Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 847
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Многи обещаващ трейлър! ❤

# 646
  • Плевен / София
Такава сцена имаше в "Ударите на сърцето"- в края от 113 мин-118 мин....https://www.vbox7.com/play:ef2f31c207?p=playlist&id=2313777

# 647
Паралел с 9-ти епизод Heart Wear Umbrella

# 648
  • София
Според мен ще се оженят. Ще видите - ще се оженят!!! Heart

# 649
# 650
# 651
Из аз мисля, че ще се оженят без специална подготовка вече видяхме няколко опита и не се получи.
Изгледах епизода с рус.сутитри, няма какво да кажа вие вече сте писали за всичко. Имаше много вълнуващи моменти между Серкан и Еда, вярно че беше драма. Явно ще ги редуват епизодите, драма-комедия-романтика.

# 652
  • София
Не знам за вас, но аз имам усещането, че гледам друг филм. И го казвам във възможно най-положителния смисъл!!! Такава носталгия, романтика и красота се носят от този фрагман, че останах без думи... Уникални са нашите Еда и Серкан. Heart Eyes

# 653
Честит рожден ден, Мики! 🎂 🍀 🌟
Бъди здрава! Желая ти усмихнати и щастливи дни, пълни с любовта на близките ти!

Привет на всички! Свободно време все не намирам, но неизменно с вас заспивам. 😃
Замислящ фраг. Красиви млади хора.

Хубава вечер и лека нощ!

# 654
Не знам за вас, но аз имам усещането, че гледам друг филм. И го казвам във възможно най-положителния смисъл!!! Такава носталгия, романтика и красота се носят от този фрагман, че останах без думи... Уникални са нашите Еда и Серкан. Heart Eyes

Този епизод, ако е писан от старите-нови сценаристи. Моля да не си тръгват вече!

ПП: Усещам как ще добавя още един любим техен момент.

# 655
Бърборанка и аз имам такова усещане, сякаш не един а всички сценаристи са се сменили. Но имаше два момента, които ми се сториха тъжни замислен Серкан, тъжна Еда.

# 656
Фрагманът с бг субтитри   Hug
https://ok.ru/video/2225266821644 

Песента:

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:24 от ally.yor

# 657
Здравейте прекрасни момичета,
и аз идвах с фрага, но видях, че е сложен и няма да трупам. Не ми хареса, само това ще кажа. Не ми хареса накъде отиват с това изказване на доктора. Дано е заблуда. Искам романтична комедия. Стига драми. Аман.

Мики, Flowers Hibiscus мило момиче, бъди много здрава, щастлива и обичана. Прекрасна нова година да имаш, пълна с приключения и успехи.

Марги, Flowers Cherry Blossom благодаря за темата. Аз докато дойда и тя свърши.

Алекс и Али, благодаря за преводите. Flowers Four Leaf Clover

На всички, които пишете - благодаря. Heart Тук си е нашето слънчево и приятно място. Продължавайте да пишете и да радвате. Магийке, Аквамарин и останалите момичета, много хубави постове. Не мога да ви цитирам всички, но си ви чета редовно с удоволствие.
БРО, пропуснах те, къз, но се поправям. Разкошни шапки твориш. Heart

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:18 от blue`

# 658
  • Кърджали
Ох, докато превеждах една сцена, пуснали фраг. И  лвко ме свали на земята. Хем е любов, хем пращат в драма. А аз чаках само любов...Дано останем само на любов...или основно на любов.

# 659
Началото ме притесни и не можах да се израдвам на тях двамата. Като един вид сбогуване ми идва фрагът.

Общи условия

Активация на акаунт