Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пришълец
Добро утро, момичета!
Събота е, хип, хип, ура! 😄🥰😄
Чистете, гответе, перете,
Всичко свършете
И довечера доволни
В киносалона седнете!

Хем по-чисто, хем по-лесно,
             с помощта му е чудесно!
👌😁

# 61
Добро утро на всички! Успешен ден! Слънчева събота!
Много се радвам, че днес вечерта отново ще  бъдем заедно мили момичета.
Дано ни очакват нови и положителни емоции!

# 62
Добро утро, мили момичета! Hug
Днес се очертава слънчево и топло време, да е слънчево и вашето настроение! Nature Sunny Приключвайте задачките за деня, че довечера сме на кино!
И за стимул:

Едит: Днес са започнали снимките на епизод 38 Relieved

# 63
  • Кърджали
Аквамарин, благодаря. Изглежда днес съм по-добре. Надявам се да не вдигам повече никаква температура.
А колажа, който си споделила е толкова хубав, с една от любимите ми сцени - там в къщата с розите, където Серкан е толкова влюбен, но и примирен, че губи момичето си заради своите грешки и няма да си я върне. И боледуването му заради цялата мъка в него.
Затова май ще е и припадъка днес. Просто тялото му пак се предава пред страхът от загуба

# 64
Здравейте, момичета! Blush
Благодаря за топлото посрещане! Heart Eyes

Анкетата няма да казвам дори за кой гласувах може би една
от малкото причини да продължавам да гледам турски сериали - Керем Бюрсин
+1

# 65
  • София
Flowers Hibiscus Гюнайдъъън! Flowers Hibiscus

Черпя ви с тази любимия моя сцена. Представете си, че това сме всички ние, ако срещнем Керем на живо... Heart
Имайте усмихнат и хубав ден, и до довечера - часът и мястото са ясни! Hug

# 66
Значи няма да имаме фраг довечера... 😭

# 67
  • Кърджали

Довечера май ше видим Хектор в серията.

# 68
  • София
Или ще има лайф и Хектор е с Керем на сета... Thinking Въпреки че Керем даваше надежди за съботен лайф, ако още е в Бодрум да снима реклама... какъв лайф?! Може пак да са дистанционно с Ханде... Вечерта е близо, ще поживеем и видим. Wink

Довечера май ше видим Хектор в серията.

# 69
Добро утро и от мен,

Стягайте се Момичета, довечера е нашата кино вечер.

Гледам Хектор, как ми се иска да съм на мястото на Хектор, да се изтягам на диванчето
                                           на Керем, да си го близвам от време на време, да му се гушкам, да си спя при него в
                                            леглото. Еех, защо не съм Хектор?

# 70
  • Кърджали
Сторито е видео и май Хектор ше участва и в другата серия, зашото Керем казва "снимки те чакат", трябва да те гримират 🤣
Ама това са шемети, та може и Хектор хич да го няма, пък нали сравняват Керем с Хектор заради прическата...
Та изненадата може да е че няма изненади

# 71
  • София
На клипчето ми се вижда, че Керем и Хектор пътуват. Чува се лек шум от движение на кола. Това на което се е излегнал Хектор изглежда е задната седалка.

https://www.instagram.com/p/CM6pru4gj66/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Момичета, обличайте банските и бързо се отправяйте в басейна. Керем ви очаква. Ще има награда за тази, която  пристигне  първа.     

Побързайте обаче, да не ви изпревари Ханде......   

https://www.youtube.com/watch?v=mldOHm7zLDU

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:26 от БлагаВест

# 72
Ханде
https://instagram.com/stories/handemiyy/2538541899497692740?utm_ … hid=1bqb2xcnashuf

Хектор е в тренда

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:48 от sani1212

# 73
  • Кърджали

Магията на любовта

Имам един въпрос, свързан с Туитър.
Скрит текст:
Може ли да направя така че да мк ооказва примерно тренда в определена категория, например телевизия. Шото на мен ми показва нещо обшо и първите 20 почти винахи са на политическа тема (сякаш много ме вълнуват техните политически глупости). Обшо взето в Туитър влезнах заради сериала и не съм го разучавала

# 74
  • Пришълец

Amanımmmmm👻👻👻

Алекс и на мен ми е интересно, но не съм наясно, а уж съм там с акаунт от няколко години Smirk

Общи условия

Активация на акаунт