Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Кърджали
Ааа, дори и този парслел успя да ме просълзи. А в тази сцена "Ти си моят свят" не проато оставих сърцето си, аз останах там...
Магийке 🌻, а не само Налбантова иска да чете твоите мисли. Тъй де, и за мен е огромно удоволствие
Сега рсзбирам това, което пише всеки паднал от балкона "Вие пиете всичко, което мисла, няма какво да добавя".Докато си избърша сълзите, докато си събера мислите, докато намеря малко време и то вие (ето например ооследно, Магийката ни) сте написали това, което се върти в главата ми.
Едно хубсвонсе уморих днес (а нишо кой знае какво не свършихю, напече ме пролетното слънце и сега съм отново във вашата компания...

Едит: От Туитър ме може ли дс се свалят гифчета или аз не мога пак?Харесах си едно - две ама не успх да си ги сваля. С тоя Туитър няма да се разберем, много ми е безсмислен

# 526
Благодаря, момичета, аз все не намирах време да пиша за миналите епизоди, много работа, проекти и стоя до късно, чета ви, но докато се наканя и вие сте написали всичко, а и ми беше неудобно все аз да пиша цели спални комплекти (Марги, това много ми хареса 😘) . Дадох си  малко почивка, а и някак епизодите не ме караха да седна и да пиша, да пиша, но снощиии... нямаше как просто, толкова съм впечатлена 💙 надявам се не съм попречила на други да пишат и да споделят.
Редактирам се: Марги, страхотен паралел, разчувства ме много, благодаря, че сподели! ❤

# 527
Докато четох мненията ви , се сетих, че никой не притисна по какъвто и да е начин Селина , а тя колкото  и да е умна ,много лесно може да се издъни и оплете в лъжите си. При разговора с Еда в колата, когато се усети натясно , тя "припадна", когато Дениз я попита на колко месеца е детето , тя мълча като риба. Един ДНК тест би решил проблема и тя не може да не го предвидила или просто разчита , че няма да се стигне до там. Мисля , че рано се зарадва ,че ги е разделила.Явно просто  авторите на сериала искат да  разтегнат нещата във времето , ако гонят някаква дата .

# 528
  • Пришълец

Понякога отбелязвам, друг път не, но се радвам като с някоя от вас си четем мислите. Може да се получи повторение тук-там, но си споделям без притеснения и моите.
Магия, пиши си спокойно, моля те. Heart

Алекс, щом си имала сили за работа значи си по-добре, радвам се.
Гифчета от Туитър се свалят, този е най-лесния начин. Ако имаш въпроси, ще помогна с каквото мога.
Поставяш адреса в полето
https://www.savetweetvid.com/
Сваляш го във формат gif, а за да го прикачиш във форума не трябва да превишава 5 MB.
Извинявам се, нямам време да изписвам спойлера, в мобилната версия го правя ръчно, че няма.

# 529
Едит: От Туитър ме може ли дс се свалят гифчета или аз не мога пак?Харесах си едно - две ама не успх да си ги сваля. С тоя Туитър няма да се разберем, много ми е безсмислен
Алекс, аз си свалих на телефона едно приложение и така свалям от туитър гифчета. Ще го пусна в скрит текст. Ако си от компютър имаше един сайт, но трябва да проверя как беше.
Едит: Сега видях, че Марги е дала сайт, и аз май него използвам от лаптопа.
Скрит текст:
tweet2gif  

# 530
И аз ги свалям с това приложение от телефона Wink
Скрит текст:
tweet2gif  

Има инфо, че и Керем е започнал да следи баджанака си в Инстаграм Wink

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 20:39 от mi_si

# 531
  • София
Водя ви един чок секси Керем. Heart Eyes

# 532
Ако пооправим малко прическата ще е перфектен Wink
Бамби:

# 533
  • София
Те шегуват ли се с нас?? Grinning

Mi_si,
и с тази прическа няма да го върна! Joy

# 534
Чок красив Керем. И бързият отговор на Ханде. Аманимм Heart Eyes
Бро, заедно сме писали Grinning

# 535
  • София
Миси редактира, Хоуп писа едновременно с  мен, въобще вижда се кои са най-бързите и ентусиазирани ХанКер-ки. Grinning Kissing Heart

# 536
Били само "приятелчета" ? Cupid

Revolving Hearts

# 537
това си е потвърждение, поне за мен, че са заедно

А и последният лайф... то прегръдки, то Ханде по голи кълки... Керем затваря прозореца да не не настине Ханде, ама в началото на лайфа, той се чувства емоционално разсъблечен пред феновете...

Последният лайф беше по-различен от всички останали, някак си, мисля си , че вече не се крият и не отричат.

# 538
  • София
И стори има. Керем го сподели, Ханде го ришерна. Керем е написал: “Тя понякога ме мрази.” Ханде е отговорила нещо на турски, което не разбирам. Но Али и Алекс ще кажат каква е закачката. Wink

# 539
Миси редактира, Хоуп писа едновременно с  мен, въобще вижда се кои са най-бързите и ентусиазирани ХанКер-ки. Grinning Kissing Heart
Бързи сме ние. Ханде и тя бърза, няма 10 минути и коментира. Grinning За мен ХанКер е като ЕдСер, няма как да няма любов. Grinning Heart Eyes Потвърждават ни без да потвърждават. Всички са доволни. Innocent
Едит: Днес май всеки пост ми е едитнат Joy
Тези двамата ще ни докарат сърцебиене. Тази седмица е някаква еуфория голяма.

Общи условия

Активация на акаунт