Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Значи припадането на Серкан не е нещо безобидно.....

# 661
Мда, има днес и сега, после може да е късно и да няма време за него. Хубав фраг, и все пак има едно но.
МИКИ, ЧРД! 🌻

# 662
  • София
Али Експрес Heart,
благодаря ти за превода!!! Kissing Heart

Сега да ви споделя моята теория - Серкан ще има някакъв сериозен здравословен проблем. Я аневризма, я нещо друго в мозъка... в следствие на катастрофата. Само такова сериозно и животозастрашаващо нещо би могло да спре Еда да замине и би разтърсило злото Селин, за да се замисли какво причинява на приятеля си от детството. Така си мисля. Покрай болестта на Серкан, ще имаме драма, ще имаме тъжни моменти, ще имаме борба, може би някоя тежка операция, но ще имаме една обичаща Еда и надявам се една разкаяла се Селин... Simple Smile Но спокойно, няма да сме първата романтичната комедия, завършила без щастлив край. Олмаз! Серкан ще оздравее и ще имаме “заживели щастливо” накрая. Hug

# 663
Като видях превода на фрага направо ни хвърлиха в тежката драма, ако е истина че ще влезем за малко в Чудото доктор, може би ще стане чудо и отново да се върнем в ромкома.

# 664
  • Кърджали
Заслушах се в песента....Единият от сценаристите нали днес предлагаше вода с лимон в Туитър по едно време... Може ли една чаша...

О да, збаравих за клюката, че ще посетим Доктор Чудо. Тогава да вземат да свършат чудо. Щото ние какво чакахме...

# 665
Момичета, изтрих фрага и го качих наново със субтитри и на частта от песента. Много ми харесва, но наистина и на мен ми идва като сбогуване Confused Знам, че всичко ще е наред накрая, но дотогава най-вероятно доста сълзи ще изплачем с нашите Cry

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:31 от ally.yor

# 666
Най-вероятно ще скрие от Еда какъв здравословен проблем има.
Кемал ще дава я костен мозък, я нещо друго......

# 667
  • Кърджали
Али ❤️ така с песента е станало оше по-красиво.
Забравих какво щях да правя, превъртам само песента...

Шях да кажа, че може би е време бащата да се появи и да направи веднъж нешо полезно (тъй де, ако ше трябва костен мозък или каквото там трябва в неговия случай), но не са дали признаци актьорът (забравих му името) да се е появявал н аплощадката. Тъй че и кемал бей може да свърши тази полезна работа - ще спаси детето на любимата си и ще си върнв любовта.

# 668
Фрагът е красив, но доста тъжен Cry
Благодаря за експресните преводи!

А, какво пише на листчето, което държи Серкан?

# 669
Бърборанке, сакън. Не ми се гледат болници, ревящи и чакащи в коридора рода и приятели, Серкан в безсъзнание, а Еда виси пред прозореца на стаята и бърше соколи , казвайки и обещавайки много небивалици.  А зад нея Селин да гледа тъпи и да пуска сълза от куртуазия и накрая да си даде с половин уста или с два реда на смачкани хартия благословията си.Като преди това се извини на Еда и обясни колко е била заблудени в чувствата  си. Ще целуне и безпаметния Серкан по бузата, той пък ще вземе да пусне някой сърдечен импулс и така. В следващия момент ,  мама до него, Еда го държи за ръката , другите от масовката по назад, влиза лекаря и казва, че всичко е минало... колко лесно се пише сц през телефона 😆

# 670
Тесето, на мен пък ми се струва, че доктора говори с друг, не със Серкан, тоест може направо на Еда да каже какво се случва. Само ми се иска всичко да свърши бързо и благополучно за нашите. Ако ще има гостуване в Чудото, нека сътворят чудеса наистина. Поне с това да ни зарадват.

# 671
  • Кърджали
Фрагът е красив, но доста тъжен Cry
Благодаря за експресните преводи!

А, какво пише на листчето, което държи Серкан?
Доколкото успях да разчета съшото, което Серкан казва във фрага.

# 672
  • Плевен / София
Али ❤️ така с песента е станало оше по-красиво.
Забравих какво щях да правя, превъртам само песента...

Шях да кажа, че може би е време бащата да се появи и да направи веднъж нешо полезно (тъй де, ако ше трябва костен мозък или каквото там трябва в неговия случай), но не са дали признаци актьорът (забравих му името) да се е появявал н аплощадката. Тъй че и кемал бей може да свърши тази полезна работа - ще спаси детето на любимата си и ще си върнв любовта.
Той започва нова роля в сериал...видях го във фраг....

# 673
  • Кърджали
Значи ако трябва да разчитаме на някой, ше е на Кемал бей. Тъкмо ще заслужи обичта ни...

# 674
Ехх, не се сдържаха СЦ -те ! 😒
   Имам чувството ,че Серкан ще остане и ще направи Еда най -щастливата жена в "последните си дни " ! (ред сълзи ,ред сополи ) .Ама това ще е много драма ,но и да се сбогува и замине пак драма .
    Охх,не виждам романтично-комедиен изход .Дано ни изненадат с нещо .
    И както Бърборанка писа - може пък перушината да се осъзнае ! 🤞
    Али , хиляди благодарности ! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт