Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Пришълец

С превода на песента е още по-хубаво, но и по-тъжно Broken Heart Али, благодаря!

# 676
Накрая финалът ще е щастлив. През какво ще минем дотам е друг въпрос. Надявам се да не проточат много заболяването, а идеята да е събиране с Доктор чудо. Усещам, че ще го изживея бая драматично, ще ме разплакват, ще ме разсмиват, но всичко ще бъде добре. Еда и Серкан ще са добре.

И нещо за разведряване на обстановката.

# 677
Днес бях много заета, от сутринта не бях влизала в темата, вие просто нямяте настигане,
                                          но няма лошо. Аз обожавам да ви чета,въпреки, че някога имаме различни виждания.
                                          Във всеки пост макар и различен от моите виждания намирам по нещичко върху, което
                                          да се замисля и именно това  е нещото, което най-много ми харесва тук, различните
                                          гледни точки.
                                          Алекс, благодаря ти за преводите. Направи ми впечатление разговора за бебето между
                                          Селин и Серкан, той казва , че е сигурен, че не са имали нищо в Словения, а тя "Ти ме
                                         извика пак полуистини, леле колко долно, подло и двулично изчадие е тази жена, напра-
                                         во коварна и много опасна.Да не говоря за разговора й с Дениз, само че по мое мне-
                                         ние Дениз въобще не е Серка, той до известна степен същия като нея и няма да я пожа-
                                         ли, така както Серкан го прави. Разбира се и Ферит ще помогне, защото се оказва, че
                                         той добре я познава и разгада мръсната й игра.
                                          По добре нищо да не ни обещават СЦ, имам едно на ум, толкова пъти ни обещаваха, а  то
                                          се оказваше партенка. Новите СЦ да се стягат и да ни предложат един продукт като пос-
                                          ледната серия и  серии, които заслужават феновете на сериала.

Мики, желая ти от все сърце да бъдеш здрава, много усмихната, да бъдеш много, много
                                          щастлива с близките си хора.HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
                                          Аз тук докато си пиша дали не е излязъл фрага? Лека и спокойна вечер.Grinning

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:53 от Tanita53

# 678
  • Пришълец
Излезе, Танче. Връщай се да го изгледаш Sweat Smile

# 679
Бро , по отношение на Селин мненията ни се припокриват☺☺ Според мен тя трябва да получи заслужен житейски  урок , за да разбере какво причинява на хората около нея. Но това може да стане ,според мен , само ако Селин изпита и преживее същото,което  направи тя  на другите. Да почувства болката и разочарованието от предателството, измамата, лъжите , двуличието и фалша.
 Страхувам се ,че Селин не може да почувства това което описваш Аквамарин.Изоставена на сватбената маса ,когато всяка жена би била съкрушена тя отиде при Серкан за да разваля отношенията му с Еда.Спомнете си ,че дори тогава видеше ли го да разговаря по телефона,минаваше пред камерата за да напомни,че тя е там.Когато остана на РД защото Серкан търси Еда ,много е ядосана и в яда си награби Дениз.Тази змиорка ,е толкова хлъзгава ,така гъвкава ,че използва невероятни пролуки за да сее нещастие,а най     ме е яд че Серкан продължава да я толерира.Та тя не дадоха да има една приятелка,освен Пъръл,това говори че не само към Серкан а към всички е един консуматор,контакт срещу изгода. А Серкан не и трабва и като мъж,знае че няма да получи чувства,хужен и е да докаже нейните способности,той и се полага.

Leddel, възможно е Селин да не може да изпитва най-нормалните  човешки чувства. Но може би най-голямата болка за нея би била от една страна-загубата за 2 път на Серкан., неговото  отчуждение , недоверие, а от друга - да ги види щастливи с Еда....

:Flowers Hibiscus Али,благодаря за бързия превод !

Flowers Hibiscus За фрага- отново се търси контраста. Здравословен проблем на Серкан и любов под дъжда .....Пак ще се преплитат жанровете- ромкомедия и драма... Май в турските сериали някак си не може без драма- сълзи, мъка,отчаяние. Но то и в живота е така - няма само безоблачно щастие и любов, има и изпитания, тъга,загуба,болести...Затова доброто и лошото вървят ръка за ръка. Защото без едното не можем да изпитаме или оценим другото.

# 680
Колкото пъти пуснат фраг, все правя нещо друго. Неизменно ме изненадват всеки път. Joy
Али, много благодаря за субтитрите на фрага! На Алекс - за всички преводи на сцени! Златни сте, момичета! Flowers Bouquet

Поради технически причини с интернета гледах началото 3 пъти и ми донесе едно тягостно чувство. Какво означава "Не очаквах такива резултати", звучи ми като някакъв сериозен проблем, който страшно много променя и мирогледа на Серкан. Досега той беше Робот, беше Влюбеният Серкан, но това сега е влюбеният Серкан, който прави всичко, което някога е искал да направи. Тоест и на ми изглежда като сбогуване. Не съм сигурна дали Еда знае. Не можах да разбера. Дано само не проточват нещата и скоро да посещават Доктор Чудо и да стават чудесата.

Марги, страхотно гифче, много хубав момент! Heart Eyes

# 681
  • Кърджали
Я не погребвайте предварително Серкан. Ааааа, ше се караме... Човекът има оше в Париж да ходи, деца да прави (ама наистина,  не да му приписват чужди), да обича, да го обичат, ние да ги обичаме.. Дори и тази линия с евентуална болест да се задържи (бля бля, серии трябват, бля бля), смятам че няма да наблягат на нея, а на лекуващата силна на любовта. Подчертавам - лекуващата сила на любовта. Уточнявам - любовта на Еда Йълдъз.

И знаете, фраговете вкарват повече напрежвние и драма, а после положението е къде къде по-светло.
Ааааа, сао още някой да е оогребал Серкан Болат преди да стане на 100 години ще го бия... ❤️

# 682
Дали пък докторите да не кажат на Еда, а тя да реши да направи дните на Серкан по-красиви като остане с него и изживее всичко, за което са мечтали?

# 683
Добър вечер!
Малко тъжно ми стана като изгледах фрага,пак ще има някаква драма.
Прочетох че са върнали старите сценаристите,което е много хубаво.
Незнам защо,ни като изгледах фрага си спомних един от любимите ми сериали"Мечтатели".Там края наистина беше много тъжен и там ГГ имаше здравословен проблем,надявам се да не тръгнем и ние в тази посока, нали все пак се водим романтична комедия.
Лека вечер!

# 684
В ИГ се върти теория, че всичко това с болестта на Серкан е, за да се разкрие, че Кемал е негов баща?!

# 685
Мерси, Али за превода на фрага.  Алекс, Али - благодаря ви за всички преводи, както и за коментарите на всички момичета в темата.  Flowers Hibiscus

Откакто пропуснах някои серии покрай ковида,  почнах да следя сериала през темата -  така да се каже, вие сте създателки на нов литерататурен жанр - "Преразказ с елементи на разсъждение и визуално онагледяване с видео и други мултимедиите похвати".

Така се и поизчестват грешките на сценаристите.

Някой беше писал, че ромкомите почват през май? Сега, като са върнали старите сц, дали през май сериалът ще стане отново ромком или се очертава финал до май?

# 686
Проблем ще има момчето, но то си има добра лечителка, а и турската медицина е на ниво.Може би това е начинът да покажат голямата метаморфоза на Серкан- от робот,за който животът е работа и кариера,  да се превърне в човек, който се радва  на света около себе си .. и достигнал до житейската истина , че животът не е вчера или утре, а днес.И всичко това, благодарение на голямата любов на Еда Йълдъз. Казвате , че сценаристите са тези от 22 до 30 еп- демек драмите с Балджа и Семиха .Дано е поредното хвърляне на джанката...Но пък може и да не е така.Няма да гадая , каквото - такова.Все пак ще си чакам провала на Селина.Както прочетох в един от постовете ,хора като нея може да ги убие само щастието на другите. А дано да гледа щастливите Еда и Серкан и перушината ѝ да окапе.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:26 от Mery18

# 687
Щом Алекс иска да не погребваме - няма. Не че щях да го де, но кратко ще го дам - гаден и потискащ фраг.
Магийке, недей така. Една щракалка стига в сериала 😏
Пс: Ако ще трябва да му се даряват мозъци и щуротии, то дано не се окаже само Ердем подходящ, че тогава ще яде дървото Еда 😆

# 688
  • Кърджали
Кемал трудно бин се оказал негов баща. Ако ползваме истинската математика и сценаристите помнят какво Айдан разказа на Серкан.
1.Всичко е приключило оше преди да се появи Алптекин
2.Не са се виждали след това (уж)
3.Серкан е по-малкото дете. А разликата с брат му ако съдя по снимките никак не беше малка.

Но ако Кемал ще е "спасителят" добре дошло. Но не като баща, щото помним оше..

# 689
  • Пришълец
Хоуп, аз много обичам като фрагмана излезе докато ме няма. През това време Алекс го е превела или Али го е постнала направо със субтитри. Smile

Антония ли спомена сериала Мечтатели?! При нас краят ясно, че няма да е фатален, но точно за него се сетих и аз незнайно защо...

Общи условия

Активация на акаунт