Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 302
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 110
Клемс, и аз се помня 168/9 см..Но вече съм 167.. Харесвам си ръста, смятам го за среден, а и бях късметлийка с него, че в балета не ги искаха над 170..)
ММ не е от високите - към 176/7 е, но просто е голям, смного широка гръдна структура е, та му се нанасям 2 пъти. Като беше и дебел - 3 пъти..)

# 1 111
Аз българските мъже си ги харесвам много. Въобще не съм съгласна, че са ниски, дебели и плешиви.

# 1 112
  • София
Ще ви взривя тук, ама аз не обичам много високи мъже. Депресират ме и се чувствам застрашена, на нищо на телесно ниво не са ми удобни. Е, не харесвам и колкото мен високи, де. Но някой с голям корем... не мога да харесам. Никак, ако ще Аполон белведерски да е. Нисичките мъже... абе, лоши са иначе, гложди ги ръста и това глождене намира интересни излази понякога.

Иначе да, има ужасна нагласа към жените и изискванията към тях - все манекенки да са, ако пък естествено е такава - е по-по-най. Такива неща съм чувала от приятелки като коментари на мъжете им, още по-гадно ми е като чуя кофти подмятане от мой приятел към някоя жена - еми като не ти харесва, не я гледай!

Орианталци са ни, ама и ние ги поддържаме такива!

# 1 113
Бях 164, вече съм 162 см. 😢 Винаги съм се възприемала като среден ръст. Дъщерите са по-ниски от мен. Приятелят ми е 180 см и ми е ок. За да не е само спам - ходих за обувки, че само маратонки и гуменки имам. Прибрах се с това :

Много са удобни и с нетърпение чакам да свърши дъждовния сезон.

# 1 114
Нацията се издължава, у нас аз съм дребосък, дъщеря ми е 1,70 и нагоре, мъжът ми 1,83-1,85. И моят не е плешив, нито дебел. Щерката като се върне отнякъде и ме прегърне и вика "Мамо още не си пораснала". Flushed
Абе тая Етера какво и е станало, роклите са ужасни, лелински, цените също. На какво отгоре.

# 1 115
  • Mediterraneo
Аз с кожените Пуми карам баш в дъждовния сезон. Че и лесно се чистят, минавам с мокра кърпа и светват.

# 1 116
  • София
Успокоих се, че не само аз съм с 2см надолу.

# 1 117
  • София
Успокоих се, че не само аз съм с 2см надолу.
Споко Клеми, аз съм 167 по паспорт, но реално от поне 4 години не съм се мерила на височина, на ширина пораствам 🤣.

# 1 118
Нормално е да се смаляваме с възрастта. Притеснително е, ако е намалял ръста с над 4 см след 40 години. Това го четох след счупване и притеснения за остеопороза. Успокои ме. 😂

# 1 119
Harpalike, да се примъкна и аз към твоят взрив, та да поделим сътресенията от ударната вълна. Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз не знам защо, но дебел и плешив мъж някак не ми се вписва в представите да съм него. Само като си го представя без дрехи и ми става смешно, и...неприятно. Grin
Те хората за това са казали, че като мъж хареса жена да погледне за справка майката, а при мъжете - какъвто е бащата, такава е и вероятността да изглежда синът. Не че аз съм гледала, но имах късмет. Simple Smile А, ако с времето моят стане такъв, мой си е и в този случай "моето магаре може да е най-дърто ама е най-мъжко". Relieved
И това за ниските мъже, от опит с колега мога да кажа, че пустият наполеоновски синдром ги тресе до преклонна възраст. Като пинчери са, гледат все да захапят. Дребнави, отмъстителни и комплексирани.

За протокола с нормална за мен височина от 165 см. съм и никога не съм имала проблем с това. Ставам и за ниски и за високи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 14:11 от Sysly

# 1 120
  • някъде под слънцето...
Аз на ръст 1.70 се чуствам висока в Бг  защото за съжаление масово мъжете са ни ниски.
Ниски, мазни, плешиви, с рунтави вежди, но претенции на Адонис. И да се чудиш как успяват да накарат масата жени да гладува като кучета, за да са с тела на малки момченца.
Не съм правила статистика за фенотипа на българския мъж...
Но в Испания изградената представа за "българин" е едър и висок мъж.
Когато раждах, сестрите в АГ все  повтаряха, че бебоците на източноевропейците са грамадни , като бащите си .
Вероятно защото испанците, като цяло не са висока нация.
Да не говорим , че по голямата част от испанците са оперирани от кавалерство и го считат за обида към жената.
Примерно на летището,  мъж с ръце в джобовете и жена влачеща. куфара(говоря за двойки) е често срещана гледка.
По въпроса за дебелия плешив мъж и мога ли да бъда с такъв.
Ако моят съпруг се превърне в такъв , да .
Скрит текст:
Както той е бил до мен когато съм била дебела(след няколко неуспешни бременности все пак успях да износя и родя, но   бях стигнала до 95 кг), грозна и плашеща ( с окапали мигли), в нервeн срив след пореден спонтанен аборт,  болна и  поне месец на легло,  без да може дори да се изкъпе сама ...

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:20 от sl

# 1 121
  • Sofia
168см бях, но три бременности не прощават на дисковете, та реално съм 166 в момента.

Като те прочетох станах да се меря, че и аз с 3 . Все съм си 172.

# 1 122
Принципно и аз не понасям дебели и тн. мъже..
Като срещнах ММ беше 130+кг, и веднага го отсвирих заради това.
Не можех да си го представя и не исках да го доближа даже.
Ама ей, на, 2 г по-късно, е 40 кг по-слаб и не мога да си представя живота си без него..))

# 1 123
168см бях, но три бременности не прощават на дисковете, та реално съм 166 в момента.

Като те прочетох станах да се меря, че и аз с 3 . Все съм си 172.
Ха ха, и аз с минус 2. Минавам към графа - джобо гадже и ще имам оправдание като кача някое кило, че не съм дебела а ниска за килограмите. Joy
Не ще да е от бремеността, а по-скоро от ЕГН-то и земното притегляне. Grinning

Angel_wing, викаш, като те уцели Купидон и ти дойде сляпата неделя, всички претенции и изисквания отиват по дяволите. Simple Smile И това е вярно.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 11:14 от Sysly

# 1 124
  • Sofia
От любов хората и отслабват, и много други неща правят.

Общи условия

Активация на акаунт