Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 894
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Магийке, виждаш ли сега защо толкова те "ръчкам" за чаршаф 😏
Дано имаме повече такива серии, които да ви подтикват теб, Бро, Блу и още няколко мадами, които си изразавате така хубаво мислите и може да отворите очите на някои хора 😏
Позагубиха се тези дълги, смислени и богати на емоция, постове. Обръщам се към тези от вас, на които им се отдава да ги пишат - не се стискайте, моля.
Иначе Налбантова е доволна, много доволна 🥳
А това "Amanim" го приемам като нещо тяхно, тайно такова, което само те си знаят с каква цел го казват.

# 556
  • София
Магийке, виждаш ли сега защо толкова те "ръчкам" за чаршаф 😏
Дано имаме повече такива серии, които да ви подтикват теб, Бро, Блу и още няколко мадами, които си изразавате така хубаво мислите и може да отворите очите на някои хора 😏
Позагубиха се тези дълги, смислени и богати на емоция, постове. Обръщам се към тези от вас, на които им се отдава да ги пишат - не се стискайте, моля.
Иначе Налбантова е доволна, много доволна 🥳
А това "Amanim" го приемам като нещо тяхно, тайно такова, което само те си знаят с каква цел го казват.
Това си е тяхната парола   
Ханде първа го закача. Скрита картинка е тя. Гледаш я една такава срамежлива, но добре го предизвиква.

На мен Гугъл ми превежда AMANIM  така:

# 557
  • Пришълец

...
+1, Налбантова.
Но то пък и епизоди толкова вълнуващи не е имало, разбирам защо на момичетата не им се анализираха...
Липсата на някои другарки като Друон и Мира, Неорум и т.н. също се усеща.

Пък на мен това "Amanim" малко ми звучи като Ашкъм, не знам защо Joy

# 558
  • Кърджали

Вярно, реалността стана по-интересна от сериала.
Спрете да пишете! Само се връшам да ви нагледам и една сцена вечв един час я превеждам (добре де, и мъжът ми малко е виновен). 😜🤣

# 559
Добър вечер, момичета!
Реших да си лягам, гледам няма ми чаршафа, а тя Магийка ми го свила, че нейните не ѝ стигнали. 🤗😘
Магийке, другите момичета ги изчетох, но теб те оставих за приказка за лека нощ!
Марги хубав паралел, но направи ли ви впечатление,че сцената с Еда болна е снимана срещу светлината, камерата не е толкова близо и някак си двамата стоят леко в гръб! За мен това, до голяма степен, не предизвика същото вълшебство, както сцената с болния Серкан! Въпреки, че Ханде и Керем бяха супер, диалогът също! А може би просто съм пристрастена към 11 епизод!
Иначе отбелязвам положителния факт, че сценаристите са изгледали началните серии, вникнали са в същността на героите и техните характери, с една дума написали са си домашната! 😄
Хареса ми, че Еда изплю камъчето с бременността на Селин и не реши да заминава без да каже на Серкан! Не попаднахме в това клише и славабого !

А това как Еда си муши носа в шията на Серкан е супер нежно и сладко, чак мен ме полазват тръпки! Горкият Керем, а трябва да спазва благоприличие пред колегите! 😁😇😍

# 560
  • София
Керем каза, че на инат няма да си подстриже косата. Искал да му порасне, за да можел да я замята назад.
Щурчо...   

# 561
  • Кърджали
Превеждам тази сцена, защото ми хареса разговора между Кемал и Серкан

Скрит текст:
Айдан: Не мога да повярвам. Където и да ида проблемите ме следват.
Айфер :Айдан, не говори така. Не се измъчвай.
Айдан :Той е долу. Айфер..
Айфер :Кажи Айдан
Айдан :Защо бившият ми любим е долу?
Айфер :От къде да знам. Може би иска да работи със Серкан за да е близо до теб.
Сейфи :Човекът е романтичен, романтичен.Не ви разбирам, ако е романтичен - лошо, ако не е - пак е лошо. Г-жо Айдан, какво искате?
Айдан :Искам спокойствие. Спокойствие. Точно сега не искам романтика.
Айфер :А, не така, романтиката е хубаво нещо.
Сейфи :Вие от къде знаете?
Айфер :Доколкото имам спомени, беше хубаво.
Айдан :Не искам сега. No, nein, нет
Айфер :Не искала
Сейфи :Разбрах.
Айфер : Не играй с това
Серкан :Да, добре, според мен така дори става по - добре. Извинете ме
Кемал:Няма нужда от извинения. В крайна сметка говорим за голямо съдружие. Дори и за нас е добре да прегледаме всипко от начало. В деня в който кажете ще дойдем пак и ще говорим
Еда:Благодарим за разбирането. Аз ше погледна нашите горе
Серкан :Да, моля. Г-н Кемал... Г-н Атеш бихте ли ни извинили за малко?
Атеш: Разбира се, иска ли питане. Ще изчакам отвън
Серкан :Благодаря. Г-н Кемал, не ме разбирайте погрешно, аз много много не обипаю  да смесвам личният живот с професионалния. Знам, миналата вечер бяхте свидетел на нещо, но това което е между Еда и мен си е между нас, затова ще се радвам ако не избирате страна.
Кемал:Разбирам. Само че човек има само един живот, дете. Професионален живот, любовен живот, личен живот, това са просто измислици. Всяко твое решенив щв повлияе върху целият ти живот. Скромно те съветвам да не го забравяш
Серкан :Благодаря за съвета Ви.
Айдан :Минутка, приятели, ще говоря
Серкан :Мамо. Мамо! Г-н Кемал
Айдан: трябва да излезна да подишам въздух. Горе бешв много задушно.
Айдан :Кемал, не тинли казах че няма да се виждаме, да не се мотаеш наоколо.
Кемал :Айдан, ти ми казваш "Не живей". Мисля че достатъчно сдържах дъх. Остави ме вече да дишам.
Айдан :Няма да се вържа на тези приказки ала Дон Жуан. Какво търсиш при Серкан?
Кемал :Обмисляме съдружие.
Айдан:Сякаш на света няма други съдружници освен Серкан. Ще полудея
Кемал :Няма по-добър от него.
Айдан :Да, синът ми е най-добрият в сферата си, но все пак стой далеч от него. Моля те.
Кемал:Добре, Айдан, ще се постарая
Айдан :Добре
Кемал: Но все пак не ти обещавам
Айдан :За нищо не може да обещае.
Серкан: Мамо, погледни ме! Познаваш ли от някъде г-н Кемал?
Айфер :Серкан, може ли да поговорим? Малко за снощи...
Серкан :За снощи.. Добре. Добре
Айдан:Да, поговорете вече
Айфер :Виж, наистина не знам защо стана така, какво се е случило. Разбирам, че и ти си напрегнат. Но разбирам и Еда. Тоест, не знам, момичето много страда, след това с Дениз, ако бях аз нямаше да искам и да пуя за брак
Серкан :Не искам дори да чувам за Дениз.
Айфер:И аз
Серкан :Не искам да чуя името Дениз. Няма, такова нешо като Дениз
Сейфи :Няма Дениз
Айфер :Прав си
Серкан :А, за вълкът говорим...Какво търсиш ти в офиса ми? Какво правиш тук? Изчезни от офиса ми! Ще излезеш от офиса ми.

Еда:Серкан, какво правиш?
Серкан :Как така какво правя
Енгин :Дениз, я ела с мен
Тук малко говорят един през друг.
Айдан:Добре, добре, успокойте се.
Серкан:Тръгвай с мен
Еда:Добре.
Ердем :Добре ли си?
Сейфи :И ние сме тук. С тая малка заплата не издържам вече на стреса от тояа семейство
Айфер:Ама и ти с твоето разбиране за  малка заплата!
Айдан :а, всяка седмица искаш увеличение!
Еда:Серкан, какво правиш?
Серкан :Стига толкова, тръгваме!
Еда :В такива моменти от твб изкача чудовище, осъзнаваш ли?
Серкан :Не издържам вече на всичко, ясно ли е, Еда? Затова тръгваме
Еда:Добре, но къде?
Серкан :Не знам. Ела.

# 562
Като за лека нощ да споделя - фрагът май ще е още утре. Поне така писаха от профила на MF Yapim. Heart Eyes
Още нещо - може скоро да получим и видео от получаването на подаръците от бразилските фенове, пак от профила на продуцентите е информацията.
Днес админът се е разписал, отговаря на много въпроси. Grinning

# 563
  • Кърджали
И от мен като за лека нощ
Който им избира музиката, жив и здрав да е..Все цели право в десятката
Првведох доколкото успях и текста на песента.
Не знам, но накрая от тозли сериал ще ми остсне една дълга плейлиста.

Скрит текст:
С:Ела
Е:Какво има, Серкан, защо сме тук?
С:Ще ми разкажеш какво става, Еда.
Е:Нали вчера ти казах. Уморена съм, нишо не става, само съм уморена.Уморих се от всички и всичко?
С:И от мен ли?
Е:Не
С:Е? Е, Еда? Еда, не разбирам какво става. Не разбирам, но ние.. Виж, опитвам се да те разбера. Да, случиха се неща в миналото, но те остават в миналото. Затова да продължим напред. След като всичко може да е наред, зашо сюго правиш това?
Е:Не е толкова лесно. Да забравиш миналото и да продължиш напред понякога е много трудно. А понякога - невъзможно.
С:Еда, наистина не разбирам. Има неша, кокто явно не знам, а ти не ми ги казваш. Затова моля, умолявам те, разкажи ми всичко.
Е:Казах ти, нямам какво да ти казвам. Моля те, не го прави по-трудно повече
С:Да го правя по-трудно ли? По-трудно? Еда, като изгубих паметта си, бях сред мрак. Сега съм в още по-голям мрак.
Е:Серкан, не искам да те наранявам. Но не искам и да говоря. Моля те! Моля те, нека не гояорим, малко да помълчим. Просто да правим нещо, моля те.
С:Добре. Гладна ли си?
Е:Гладна съм

Остарей с мен
Ахмет Али Аслан
Излегната на скута ми, за миг
Заспиваш и ме оставяш сам
Ревнувам те дори от сънищата
които сънуваш в прегръдките ми
Мечтаеш и съчиняваш живота си
Но нека нашето щастие да не се побира в редовете.
Реянувам те дори и от случайните мигове.
Младостра ни отминава,
От деца се обичаме, лесно е на думи
Значи обмисляш раздяла... Не съм съгласен
Моля те, остарей със мен
Моля те остарей със мен
Моля те, остарей със мен
Минават пред очитв ми
Хладнокръвнитв лъжи, по-боли когато не са тайни
Колко трудна е интимността (близостта) ревнувам те от себе си дори
 Нали щяхме да сме заедно до смъртта
Не са напразно тези хладни години
Значи обмисляш раздяла... Не съм съгласен
Моля те, остарей със мен
Моля те остарей със мен
Моля те, остарей със мен

Някъде може превода на песента да не е на сто процента топен, но имаше изрази, които ме ззатрудниха

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 00:21 от Aлекcандрa

# 564
Гледах няколко пъти тази сцена и си мисля как издържа Керем? Ханде е зашеметяваща. Flowers Rose

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 00:40 от midnight__sun

# 565
Късен час, късна доба и край, който ме разтърси. Край, в който без думи имаше всичко - болка от любов, безсилие, вяра, че ще изпревариш времето, неизказани думи, очи, които търсят, надежда, която усещаш във въздуха. Искаш да я докоснеш, за да промени живота ти. Усетиха я сърцата им. И на двамата. Не издържаха.Сляха се в общ ритъм без докосване. Болката от раздялата и следващия мрак отстъпиха.Това бе любов без думи.Толкова много харесах този момент. За мен сцената на летището бе най -добрата от серията. Изгледах я достатъчно пъти. Този момент ще промени всички.  /и не зная още колко пъти ще я изгледам/ Браво на всички. А за лека нощ - любов.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 02:18 от st_ina

# 566
Мерси за преводите. Като гледам сцените и имам превод е супер.

Сега гледах сцената с пица-правенето. И като гледах как Еда слага тавата във фурната, а Серкан я вади и как заедно похапват, се сетих епизода, в който Еда предложи брак на Серкан - Мелек ползваше разни идиоми - че са напълнили фурната Joy сварили лещата, че работата е опечена не помня какво точно беше... - но тогава се имаше май предвид, че Еда е решила да е със Серкан и връщане назад няма. А сега като гледах как точат пицата и пълнят фурната в мен се породи надежда, че Еда ще разбере скоро, че е бременна.

А на летището нали имаше една майка с момиченце... момиченцето й се усмихна, та предполагам, че ако Еда е бременна първото ще е момиченце.

Малко ме притеснява дали ще има смелостта да каже на Серкан, защото Еда допусна, че Селин може да не иска да каже на Серкан, з да не пречи на щастието на Серкан с Еда. Дано Еда  да не и хрумне глупостта да крие от Серкан, че бременна да не развали щастието му със Селин и нероденото й дете.

Аз се чудя, ако бебето е Словения... то Селин е в 3 ти месец а не в първи. Как ще обясни, това че е с 2 месеца назад... Надявам се скоро да разкрият, че лъже. Но може да решат да протакат и дори да се стигне до сватба между Серкан и Селин, и Серкан в последния момент да разбере, че Еда чака дете.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 06:09 от kukli4ka456

# 567
  • In the light side of the Moon!
ехаааа, много силен епизод, току що го изгледах.
Нямаше нищо, което да ме подразни, дори и лейля и Ердем ми бяха приятни. Страхотен епизод със много силен край.

Здравейте 🤗

трудно ми е да подържам темпото ви, но чета от време на време , поне да не опусна сватбата на Ханкер 😂

Хубава и усмихната седмица момичета 🤗

# 568
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 569

Добро утро, момичета! 🤍
Желая еи ползотворен и усмихнат старт на новата седмица! 💓
Дано наистина днес пуснат новия фрагман, защото не издържам вече, нямам никакво търпение. Като нищо сега като знаят колко сме нетърпеливи за фрага, да ни пуснат такъв, който не разкрива нищо 😁

Общи условия

Активация на акаунт