Есента е вече тука, а в количката навън ЮНСКО бебе гука

• 9 965
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
sonka нямам информация но защо не пуснеш търсачката.Може би има във форумите и друг път разисквани такива проблеми.Във всеки случай ти пожелавам всичко да е наред и  да вземе сестра ти правилното решение Peace
Аз за зимата се чудех как ще се справяме по цял ден с бебетата и се бях малко депресирала ама и сега нямам отговор newsm78дано не се пръсна по шевовете от преяждане от нерви и да стана като Animal Pig smile3513 newsm62

# 31
  • София
Искам още веднъж да благодаря на всички, които удариха по едно приятелско рамо... момичета чудесни сте.  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
  • Варна
Z_eneva, честит ти двоен празник! Много любов, здраве и щастие!

Моя син нали си е пухчо не иска да се обръща. Тежи му дупето на диването. Ама аз и не съм се притеснила...както се казва "като му дойде времето" Wink
Моите мъже сега са в хола с двама приятели на мъжа ми и гледат мач  . И се надпреварват в маймунджулъците към Крис. А какви разговори се чуваха в полувремето -коя помпа е най-добра, марки памперси, колики... само да поясня, че единия е горд татко на 3 деца -най-малкото на 1 годинка, а другия с 2 -малкото на около месец.
Май стана време за къпане, лека вечер момичета! И сладки сънища  Simple Smile

# 33
Здарвейте мами и бебочета   bouquet
 Искам първо да поднеса извинения на Веселушка  и вили 1  за миналата неделя-бях обещала да се появим с Ади за среща в парка,но ми се случи нещо неприятно.Излизаме на разходка сутринта и ме ухапа оса(а съм алергична)нали неделя-с моя вечен късмет Sad  бягаме в спешното.Сложиха ми венозно възможно най-слабото лекарство за да мога да си кърмя.Пооправих се за вечерта-вс беше нормално.На др ден пак се подух цялата и се наложи татето  да се връща от работа ,за да ме заведе пак на инжекция ,че ми беше мнг лошо.В сряда пък той се прибра болен и ме зарази и мен.Та пак проблеми-хапчета,капки за нос.....през цялото време стоя с една маска на лицето за да не заразя и бебоче  Cry.А тя милата ми е с болни ушета и много страда.В сряда  плака цял ден-без зна4ение на ръце ли я държа или е в шезлонга.Изтървахме хубавото време за разходка.....дано  има още топли дни.
Някой беше писал,че бебчето не иска да лежи в количката???Ние сме със същия проблем.Не че съм я свикнала така-напротив.В къщи си лежи и се забавлява сама,а излезем ли на вън започва едно надигане,мрънкане и рев.Дано да е само период и да мине по бързо.
 Относно захранването и аз  не съм започнала още.Ние сме с алергия към козината на животни и смятам да изчакам до 6-я месец и тогава живот и здраве ще започнем малко по малко да се подготвяме.Иначе педката си я лъжа че вече сме на зеленчукови пюрета,че тя  от старата школа.
 Стана много дълго това мое писание ,но искам да питам нещо,ако някои знае да помага.:имахме период в които Ади ревеше по време на масажа и установих ,че е от аромата на олиото и млякото с който я мажех(себа мед и мустела съм използвала).Взех и олио на johnson's -без аромат.От няколко дена забелязвам,че кожата и е много суха-направо бяла и се люшти.Питах док. ни и тя ми каза мажи със зехтин,да ама от него се обрива.Тогава олио готварско #Crazy тя е  луда.Започнах да мажа упорито със себа мед-по няколко пъти на ден,но няма резултат.Не знам какво да правя.моля помогнете  Praynig !!!
Мнг дълго стана извинявам се Blush
 и да не забравя ЧРД на  z_eneva 
 и благодарности на пепитка  за оформлението и на кръстницата за прекрасното заглавие   love001 smile3501
лека вечер на всички

# 34
Здравейте и от мен мили майчета   bouquet
Tatalina благодаря за комплимента за снимките  Embarassed Embarassed Embarassed Много се радвам, че всичко е вече добре при теб   bouquet Hug  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Z_eneva МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ  newsm51
Люта чушка радвам се, че с майкати всичко е ОК  newsm10
Ние сме добре, малката мрънка цял ден нещо не й е добре в къщи ама ще свикне  Crossing Arms Сега са си легнали с татито и спинкат, а аз се наслаждавам на малко свободно време  smile3521
Butterfly специални целувки на зетчето от нас   love001  love001  love001
Лека и спокойна вечер на всички  wavey

# 35
sonka Ели беше така и я заведахме при един професор когато беше на 3 год. и той ми обясни че не пречи на говора и ако искам да си изкарва езичето могат да срежат, но така само ще я тормозя. Тогава я заведох и на друг лекар на частно също много известен в града който за 5 мин. и го клъцна уж но  не е успял ли незнам,така че сега си е пак така и според мен е по добре да не травмират детето. Мога да те уверя че това не пречи Ели си говори нормално.
Поувлякох се така че извинете ме.
Лека и спокойна нощ.

# 36
  • София
adi_5, кожата на Ени беше започнала да се лющи и имаше лишеи. След баня я мажех с олиото на Мустела. Според педиатърката ни не трябвало дам ажа с нищо, само щяло да мине. Не я послушах, попрочетох повечко по въпроса и купих следното: шампоан за вана "A-derma" (той е много мек и е специално за суха кожа), крем "Линола фет", с който мажех лишеите и много сухите участъци и лосиона на Чико за атопична кожа. За два дни кожата на Ени стана гладка и мека. Сега я къпя с шампоана и мажа след баня с Чико.
Иначе за продуктите на Джонсън съм чувала не добри неща - че предизвикват алергии и т.н. Так че бъди внимателна с тях.
Дано скоро всички да сте здрави и във форма!  Hug

# 37
  • Den Haag
TABBY да нацелуваш малката принцеска от нас със Вики  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
Честита ни нова темичка!  bouquet
С малко закъснение да честитя двойния празник на z_eneva.  bouquet  bouquet
  И да ви пожелая лека нощ Grinning Heart Eyes

# 39
Със закъснение да се разпиша и аз в новата тема и да честитя двойния празник на z_eneva:Да сте живи и здрави е много щастливи.... newsm51
Макар,че ако и тоя път ми се затрият писанията ще обява "непишеща стачка" smile3512
И на Люта чуша-дано това да са ви проблемите...дотук...оттук нататък само хубави неща да ви се случват...и да се радвате дълги години на здрава и жизнена баба.
Аз също съм от "стиснатите" мами-нищо не давам освен кърма...детето гледаа жално-милно като "гладно циганче",примлясква,преглъща,протяга ръчички..но мама като е казала 6-ти месец,та 6-ти...абе звяр е това,не майка Mr. Green
Емси-оризово и брашно от елда/която е много добра за повишаването на хемоглобина и съшо става за началото/има в диетичните ммагазини...и според мен е по-добре да ползваме тях,че са без захар и други екстри...........
За зъбите-ние единия го пробихме вече,но още не излязъл нацяло,втория сега ни дава зор..ама проблема е основно в маминия мъдрец,дето до такава степен днес ме е замъчил,че посегнах и на дечко на лекарствата...и да ви кажа след като се намазах с гела му и метнах една доза Хамомила,направо ме олекна...че още малко и гризалките му щях да почвам/пък вече доста сериозна колекция имаме,даже в собствена кутия вече си ги прибираме Party/
Иначе,да се похваля,пръста вече не ме боли............или поне не толкова,но пък краката ми са леж от обикаляне/използвахме последните "сухи" дни ,и навъртяхме солиден километраж.../но поне понаваксахме за изолацията в която бяхме...
Радвам се ,че баш набора Вики и мама Тинтири Минтири са пак тук...И на Таталинка се радваме,че е по-добре....Сега се надяваме и adi_5  скоро да се похвалят,че всичко им е ОК Praynig
Сега ви пожелавам лека нощ и приятни сънища пък ако е рекъл форумския сървър пак да ме допусне...до утре

# 40
Здравейте на всички,

аз малко окъснях днес ама исках да кажа на Adi_5 да не се притеснява, че не успя за срещата - ние и без това си бяхме само с Вили1 (утре се надявам да сколасам да постна снимкита) Лошо е само, че си имала такива неприятни преживявания. Освен това искам да ти споделя моя опит с кожата на моята Лери.  Та бяха и излезли пъпчици по бузите, вратлето, крачетата и едни като лишейчета на сгъвките, та и аз тогава исках съвет. Бях решила да и взема А-дерма, но питах и лекарката и тя ми каза да взема един балсам на доктор Тайс - Nachtkerzen (много трудно име преписвам го буква по буква) и че просто на беба и била суха кожата. Помислих си, че нещто не е май много компетентна - какви са тези пъпки от суха кожа? Взех обаче балсама, не за друго а защото беше 10 лв., а доколкото знам А-дермата е по-скъпа и реших, че ако не е това поне да не се набутвам.  Казвам ти още от првото мазане имаше ефект, на втория ден всички пъпки изчезнаха, на третия бузките и станаха меки колкото дупето, а бяха станали като шкурка. Балсама не е ароматизиран с абсолютно нищо, така че мисля, че ще е подходящ.
Е, това е.

Лека нощ и сладни сънища на всички, че много късно стана

# 41
  • София
kambanska, никакви такива с "непишеща стачка", няма да се даваш на един сървър. Ти цял пръст пребори  Laughing Радвам се, че при вас нещата се нормализират. Браво на Ивчо, чак и зъбче си има вече. Абе номер едно сте.  Simple Smile
Иначе и аз посягам към мазилата на бебка - сега си крада по малко от лосиона й, че много добре ми действа на лицето - кожата ми става почти като нейната.  Wink

Мами, не се ядосвайте на лошото време, така пък ще можем по-често да се виждаме тук!  Hug

Да сте здрави и усмихнати!
* * *Лека нощ! * * *

# 42
Таталинка,не се давам,ама вече ми писна...пък като знаеш какви са ми "пространни" писанията...как да не се ядосвам,като ми се затрият/то не,че няма да минете и без тях... Wink/...А за срещите тук-гледам напоследък не съм единствената дето кукувам по-малките часове.... Shocked
А за козметиката- и аз "оправдавам" каквото остане...и определено ми действат добре....пък понякога умишлено купувам ново,та това дето ми е харесало да остане... Embarassed
А,номер едно сме,`щото сме от най-големите във темата...пък и на майка си явно се е метнал-припрян един такъв....да го питаш закъде се е разбързал-то голям келепир като пораснеш  Crossing Arms

# 43
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Таталина и Ади 5 аз мажех малката с Линола Фет докато навърши 10месеца много пари похарчих за тоя крем,но малката ми имаше алергия и като за капак все подсечена беше голям кошмар е. ooooh!
 Аз захраних бебока със зеленчуково пюре днес ще ни е 4 ден не мислех толкова рано, но четох че бебетата над 7 кг вече можели да се захранват.Снощи му дадох и каша на Слънчо Зърнин М много му хареса, плодово пюре не смятам да му давам преди 6-я месец защото така направих грешка с каката.Докторицата каза сок,плодово пюре,зеленчуково пюре, каша и месно пюре.Да ама не, не иска зеленчуковото пюре госпожицата защото съм и дала преди това плодово.Пък сега докторицата казва първо зеленчуково и след това плодово  Mr. Green .Като чуе че на своя глава съм почнала и кашата ще ме гръмне  #2gunfire .Но какво да правя 6 пъти на ден мляко по 150мл и пак реве гладен е, пък и вече сме почти 7.500кг  #Crazy не знам как ще сме занапред  Cry Много бързо наддава.

Малко със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Z_eneva МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ    bouquet

Браво на Пепита за оформлението на темата ни както винаги е разкошна  Hug

Много дълго стана ама и аз съм от дъжд на вятър тук Sunglasses

# 44
Днес Илиянка навършва 4 месеца и аз ви черпя виртуално кой с каквото си пожелае  newsm38 beer  food010 cook
Тази нощ съм се събуждала н- на брой пъти нещо ми е неспокойно детето дали не сме и ние от тези със зъбите ....рано е бе  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт