Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 897
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Надявам се и тази седмица Керем да ни бомбандира с активност.
https://twitter.com/aylamiyy/status/1376248006811521025  Smile

# 586
Обещават, че епизодът в събота ще е "Бомба"

# 587
  • Кърджали
Като чуя обещания и се плаша.
Нищо да не обещават, но накрая да сме доволни. Много моля

# 588
Вчера не писах , защото съм в депресия от рейтинга , епезодът не заслужаваше такива резултатии...
Но имам много , много добро предчувствие за съботния епизод , дано се сбъдне Heart
Днес ви нося малко торта да се почерпите ,че и аз ставам 1 година по-красива Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 589
  • Кърджали
Мики, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната!

# 590
аз само стискам палци сватбата, за която има слухове, че снимат да не е на Селин и Серкан

# 591
  • Плевен / София
Вчера не писах , защото съм в депресия от рейтинга , епезодът не заслужаваше такива резултатии...
Но имам много , много добро предчувствие за съботния епизод , дано се сбъдне Heart
Днес ви нося малко торта да се почерпите ,че и аз ставам 1 година по-красива Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Пожелавам ти от сърце любовта да е винаги част от твоят живот, а здравето и щастието да са твои спътници...
Хубав празник

аз само стискам палци сватбата, за която има слухове, че снимат да не е на Селин и Серкан
Сакън....уби всичко детско в мен

# 592
  • Кърджали
Да бе, Серкан и Еда ще си правят татуировки (че аман от годежни пръстени) и Серкан ще се жени за Селин... Само в някой кошмар

# 593
Много ще се радвам Еда и Серкан да се оженят тайно, само да подпишат и само те да си знаят , а вместо пръстени - татуси

# 594
Мики, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, много усмихната и обичана! И един зет като мед ти пожелавам!, хаха! Blue Heart Birthday Balloon
Много ще се радвам Еда и Серкан да се оженят тайно, само да подпишат и само те да си знаят , а вместо пръстени - татуси
Toва си помислих и аз. А дано!

# 595
Мики, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, обичаща, много щастлива, успешна и нека доброто около теб е много! Birthday Hug

Оо, представям си да подпишат. Каквото и да е, това с татусите е чудесен начин да покажат, че няма да се разделят. Heart Eyes

# 596
  • София
Мики,
жива и здрава бъди, много обичана и щастлива! И не се коси за рейтинга, аз също бях в депресия вчера, бях решила да не ви развалям настроението тук, но дойдох, споделих и ми олекна. Темата помага. Действа като групова терапия. Heart

Нямам никакво търпение за предстоящия епизод. Предусещам много любов и красиви ЕдСер моненти. Heart Eyes

Споделям още веднъж едно от гифчетата на Магия, обожавам тази сцена и предлагам това да бъде шапката на новата ни тема. Какво ще кажете по въпроса?

# 597
  • Плевен / София
Споделям още веднъж едно от гифчетата на Магия, обожавам тази сцена и предлагам това да бъде шапката на новата ни тема. Какво ще кажете по въпроса?

Още повече, че поставяйки чашата Серкан я завъртя специално, че да се вижда надписа "Любов"

# 598
Мики, Честит Рожден Ден! Flowers Hibiscus Cake Champagne

Пожелавам ти много здраве, късмет, семейно щастие и много успехи! Hug

# 599
Честит рожден ден Мики, бъди здрава и много щастлива!!!

Общи условия

Активация на акаунт