Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пък на това стори на Керем от вчера се забавлявам - то не беше “обичам семейството, обичам приятелите си, обичам родината”...
Сега е “обичам моя мениджър”...
Чудя се кога ще заобича “колежката”?!
 Trollface

# 76

Sparkling Heart Попадна ми инфо, че драмата ще е около 30-40 мин  в началото на епизода, след това любов и романтика...

# 77
  • Кърджали
Не вярвам... В началото и в края ще има драма. В началото докато Серкан се съвземе от отказа на Еда инреши, че тоса "не" ме е отговора, койтомиска и докато Еда бъде предупредена от Дениз да внимава със Селин. И накрая си мсиля че ще се са сцените от летището. Че кога серията е свършвала добре...

бРО, обичливо ни е момчето.

# 78
Ханде и тя вади някакви архиви от стари епизоди , големи скръндзи бяха откакто почна 2021г , но сега нещо се отпуснаха , време беше Hug а може и да е стратегия ,понеже  рейтингът пада Joy
Габи , добре дошла , мисля че Диди те беше споменавала и преди , легенда си тук из темата хах Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам търпение за довечера , нещо ми е развълнувано Joy , отдавна не съм била така в очакване на епизод Blush
Пп. Забравих да благодаря за новата тема ,прекрасна е , мога цял ден да ги гледам тези искрящи сърчица на шапката JoyHeart Eyes
Пп2. Забравих да благодаря за пожеланията към мини Ханде Hug радвам се, че има кандидати, няма да остане стара мома ххаха зодия Дева е мисля, че добре ще се разбират с нашата Айдан Joy

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:25 от mikipoli

# 79
Керем
"Хаха колко много моменти имаме като тези

От nocturnе
Second photo please! 17:30
#nocturnehandeerçel

Втора снимка, моля! 17:30
#nocturnehandeerçel

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 14:06 от sani1212

# 80
Габи , добре дошла , мисля че Диди те беше споменавала и преди , легенда си тук из темата хах Stuck Out Tongue Winking Eye
Hug
А аз си мислех, че отдавна съм забравена във форума, но явно не. Grinning

Гледам, че споменавате зодия Дева, ще оставя тук, за настроение, най-сладкия представител на тази зодия ... след мен, разбира се ... (хах, шегувам се Joy), а именно Болат, с който имаме само ден разлика от Рождените ни дати. Grinning

Heart

# 81
  • София
Бърборанка,  ето къде Керем се обяснява в любов на "колежката". Тайно, насаме, само двамата...

Цитат
Аз пък на това стори на Керем от вчера се забавлявам - то не беше “обичам семейството, обичам приятелите си, обичам родината”...
Сега е “обичам моя мениджър”...
Чудя се кога ще заобича “колежката”?!
 Trollface

# 82
Нова снимка от Фокс:

# 83
Винаги се гледайте с такава любов.
#SenÇalKapımı

Водя ви и един бонбон

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 14:23 от sani1212

# 84
Ето как ще реагира Серкан тази вечер, когато научи , че Селин е бременна от него Joy
https://mobile.twitter.com/LaQuisquillossa/status/1375778478835036162

Стихчето за днес

# 85
От страницата на сериала
Кемал няма намерение да ви напуска, Айдан Ханъм ...

# 86
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Специално за Алекс...за да оздравее по бързо...
Скрит текст:
Езогелин чорбасъ...побългарена с рендосан морков и вместо доматена салца домашно консервирани белени домати на парченца за готвене...Да ти е сладко и бързо да минава....
За здравите и кипящи от енергия бг мами.....турско кафе варено в джезве възвирало на три пъти....от вас локума и водата...

И ако все още сте без настроение....
Никога не казвай никога

До довечера...знаете къде и кога....

# 87
Гости, много тематичен пост.   Ама я да питам турското кафе до колко часа макс може да се пие - аз сега, като е почти 4 саат, ако взема едно, дали ще се спи.

Алекс, много се радвам, че нещата са на подобрение,  сигурно не е това дето сега всички говорят за него,  - ей, виж какво нещо - като се успокоим за близките си и ние ставаме по-добре. 

Здравейте момичета
Специално за Алекс...за да оздравее по бързо...
Скрит текст:
Езогелин чорбасъ...побългарена с рендосан морков и вместо доматена салца домашно консервирани белени домати на парченца за готвене...Да ти е сладко и бързо да минава....
За здравите и кипящи от енергия бг мами.....турско кафе варено в джезве възвирало на три пъти....от вас локума и водата...

И ако все още сте без настроение....
Никога не казвай никога

До довечера...знаете къде и кога....

# 88
  • Плевен / София
Гости, много тематичен пост.   Ама я да питам турското кафе до колко часа макс може да се пие - аз сега, като е почти 4 саат, ако взема едно, дали ще се спи.

Никакво спане.....Докато изгледаме серията, излеем си болката/радостта от видяното и може да осъмнем...
През нощта сменяме и часа....Ще се изравним с Турция и другата седмица няма да бързаме да сядаме пред мониторите...

# 89
Много се радвам за смяната на часа, че в събота все бързам да оправям детето и да заставам пред монитора, а сега ще мога спокойно да си гледам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт