Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Написала е ,,Може ли такова нещо?"
Абе шегуват си се ,,колегите", няма лошо Joy

# 541
  • София
На Керем му писна и премина в действие. Много яко го провокираха с този Мурат-2. Отделно Мурат-1 още има аспирации към Бамби и нашичкият яко се ядоса. Добре им го показа в последния лайф. Гушна си момичето и ги закова. Както виждате веднага спряха всякакви публикации в медиите за някакви си предполагаеми забежки на Хандемий.

Съответно, това явно отприщи веднага задръжките на баджанака и се започна.  Чакаме ответната реакция на изоставените. 

# 542
  • Кърджали
И стори има. Керем го сподели, Ханде го ришерна. Керем е написал: “Тя понякога ме мрази.” Ханде е отговорила нещо на турски, което не разбирам. Но Али и Алекс ще кажат каква е закачката. Wink

Керем я пита "Понякога как се чувстваш спрямо мен?"
И Ханде му показва гифтче с едно ядосано момиченце

Шемети, всеки път ме карат да се усмихвам широко широко.

Д допъкня. Благодаря ви за сайтовете. Ще ги запазя з да мога да си сюги свалям а не да се облизвам като коте до барбекю

# 543
Керем започна да следи и Джанер.

Много им личи.
На последния лайф грееха.🌞

# 544
# 545
Сладурковците ни те  Gift Heart

# 546
Добър вечер !

Керем последва зетя на Ханде.
Връщам се назад да ви чета.

# 547
  • София
Ето какво последва от последването. Баджанаците се прегърнаха.

# 548
Някой може ли да ме "светне какво стана", че пак изтървай Wink Защо се обясняват ...  и само това се споделя в момента ...

Скрит текст:

# 549
  • Кърджали
По-пълен превод на сторито им
Керем:Как се чувстваш понякога спрямо мен
Ханде показва гифтчето
Керем:Така ки?
Ханде:Понякога ли?

Сега отивам друго да превеждам....

Mi_si :
Приятелката на Ханде е писала : А кой е снимал?
Керем вдига рамене
Ханде :Не е ли ясно кой 😜

# 550
От сета тази вечер Simple Smile Правят си татусите Wink

Revolving Hearts

"В близкото бъдеще" - Баджанаците

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 22:02 от mi_si

# 551
Ох, радвам се за Ханде и Керем, все едно на мен се случва ❤🤯

# 552
  • София
Не знам дали осъзнават, но Керем и Ханде са влезли под кожата на много хора. От цял свят хора им се радват, гледат ги, вълнуват се за тях и с тях. Мисля си, сериалът “Обичам родината си” е по-интересен от “Почукай на вратата ми” дори... Grinning Heart Eyes

# 553
Не знам дали осъзнават, но Керем и Ханде са влезли под кожата на много хора. От цял свят хора им се радват, гледат ги, вълнуват се за тях и с тях. Мисля си, сериалът “Обичам родината си” е по-интересен от “Почукай на вратата ми” дори... Grinning Heart Eyes
Много си права БРО ,реала побърка всички и наистина си мисля ,че всичко се провокира покрай последните клюки около Ханде,Керем просто не издържа и реши да покаже “ТЯ Е МОЯ”
🌸Обожавам ги.Знам,че са истинска двойка и изживяват голяма любов,вече не могат да го крият.
🌸Да ви кажа и аз искам да си имам такова “приятелче”

# 554
  • София
ХанКер съвсем са се разпуснали. Какви са тези обяснения по инстаграма. Не могат да изчакат до вечерта ...     

И който не знае досега, вече е разбрал... 

Общи условия

Активация на акаунт