Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 323
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 095
Роклите на Andrews ми харесаха, дали са качествени? Имат ли магазин в София?

# 1 096
  • София
Това с ръста е много сложно. Аз съм 167, но с много дълги крака и къс торс. Не ми е лесно да си намирам дрехи, които да ми пасват. Като бях кльощава по-ми се получаваше.

# 1 097
164 см ръст при жена не се води нисък ръст, а съвсем нормален. Аз съм 165 см и никога не съм се смятала за ниска, или висока, просто масов ръст при жените.

# 1 098
Аз на ръст 1.70 се чуствам висока в Бг  защото за съжаление масово мъжете са ни ниски. Обичам токчета и като сложа мин 10см стърча навсякъде. Не ми е женствено да съм висока колкото или повече от мъжа.
Леко завиждам на по-дребничките ми приятелки - за тях всички мъже са високи, независимо от токчетата 😉

# 1 099
И все пак са важни пропорциите,а още по-важно да си в мир със себе си и да уважаваш тялото си.
Преди имах един работодател,тъкмо се навих да нося 7 см ток и ми каза,че съм комплексирала клиентите ни .Май само него комплексирах ма айде.Продължих си с тока ,все пак не ми пише в длъжностната характеристика какво да обувам.
Аз имам една теория,че дребничките са по-младолики.

# 1 100
Аз на ръст 1.70 се чуствам висока в Бг  защото за съжаление масово мъжете са ни ниски.
Ниски, мазни, плешиви, с рунтави вежди, но претенции на Адонис. И да се чудиш как успяват да накарат масата жени да гладува като кучета, за да са с тела на малки момченца.

# 1 101
  • София
Аз на ръст 1.70 се чуствам висока в Бг  защото за съжаление масово мъжете са ни ниски.
Ниски, мазни, плешиви, с рунтави вежди, но претенции на Адонис. И да се чудиш как успяват да накарат масата жени да гладува като кучета, за да са с тела на малки момченца.
Ох бе Дез, задавих се. Погледнах моя и май излиза от рамката. За мен е нисък 180, но няма рунтави вежди и не е плешив, което не съм убедена, че е качество, защото настоява аз да го подстригвам.
Има шкембе обаче, но пък не ме кара да гладувам 🤣.

# 1 102

Хахаха, това съм го забелязала отдавна. Гледаш няква слабичка по детински жена с огромен силиконов бюст и до нея една табуретка.

# 1 103
  • пустинята Гоби
Че не са високи българските мъже, не са, ама чак масово да са ниски, не съм съгласна. В моя клас 60-70% от момчета бяха над 185 см. Сегашните момчета и момичета следват световните тенденции и са още по-високи.

# 1 104
Бобчита, стана ми интересно колко си висока? Аз съм 1.75 и се харесвам много., Бях комплексирана преди и то точно заради ниски мъжленца, които ми обясняваха колко е грозно жена да е висока или приятелки, които също ми казваха, че е грозно да си висок, в същото време носеха обувки с 12 см платформи Simple Smile
В момента се харесвам много повече, отколкото като бях на 20.

# 1 105
  • София
Аз съм 170 см и не се чувствам висока - мъжът ми е 183, а синът ми 190.

# 1 106
Ох бе Дез, задавих се. Погледнах моя и май излиза от рамката. За мен е нисък 180, но няма рунтави вежди и не е плешив, което не съм убедена, че е качество, защото настоява аз да го подстригвам.
Има шкембе обаче, но пък не ме кара да гладувам 🤣.
Е, сега, Нашите си мъже, бащите и дядовците ни са редките изключения. 😀😛Личи си, че съм едно дете, не се сетих да напиша братя. Но братовчедите и те са изключение. 😂
От Х милиона има и човеци. Някъде. С фенер да ги търси човек.
Безумци с претенции има навсякъде.

# 1 107
Аз съм 172см и също не се чувствам висока. Мъжа ми е 182см.

# 1 108
Добро утро.
Последните години има издължаване на нацията. По мое време като тийн аз минавах за висока сред жените (170 см), че и сред мъжете. Сега гледам поколението на дъщеря ми и приятелите ѝ, че те все високи момичета и момчета. Тя е 175, а приятелите ѝ момчета са все над 180-185. Много хубави деца виждам последните години.
Сравнително нисък е българският мъж, да, много харесвам високи мъже или айде, по-високи от мен поне с 10-20 санта. За радост моят е 188 и и не ми се налага да го гледам отгоре, когато обуя ток.
Иначе, съм съгласна, че всичко е в пропорцията на тялото и масивността на костната система. За жена за мен вече над 180 е кобилесто, иначе всяка височина е супер при една добра структура.

ФрауДана, имат магазини Андрюс в София. Напиши в гугъл andrews ladies магазини и отдолу ще ти излязат адресите на магазините.

# 1 109
  • София
168см бях, но три бременности не прощават на дисковете, та реално съм 166 в момента. Перфектно си се чувствам с ръста, мога и токчета да обуя, мога да си ходя с равна подметка и да не гледам отдолу нагоре. Но сте абсолютно прави, че конструкцията е важната. Още по-важно е човек да се чувства добре със себе си.
Роклите, които нося са точно такива, небрежни. Аз им казвам изчистени, но и небрежни ми харесва. От lena fashion съм купувала няколко такива, сега отворих и сайта и са ми много флорални последните им. Не обичам флорални мотиви. Да не говорим за пеперудки. Като видя пеперудки на някой над 7г и лошо ми става.

Общи условия

Активация на акаунт