Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
На мен също не ми се вижда особено логично, с медицината пък изобщо не съм запозната, но Кемал може да се окаже единствения, който е способен да помогне на наш Серкан. Така хем Еда и Серкан ще имат щастие, хем Айдан и Кемал ще затоплят отношенията. 🤷‍♀️

# 691
Никой да не диша, за да не развали вълшебството! Все ми е тая какви драми ще развиват! Еда е там където ѝ е мястото - в обятията на Серкан! ❤️❤️❤️

# 692
# 693
  • София
И аз като Алекс да се скарам - не погребвайте Серкан, моля, моля! Какви са тези тъжни писания от всички ви?? Да, фрагът е носталгичен, но също така красив и много романтичен. На мен не ми звучи като сбогуване песента, а като обещание, че  “ще остареем заедно”. Според мен ни очаква отново силен епизод, може и да поплачем, но също ще се смеем и наслаждаваме на красивата любов на Еда и Серкан. Без драми в турски сериал явно не може, дори и в романтичните комедии. Подготвена съм за всичко и даже се радвам, защото и Керем, и Ханде ще имат възможността да изградят по-драматични герои, за което ще бъдат признати. Отделно изпитанията каляват любовта. През колкото повече драма и трудности преминават нашите, толкова по-изстрадана е любовта им, но това я прави епична, голяма и краят ще е щастлив, сигурна съм. Нямам търпение вече за новия епизод. Сигурно го казвам за пореден път, но този път чувството е по-особено. Ще се опитам да обясня - хем искам да дойде събота, защото предчувствам силен епизод, който ще ми хареса, хем не искам да идва, защото тези два часа и нещо ще минат неусетно... и епизодът после ще е свършил. Това е нещо като дългоочакваната почивка или сватбата. Чакаш ги толкова време, подготвяш се, а после всичко свършва за един миг... и ти се иска да върнеш времето назад, за да ги изживееш отново. Докъде ме докара този сериал - да сравнявам очакването на следващия епизод с очакването на сватбата ми... Grinning Хубаво нещо ни се случва, момичета! Такива емоции не съм вярвала, че ще изпитам някога заради турско дизи. Благодаря на всички замесени!!! Heart

# 694
Благодаря за фрага  изгледах го.
Само се надявам Серкан да не умре  нали все пак е романтична комедия. Надявам се да имат щастлив финал за Еда и Серкан или още епизоди заедно като влюбени. И накрая красив финал. Тия сценаристи да се вземат в ръце и да мислят нещо по въпроса  така не може само негативни нека.

# 695
Марги, стягай новата къщичка, струва ми се, че след малко ще се нанасяме там 😁

# 696
  • София
Само аз ли гледам тази снимка и виждам вените по ръцете на Керем?? Предобрил е с тренировките май. Ще пръсне ризките, затова го заобличаха с тениски. Joy Какво да прави човекът, трябва да заяква, че да пази крехката Ханде от батки като Мурат 2. Grinning

# 697
В туитър фендмът е във вихъра си, пак сме в тренда. Всички там, както съм сигурна, че и тук, се питат защо днес е само понеделник. Grinning
Наистина се радвам, че сц са гледали предишните епизоди най-сетне. Поне сега паралели не ни липсват.
Бро, +1, с абсолютно всичко съм съгласна в коментара ти. В турски сериал без драма не може. И аз така приемам всеки следващ епизод с вълнение и нетърпение като че е голямо събитие.

# 698
От Керем

# 699
  • Плевен / София
Явно няма да ни се размине и другото клише "трудно лечима болест " на един от главните герои....Аз се чудя обаче, как хипохондрик като Серкан, ще е тежко болен и няма да си е направил пълни изследвания, и да следи здравословното си състояние след катастрофата....

# 700
  • Кърджали
Знаете ли зашо си мисля че на наш Серканчо нишо няма да се случи?
Сега.. Всички искат Керем да се постриже, но той си пази косата. Мерак му е, сега, разбирам го. Ако има тумор, проблем в мозъка би трябвало да жертва косата си. А той сега си я пази...тъкмо (как го беше казал) "за първи път в живота ми косата ми се допира до ушите". Кой ше е този сценарист, дето така ше разбие сърцето му, пишейки, пе Серкан е болен и в следствие на химиотерапия или мозъчна операция трябва да остане така без косичка..

# 701
  • София
Ах, Сани, изпревари ме! Идвах със същото и ще си го пусна, че е много хубаво. Heart Eyes

Радва ме колко ентусиазиран е Керем. Явно му е кеф да се снима в сериала и все пак му харесва случващото се, въпреки че Серкан Болат не му е любимец заради кофти характера, който неведнъж Керем е изтъквал. Grinning

# 702
  • Пришълец
Бърборанке, годеникът ти ако прочете как сравняваш очакването на новия епизод с очакването на сватбата ви ще избухне в смях, сигурна съм Joy

Имаш ли възможност да скроиш шапка, че Магия май е права и още тази вечер ще се местим на нов адрес.

# 703
За фенките на паралелите, нося ви още един на тема епизод 11-епизод 37. 💙

Aз обожавам паралели, личи ли си? 💙

# 704
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт