КАУФЛАНД - тема 48

• 74 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Скоростта се засича от момента на първия маркиран продукт до натискане на тотал. Всяка отворена каса трябва да прави определен оборот на час по план. Затова и има затворени каси.Каса се отваря при трима чакащи клиента на една каса - вика се отваряне на друга.Често клиентите са на приливи и касиери недостигат, тогава се викат служители от търговска зала. Те оставят стоката, която зареждат и отварят каса. На тях също им търсят продуктивност при зареждането. Та въртележката е за всички.

# 646
Цял ден се чудя какво щях да ви казвам Wink има втора брошура за другата седмица - грил, сладоледи, плажни неща. Видях я в приложението за каталозите

# 647
  • оттам, откъдето започва България
И на хартия я имаме: https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet2_7700_BG23/vie … 7CTS%3D1622953483

# 648
Каса се отваря при трима чакащи клиента на една каса - вика се отваряне на друга.

Това със сигурност не се прави.

# 649
По принцип трябва на 4-ия клиент да се обадят за каса(пише го на касовите кутии). В различните магазини е въпрос на възможности и преценка.

# 650
  • СОФИЯ
В Кауфланд пазарувам основно в събота или неделя. Винаги на касите има опашки с повече от 4 човека и не работят дори и половината каси. Организацията на работа си е проблем на търговското дружество.

# 651
Второ багажно, обаче имах предвид Лидъл 🥴😄 та ще ме извините, объркала съм темите.

# 652
  • Sofia
Аз днес въпреки съмненията си се замъкнах до К (по изключение нали, че не ми е близък магазин) за ПиЗ и не намерих, каквото исках разбира се. Та ми стана ясно де, че и за ПиЗ трябва да се  тича в понеделник-вторник.
Утеших се с рядко (поне за мен) срещаната бакла и червено цвекло с листа, а взех и патладжани, и млечен чесън.

# 653
В някои Лидл-и има и второ багажно?! Thinking Нищо подобно при нас.

Никакъв помен от идеята за каси на самообслужване в Кауфланд засега тук.

ПровинциалоБориген се чувстВУвам. Дано догоним останалата цивилизована част от страната за година-две... Smiley

# 654
  • In transit
От новите брошури си харесах единствено паста Молисана и маслини.

# 655
  • Sofia
Аз обмислям дали да не се пробвам за портото и ако ида за него, също ще погледна пастата Молисана и сорбетата от малката брошура.  Simple Smile
Нито К, нито Л ме изкушват с новата брошура.

# 656
Малката брошура е с валидност 2 седмици, не знам дали обърнахте внимание.

# 657
Конти, при нас е сравнително нов магазина и има, има и движещ се нещо като разделител, от касиерката.

# 658
При нас няма и допълнително ме напряга да прибирам бързо нещата. А в Лидл обикновено съм без количка, че малко неща купувам от тях.

# 659
  • Sofia
Аз и 1 кроасан да купя, взимам количка - тя ми осигурява дистанция на касата (държа я зад мен) от такива, дето не се съобразяват и се лепват да ми дишат във врата, все едно по--бързо ще минат...

Общи условия

Активация на акаунт