Аз за зимата се чудех как ще се справяме по цял ден с бебетата и се бях малко депресирала ама и сега нямам отговор
дано не се пръсна по шевовете от преяждане от нерви и да стана като

дано не се пръсна по шевовете от преяждане от нерви и да стана като

бягаме в спешното.Сложиха ми венозно възможно най-слабото лекарство за да мога да си кърмя.Пооправих се за вечерта-вс беше нормално.На др ден пак се подух цялата и се наложи татето да се връща от работа ,за да ме заведе пак на инжекция ,че ми беше мнг лошо.В сряда пък той се прибра болен и ме зарази и мен.Та пак проблеми-хапчета,капки за нос.....през цялото време стоя с една маска на лицето за да не заразя и бебоче
.А тя милата ми е с болни ушета и много страда.В сряда плака цял ден-без зна4ение на ръце ли я държа или е в шезлонга.Изтървахме хубавото време за разходка.....дано има още топли дни.
тя е луда.Започнах да мажа упорито със себа мед-по няколко пъти на ден,но няма резултат.Не знам какво да правя.моля помогнете
!!!

Сега са си легнали с татито и спинкат, а аз се наслаждавам на малко свободно време 

/

/...А за срещите тук-гледам напоследък не съм единствената дето кукувам по-малките часове....

.Но какво да правя 6 пъти на ден мляко по 150мл и пак реве гладен е, пък и вече сме почти 7.500кг
не знам как ще сме занапред
Много бързо наддава.