши с кого иска да бъде .Това означава ,че дори и наистина бебето да е негово ще остане с любимата жена , което няма да му попречи да бъде баща . Мисля ,че това е правилната позиция . Винаги ми е било тъпо да знам ,че някои се събират заради дете . Колкото и да се стараят , си остават нещастни , детето също , и накрая пак се разделят .

# 507
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Когато писах, че не знам как ще продължат да снимат с този рейтинг не е защото ме интересува, за да гледам, а за да може тази история да има време да направи хубав и завършен от към историята финал...
Знаете, че от много време не харесвах това, което виждах...две седмици не гледах онлайн...но...но....снощи за първи път от 29 серия насам съм удовлетворена от видяното...Видях стария Серкан...който мисли логично, търси причините и не спира да се бори....Казали са..."Една птичка пролет не прави"...Еда досега се бореше, но беше сама...сега и Серкан ще го прави...може и да е  за двама...има да наваксва...
Селин....казват, че в любовта и на война всички средства са позволени...Да така е, но все пак има някои граници, които човек не трябва да пристъпва, за да не се срамува после да се погледне в огледалото...Не знам каква е тази любов, че да се възползваш от болестта на човек, който ти се е доверил и те е "повикал"...За какво обаче....Да станете семейство, или за да бъдеш до него за подкрепа като приятел....Селин както винаги помни и мисли това, което е изгодно за нея...И тук идва другият "приятел" Дениз...ако толкова обича Еда редно е да разкаже как стоят нещата и да поиска ДНК тест....
Гледам през този сезон различни сериали, като тематика -ДЕК,Невинност- там жените са малтретирани и унижавани,Марашлъ,Разузнаване- тук професията в защита на страната се оказва пречка за личният живот на героите най общо казано, Забранената ябълка-сериал с четири сезона и очертаващ се пети...там за любовта се плаща скъпо, защото за някой е цел да просперират, Пробуждането на великите селджуки- исторически, но с много динамично действие...Мисълта ми, е че от толкова сериали Еда е първият образ на съвременна жена, която е постигнала сама всичко, обича и се бори, но си остава най напред "човек"...и се надявам най накрая тя да намери спокойствието и щастието, което заслужава.....
За прочелите  моите размисли до края....
Скрит текст:

# 508
От Фокс са харесали това:

# 509
Славена, съжалявам, че си се почувствала така, но мисля точно като FBID по въпроса.
                                  Не знам кой е използвал тази квалификация, може и да съм аз, но ако съм аз много ти
                                  ти се извинявам. Искам да кажа следното по въпроса, че квалификацията е много точна
                                   и правилна. А как бих могла да квалифицирам такива хора с такива постъпки?.
                                    Естествено това не е отношение към човека Биге или актрисата Биге, тя така успя да си
                                   изиграе ролята , че вбеси всички нас. Много добър образ изгради на Селин, а за човека
                                   Биге нито я знам , нито я познавам и не бих могла да квалифицирам този човек по този
                                    начин. Това, че толкова я намразихме говори колко добра актриса е.
                                    Аз съм много емоционален човек и затова съм тук, но и много справедлив човек. Още тър-
                                    пя критики от собствените си деца, че съм била много строга майка, при зададен въпрос от
                                    мен:"А справедливостта?" Отговорът им винаги е бил: "Да много си строга, но винаги много
                                    справедлива. Никога не ги защитих когато бяха виновни, но го разбираме едва сега, когато
                                    пораснахме". Смятам, че квалификацията е вярна, пък и нещата в този живот трябва да се
                                    наричат с истинските им имена. Наистина съжалявам за причиненото неудобство, ако аз
                                    съм причинила това неудобство, но аз наистина мисля така.
                                    Хубав слънчев ден от мен.HeartJoyFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт