Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 226
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро!
Потресаващ рейтинг! Горките съседи...нищо красиво не може да ги докосне...

А за пернатото аз мисля, че тя е по своему щастлива...

Имам "щастието" да контактувам, по принуда, с такова същество като пернатто...
Това са тип енергиен вампир...хранят се от чуждото нещастие, лъжата и интригата са им основни инструменти, избиват дълбоките си комплекси чрез създаване на проблеми за другите, безпощадни са и към близките си...съзнанието им е заето постоянно с измисляне на коварни планове...

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 18:23 от Gugutka52

# 481
  • Монтана
Каквото и да публикуват като рейтинг, хич, ама хич не ме интересува!...
Аз снощи преживях нещо истинско и съвършено, гледайки серията!
Тези двамата /Ханде и Керем/ не играят роли, те изразяват своите собствени чувства и се смятам за късметлия, че ги преживявам с тях!Големи, много големи!
Язък за турския зрител, че не може да оцени тези невероятни таланти! Но светът го прави! Ние ги обожаваме!
И спокойно, дами, онези от Fox знаят много добре това!
Хубав ден и се  усмихвайте на този до вас, който твърди, че вие сте целият му свят! Дай, Боже, всекиму!

Али, Алекс, вълшебни преводи! Шапка ви свалям, дами! Бъдете щастливи!

# 482
Добро утро на всички !☺❤🌷

Flowers Hibiscus Момичета , закуската ! !☺

Flowers Hibiscus Снощния емоционален епизод   разбуни кошера и разпали страстите. Поздравления за сценаристите ! Гледам рейтинга и не вярвам на "ушите си". Нещо ми се струва ,че не е наред.
Flowers Hibiscus И как нашият сериал от ромкомедия забива в драма ? От една страна  дете с майка, на което се търси бащата или варианта да расте само с един родител , а от друга страданието на двама влюбени. Т.е. всички да са нещастни - тезата на Селин. Това вече не ми се вижда забавно и комично.
Flowers HibiscusВреме е да се намали тягостното усещане , чувството за безизходица и да се разведри атмосферата . СЦ ,   според мен трябва да се върнат към жанра на сериала.
Flowers Hibiscus Време е след такава любов и привличане да се появи и Мини Серкан ! ! !☺❤

На вас момичета ви желая прекрасен и слънчев почивен ден  !❤

# 483
Ето го и социалния:

Ханде днес на сета:

Имало и рейтинг на рекламодателите:

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:18 от mi_si

# 484
Какъв е тоя рейтинг момичета! И сега какво, финал ли ще има ? Какво ли ще измислят?  Тоя рейтинг е много кофти . Голям спад наистина. 
Има голямо разминаване между харесването от феновете и рейтинга.

# 485
Нося целия лайф в ютуб с английски субтитри, ако някой не го е гледал.

Пс. Взех да задобрявам във форума, чак сега открих как да слагам видеото така, вместо като линк. Joy

# 486
  • Кърджали
Момичета, зарежете рейтинг и чудо. За финал на нашият сериал говорят от началото на есенният сезон, а ето вече влизаме в пролетния. Щом досега не са го спрели от Фокс явно имат нещо предвид.
Вместо това, я си припомнете малко от снощи. Изпълват ми душата тия двамата.

Скрит текст:
Серкан: Добро утро!
Еда: Добро утро!
Серкан: Как си Еда?
Еда: Добре съм, Серкан.Благодаря! Дойдох заради събранието днес, иначе нямаше да идвам, щях да си помивам.Но реших да дойда.
Серкан: Искам да те попитам нещо.Говори ли със Селин?Каза ли ти нещо с което да те нарани?
Еда:Това че ми е криво няма общо с нищо.
Серкан: А с какво има връзка тогава?
Еда: Уморих се.Изморена съм.Нали ти казах и вчера.
Серкан: Разбирам.И признавам, че имаш право.Но не избягвай погледа ми.
Еда: Серкан, не го прави!
Серкан: Защо?Защо?Защо да не го правя?Много те обичам.Еда, обичам те до лудост.Обичам те.Добре, загубих паметта си, не помних... Ти много се измъчи.Опитваше се да ме накараш да си спомня.Разбирам всичко.Но..Дори и като не помних се влюбих в теб. И без да те помня те обикнах.Но не успях да го призная.Затова, моля те.Моля те. ние можем да бъдем щастливи.Може да изживеем много красив живот. Позволи ни.Моля те.
Еда: Серкан, не ме притискай.

мело: Дада..
Еда: Мело...
Мело: Добре ли си?
Еда: Добре съм, добре съм.
Мело: Какво е това, изглеждаш все едон си видяла призрак.
Еда: Защото не издържам повече.Много у трудно да се опитвам да стоя далеч от мъжа, в който съм влюбена.Откакто го чух не мога да се доближа до него.
Мело: Милата ми Дада, не страдай повече, добре..Ела да те почерпя едно кафе.Ще дойдеш на себе си
Еда: Може
Мело: Хайде, ела. А, виж, даже Джерен дори ти е приготвила кафето.
Джерен: Предусетила съм, че ще дойдете.Направила съм кафе за три чаши .Еда, мело ми разказа.Стана ми гадно
Еда: Благодаря, Джерен.Не знам какво да направя.
Джерен: Момичета, според вас не повярвахме ли прекалено бързо на Селин?
Еда: Как така
Мело: Какво означава това, дългокрачке?
Джерен: Питам, тази жена наистина ли е бременна?
Еда: И аз така мислих, съмнявах се, но ми показа резултатите от теста.
Джерен: Резултатите какво са, изпринтирано от компютъра.И аз мога да те направя бременна, ако искаш, Еда. В кой месец искаш да си?
Еда: И това е така
Мело: Права си.
Еда: Но може ли да се лъже за такова нещо?Чак пък толкова...
Джерен: Лъже се.Селин може да излъже.
Мело: И това е така.Толкова игри изигра че..И това може
Джерен: Ти май се съмняваш
Еда: Какво е това?
Джерен: Лекарство, което бременни не трябва да пият.И на него го пише.И видях Селин да го изхвърля.
Еда: Как така?
Джерен: Селин си правеше кафе тук. Като влезнах аз, Селин изсипа хапчетата в ръката си, изхвърли кутията и ги изпи.
Еда: Значи има вероятност да е наистина игра?
Джерен: Според мен не е бременна. Бременна жена ще пие ли това лекарство?
Еда: Какво казваш .Възможно е, да..
Джерен: Да
Мело: Писията е приета.Ще разкрием истината, момичета.Навити ли сте
Джерен: Аз съм с теб
Еда: И аз.
Джерен: Казвам ви че тази жена не е бременна

Излизам да се порадват децата на хубавото време, а и малко земеделска работа ме чака .

# 487
Реалният рейтинг Wink

и малко са ни прецакали ..., ама да не издребняваме Wink

То майтапът ще е ако в СОМЕРА сме на второ място след мача ... Wink Иди и обяснявай после, че сме с най-ниския рейтинг, а на второ място по гледаемост в Турция

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 12:28 от mi_si

# 488
Здравейте!

Изгледах само няко моменти, по обстойно като мине поне първия фраг. Явно епизода е бил доста смислен. Но ви изчетох подробно. Благодаря за преводите и поясненията!
Израза " мръсна кучка"  ме подразни много. Каквато и да е Селин, даже и в реала да има такъв човек, ми прозвуча много грубо и грозно и то написано от жена, но това си е мое мнение.
Рейтинга, турския зрител или там каквото и да е, да ходят да ядат сняг на Антрактида .
 Браво на Биге, да изиграеш отрицателен образ, който зрителя да намрази си е за похвала.
Ханде и Керем, като ги гледам и се презареждам, толкова са положителни и емоцинални.
Хубав ден!

# 489
Рейтинг на рекламодатели, на дизи нещо си, Сомера, adba, btv, nova и на баба им хвърчилото. Това вече ми изглежда на пълна шмекерийка. Не знам защо, но ми заприличаха вече на нашите, когато е изборен ден. Една тв казва, че едни печелят, друга казва, че други... На който както му е изгодно. Вярвам, че Фокс не са такива коне с капаци и гледат глобалната картинка.

# 490
Още не мога да дойда на себе си от снощната серия, този път СЦ ни поднесоха
                                    един продукт, който всички ние феновете на ЕдСер заслужаваме., без глупави пълнежи,
                                    без измислени интриги и с много , много любов, която ни разтърси.
                                   Пак ще се върна към Кокошката, все говорех за лъжи, но Момичета това не са лъжи, а
                                    полуистини:
                                    1. Вярно ли е, че Серкан я извика в Словения - вярно е.
                                     2. Вярно ли е, че след тежка неврологична операция и силни обезболяващи лекарства може
                                     да му се губят не само минути ами и часове - вярно е.
                                     3 Вярно ли е, че тя не разказа на Серкан за бременността си и не искаше той да знае -вярно е.
                                     4 .При разговора си със Серкан тя му спомена няколко факта от Словения и те бяха верни.
                                     5. Разказа ли на Дениз, че е бременна, не разбира се.
                                     6.  Отговори ли на въпроса на Дениз,дали детето е негово или не, отговор йок.Всичко е с
                                     недомлъвки, реални факти, но поднесени по-начин, по който е изгоден единствено и само
                                     на нея.
                                     Това са хора, които са по-опасни от патологичните лъжци.
                                     Пишете тук, че тя в тази ситуация никога няма да бъде щастлива,извинете ме но тя не
                                     знае значението на тази дума, не знае какво е да обичаш, да приемеш да страдаш цял
                                     един живот заради любимия човек, да се жертваш за него. Това са понятия, които тя не
                                     разбира и никога не е преживявала в живота си, ама хак й е. Такъв човек не заслужава
                                     лично щастие. Имайки отношения с Ферит, тя чакаше Серкан, Ферит изгоря, сега гори
                                     Серкан, на ред е Дениз, та ще му излезе съдружието с тази солено.Серкан гърми и то
                                    защото   повика в Словения неправилния човек.
                                     Не съм съгласна да оплюват Айдан, тя освен да приеме внучето си няма какво друго да
                                     направи.
                                     При разговора между  Селин и Ферит той й каза, че тя наранява всички около себе си, а тя
                                     продължава да твърди, Серкан я бил извикал в Словения . Морал, етика, почтенност, съпри-
                                     частност са понятия, на които тя даже не знае значенията. От тази жена не чакайте нищо
                                     добро и нищо човешко. Момичета, ако не ми осигурят минутата на справедливост аз много
                                     ще бъда недоволна, защото колкото и да е трудно и невъзможно мисля, че доброто трябва
                                     да победи. Но имам и други расъждения по въпроса, че ако го нямаше лошото как ще раз-
                                     берем и оценим доброто.

Дизилах лъжат, сигурна съм и винаги съм го казвала, не им вярвам, но и не ме интересува
                                     особено. Фокс знаят това, което трябва и надали ще се съобразят турския СЕМ. Междуна-
                                     родните фенове в случая са по важни, радвам се за 2-та милиона, всяка събота ги разби-
                                     ваме тези нещастници от Dizillah.
                                     Как ще оцелеем до вторник до фрага не знам.
                                     Благодаря на всички Момичета, който публикуват тук, без вас нямаше да е същото, добре,
                                     че ви има  и се радвам много , че ви намерих.HeartJoyFlowers Hibiscus

# 491
Как да вярвам на Dizilah.
По рейтинг сме на 2 място, след мача сме.

# 492
Циркът е пълен ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Как да вярвам на Dizilah.
По рейтинг сме на 2 място, след мача сме.

# 493
Не мисля че казаното от нас за даден герой говори за човека. Това са емоциите на всеки един от нас. Когато един човек преживява всичко му идва в главата и обиди,  и лоши думи. Зависи от неговата емоционалност. Ние не говорим за актьора, а за персонажа. Мисля че на всеки един от нас му идвало да обиди някой ,,лош" човек в реала с обидна ,,лоша " дума. Така мисля. Моля за извинение ако греша. Хубав ден на всички!

# 494
mi_si, от другата седмица ще има още един рейтинг. Казват, че ще е най-достоверен. "Nalbi SR". Ще пуска резултати още след самия край на серията 😆 И не може да бъде манипулиран, поне така казват 😆

Общи условия

Активация на акаунт