Есента е вече тука, а в количката навън ЮНСКО бебе гука

• 9 967
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на z_eneva 
 newsm59 nbirthday  Gift newsm67
Благодарности на Пепитка за темичката. newsm51
Ей като дойде тая есен и като почне да ме мъчи тоя синузит smile3516,пак съм с хрема а така ме е страх да не заразя децата  Sad
Момичета благодаря за съветите  bouquet,като ми свърши тоя пакет Либеро ще си взема малък 7-14 да пробваме.
лек ден на всички. newsm51

# 16
МОМИЧЕТА, ИМАМ ДОБРИ НОВИНИ... НА МАЙКА МИ РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЕЗНАХА И СА ОТРИЦАТЕЛНИ. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА АМА НАИСТИНА МНОГО.  newsm51 newsm51 newsm51
Честит рожден ден на z_eneva. Нека бъде много щастлива, здрава и обичана!!!  smile3525 newsm59 Tada
E много се радвам за теб.Поздрави и целувки на майка ти! 

# 17
  • Варна
Здравейте мамчета и сладки бебешорчета!
Аз си пиша в старата темичка, а вие вече сте в новата.
Пепита отново голяма прегръдка за хубавата темичка. Да си я пълним само с хубави неща и прекрасни снимки на още по-прекрасните ни бебоци  Hug   bouquet
Честит рожден ден на Z_eneva! Бъди много здрава, щастлива и обичана!
От два дни не ми се отваря страницата на форума - дава ми постоянно грешка. Затова и не съм се отчитала толкова време.
В четвъртък бяхме на консултация и вече сме 6400г. и 62см. С килограмите добре, ама не ми е ясно как така сме пораснали само 1см. за 1 месец newsm78 Май нещо не са ни премерили правилно. Биха ни първото ДТК и се държахме много геройски. Дари изплака само докато поктавяха инжекцията и после се успокои...пък и тати като я гушна тя направо се разтопи и се оглеждаше много наперено  smile3521. Само дето не направи така  smile3533. После си направихме дълга разходка, но вечерта детето вдигна висока температура и беше доста неспокойна...е само до 1ч., а после си поспа стабилно до 11ч. #Crazy Поне така и мама си поспа Mr. Green
Таталина дано всичко при теб да се оправи и отново да пишеш оптимистично. Абе като имаш такава подкрепа просто няма как  Hug  Hug  Hug
Момичета и моята коса пада като есенните листа, но започнах да ползвам една медицинска козметика и съм много доволна. Тя е за косопад и оплешивяване - имам лични наблюдения върху познат - поникна му коса на човека. Малко е скъпичка, но си заслужава. Пускам ви линк към продуктите http://www.davines.it/2005/index.php?lingua=eng.
Цунки на сладките бебоци  love001

# 18
ЗДРАВЕЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА И ОТ НАС!
БЛАГОДАРНОСТИ НА ПЕПИТА И ЕЛИА  bouquet
Люта чушка ,силна прегръдка от мен за хубавата новина,нали знаеш че няма нищо по-благоприятно от положителните мисли Hug
Таталинка,надявам се да си вече ок,прегръщам и теб Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА z_eneva,бъди здрава и мноооого щастлива  bouquet
Момичета,има ли някоя като мен,която още да не е дала дори сокче на бебо newsm78Аз пробвах преди 2седмици,но коликите на Тея се засилиха и спрях,но смятам другата седмица да опитам пак,за да преминем после на плодово пюренце поне веднъж на ден че нещо вече не ни се хапва само мляко #Crazy
mama Sasi,радвам се че Дари е вече добре след ваксината,аз също много се притеснявам за бебка как ще я понесе след 2 седмици,дано не вдигне температура newsm17 newsm17 newsm17
Айде пак се улях с писане,целувки на всички мами и бебчета Joy Joy Joy

# 19
МОМИЧЕТА, ИМАМ ДОБРИ НОВИНИ... НА МАЙКА МИ РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЕЗНАХА И СА ОТРИЦАТЕЛНИ. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА АМА НАИСТИНА МНОГО.  newsm51 newsm51 newsm51
Чудесно! Няма нищо по-хубаво в това тъжно - дъждовно време, от една добра новина! Нека всички бъдем здрави и щастливи!

Честит рожден ден на z_eneva! Да си много щастлива и обичана майка!

И аз не съм дала никакво сокче! От време на време му отърквам бибата в бананче.  Mr. GreenХаресва му, надявам се че нещо не съм сгрешила, защото нищо не съм чула за захранване с банан. Sick Но все пак само, отърквам бибата, а не му го давам да го яде пасиран на каша.

Може ли подробности около оризовата каша? Готова ли е и на коя марка, или пък как се приготвя? Embarassed

# 20
  • Велико Търново
Ninani,аз не съм давала нито сок,нито пюре абе нищо различно от кърма и съвсем малко АМ на последното хранене по 60мл.Няма и да дам скоро сок Peace.Божидара е на 4м. и една седмица и мисля като навърши пет месеца да започна да захранвам първо с карт.пюре,зеленч. и накрая плодово.Соковете ще ги оставим за след годината.Това е моето мнение по въпроса Peace.
 Ние преди малко се върнахме от разходка като преди това минахме през МОЛ и по точно Хиполенд като търсих шапка за Божа,но нямаше.Харесах и едни обувки на Бенетон,но все още се триумя дали да ги купя като се има в предвид колко струват newsm78.
Сега дано да заспи,защото след снощното ми кокошо парти не се знам на кои хора съм Mr. Green и ми се спи,че две не виждам.Това е от мен за сега!

# 21
  • София
Здравейте и от мен, момичета! Пак си имаме хубава тема, браво!

Днес съм значително по-добре - бучките ги няма (пу, пу, пу), а и червенината вече отшумява. Е, на бебка още й е трудно да суче, но се борим и скоро всичко ще е ок. Благодаря ви за подкрепата, страхотни сте!  Hug

Тинтири-Минтири, много се радвам че пак си сред нас и то с добри новини. Липсваше ми! Пък и е крайно време бебоците ни да се видят, кой знае, може и да се познаят... Wink И да пишеш по-често, ей!  Hug

ninani, аз съм от тези "лудите"  Wink майки дето се водят по модата и още не съм дала нищо друго освен кърма и малко вода на бебчето си. Така че спокойно не си само ти. А като реша да давам едва ли ще е сок - представете си какво се случва в нежното бебешко стомахче като му дадем сок. Само като си помисля мен ме заболява корема. То аз по принцип имам проблеми със стомаха, та знам какво е и затова съм по-предпазлива и за Ени.

emsy, за оризовата каша знам, че можеш и сама да си приготвиш, но има и готова. Виж в кърмаческия имаше подробно обяснено.

Саси, от къде си взела козметиката за косопада, има ли я по аптеките? Че ще трябва да взимам мерки.

Засега толкова от мен, че Ени скимти вече.
Хубав ден за всички!

# 22
Zдравейте сладурки!

Днес времето ни е сърдито, но ние сме весели Joy! Бебка се лашка в люлката и припява на мелодиите, а аз хоп във форума. Вчера не можахме да излезнем малко навън, но днес съм решила да не пропускам, че кога това дете ще започне да свиква лека по лека към по- хладното време. А и аз си нямам едни панталони, които да ми стават и задължително трябва да си взема нещо.

За косата ... мисля да си взема ампулите на Durcay ( май така се пишеше) те са за хормонален косопад и са добри за нас. Като ги взема и тествам ще ви кажа цените и дали имат ефект.

За захранването някой ме беше питал в миналата тема. Аз май наистина съм най - напред със захранването вече стигнахме до кашите минавайки през сокове, плодови пюрета и зеленчукови такива. Ето как аз го направих:

1. през втория месец захраних с сок от круша заради запека. после започнах да давам всякакви, но Боби не ги харесва много и вече не й давам.
2. плодовите пюрета започнах 3 месец по една лъжичка първия ден ... после повече, но Боби така и не се научи да яде с лъжица и за това и ги давам с шише смесени с АМ, не й ги давам между храненията, а просто на сутрешното хранене половината е плодово пюре или пасиран банан
3 . зеленчуковите пюрета се започнаха в 4ти месец с картофено пюре домашно приготвено ( сварявам картофчето, пасирам го , слагам на върха на ножа мало и малко сол слагам защото ми се струва безвкусно, въпреки че солта се отрича) захраних както с плодовото пюре, но с тази разлика, че след като стигнеш количество което да замести цяло ядене и можеш да даваш и други пюрета зеленчукови без да захранваш специално с тях ( не да даваш от новото пюре по лъжичка и после повече, и после повече , а направо по 120 гр.)
4. с каша от 4 ти месец почнах и не съм захранвала , а директно едно цяло ядене си и направих с бананова каша.... това и е любимото нещо за вечеря в 8 и след това спи минимум по 10 часа.

Това захранването при мен ... другия месец ще включа и местните пюрета
мално дълъг пост се получи , но ....  Joy

# 23
Сок не давам , ще  захранвам в 6-тия месец и то с оризова каша така че съвети и мнение нямам smile3505
Емси бях дала линк за приготвянето на оризовата каша , но по лесно ми е да ти кажа къде се  намира - в кърмаческия форум има рецепти за домашни пюрета и каши .
Целувки  Heart Eyes

# 24
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА.
Днес имаме двоен празник Иванеса е вече на 4 месеца а аз ставам на 36г (много са нали) затова ви черпя виртуално с   party023 beer Wine Glass Popcorn  food010 а малките сладури с Misc Baby Bottle
От 2 дена се обръщаме от гръб на корем и обратно и си хапваме вече и зеленчуково пюре.
Честито на всички който празнуват днес.
Целувки на всички мами и бебоци

# 25
Вили 1, благодаря ти! Аз статията я бях чела, и като пусна линк, пак я четох, но ми липсват посочените уреди, за да си я направя сама, а не съм сигурна че ще намеря оризово брашно и затова пак попитах, да видя вие как ще я правите.
Остава, както казва Таталинка, ако има готова да потърся.
Май прекалено много умувам и затова ми се струва толкова сложно! ooooh!

# 26
  • София
emsy, мисля, че в диетичните магазини може да има оризово брашно. Може да провериш. Иначе, то с всичко сме така - умуваме много щото не ни е минало през главата още, но всички казват че няма нищо сложно в захранването, кашите и т.н. Simple Smile Ще се справим!

# 27
 happy bd на z_eneva много щастливи сем. моменти!
Тук при нас времето е отвратително и ние ходихме на гости у мама.
Valkiria скъпа,а аз си мислех че бързам много с даването на пюрета  Whistling ние сме само на зеленчуково на обяд и то половин.От понеделник и на кухня само ми е чудно тоя кисел кога да го дам  newsm78 Почнахме с пюретата ама плодово само веднъж съм давала и той не го иска наистина се чудя като си го кърмя за какво му ги давам,но засега ще е само на обяд
Много целувки на всички!

# 28
Ох мами забравих пак да питам има ли някое бебче с подвързано езиче?На сестра ми мъника е така и още се двуоми дали сега да го клъцнат или като поотрасне,сега е почти на 3месеца предварително благодаря ако някой има информация

# 29
 Здравейте и от нас в хубавата нова темичка! Браво на Пепитка, справила се е чудестно както винаги! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 В това мрачно време неща хич нямам настроение. Направо не ми са мисли какво ще правим цяла зима в къщи с тези бебчовци, то ще си е мъка и за тях и за нас Sad.
 Честит рожден ден на z_eneva! Пожелавам ти много здраве, щтастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт