Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
О да, това със смяната на часа е голямо удобство ...Не че пак няма да давам зор на децата да си лягат, ама то с тия озети, реклами, всичко ще е точно навреме...
До къде я докарахме ..Да се радзваме на смяната на часа заради  сериал...

# 91
  • Пришълец

Ех, че сладки Heart

# 92
Изобщо не одобрявам местенето на часовниците, но за пръв път съм доволна от смяната. Новият епизодът започва при мен в 19 и съм още в работно време. Не че не излизам по-рано от работа както и днес ще стане. Stuck Out Tongue Closed Eyes Поне от другата събота ще ми е по-спокойно.

Снощи си мислех, кога ги гледахме в Гласът на Нова Година и как минава времето. Излетяха първите три месеца.
До довечера ! Flowers Hibiscus

# 93
Това нови татуси ли са? Истински ли са?
За сериала специално ли са? Фотошоп ли е?

# 94
  • Кърджали
Тъкмо и аз идвах с тези татуси. Предполагам ще са нешо свързани с  героите (онапе па когаби еда и Серкан ще ги направят, те май днес са почнали да снимат новата серия) , иначе и двамата еднакви татуировки и "ние сме само приятели"...
А Хектор е на първо място в тренда с 49.3 туита

# 95

Нашите май са с еднакви татуси Wink

Скрит текст:
и ново от Бамби Wink

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:50 от mi_si

# 96
В татусите виждам E и S. Вероятно си е Еда и Серкан 🤷‍♀️ А на този пръст не се ли носеше халката при тях? Може би това е символа..

# 97
Веднага се сетих за обяда с Ферит и Селин , когато Еда се пошегува, че Серкан е настоявал Еда да сложи пръстен, и че казал, че ако не сложи щял да си го татуира на ръката Satisfied

Селин се засмя и не можа да повярва Satisfied

Май беше 2 епизод след като избраха пръстена на Еда

Тъкмо и аз идвах с тези татуси. Предполагам ще са нешо свързани с  героите (онапе па когаби еда и Серкан ще ги направят, те май днес са почнали да снимат новата серия) , иначе и двамата еднакви татуировки и "ние сме само приятели"...

# 98
  • Кърджали
В татусите виждам E и S. Вероятно си е Еда и Серкан 🤷‍♀️ А на този пръст не се ли носеше халката при тях? Може би това е символа..
Ми като не им върви на годежни пръстени и годежи, може това да са пробвали Еда и Серкан. Как се сваля такъв "годежен" татус...

# 99
Днес попаднах на различни мнения, че след като Хектор влиза в сериала, скоро това се очаква да направи и Мави ..., като дъщеря на Еда и Серкан

и от романтично - драматичен сериал щели сме да преминем лятото към нещо като реалити за живота на Ханде и Керем (ЕдСер) Wink

# 100
  • Плевен / София
Ми като не им върви на годежни пръстени и годежи, може това да са пробвали Еда и Серкан. Как се сваля такъв "годежен" татус...
Никак...но, ако Серкан си е спомнил казаното от kukli4ka456 има надежда да му простя ....

# 101
Хаштагът на епизода тази вечер е: "ти си моят свят"

Cupid

# 102
  • Кърджали
"Ти си моят свят." казва Серкан Болат.
А Вие питате дали  е ял пилешко

# 103
  • Плевен / София
"Ти си моят свят." казва Серкан Болат.
А Вие питате дали  е ял пилешко
Ще яде, къде ще ходи...той и пуканки прояде....Като пуска не когото трябва в дома си...

# 104
С лазер попринцип, ама поне Еда и Серкан ще имат стимул да не го махат, че доста боли, пък било и то в сериала Joy

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 18:01 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт