Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 328
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 080
здравейте ,можете ли да ми препоръчате сайт за рокля за майка ми която е около 60 години.. сестра ми ще се омъжва след няколко  месеца и не знам просто къде да търся.. благодаря!

# 1 081
...Много време ми трябваше да се възприема.С токчета не върви,дънките които са до глезена на мен са ми по-къси,приличам на рибарка.Случвало ми се е първо в бар после в един магазин,навеждат се да ми гледат краката с токчета ли съм,и двата пъти бяха мъже ....

Аз имам един любим лаф, че височината на високата жена отсява комплексираните мъже Wink
Та така... аз съм само 170 и ти завиждам! С удоволствие бих била 180+

# 1 082
И аз съм така. Искам да съм много по- висока и обичам високи хора.

# 1 083
здравейте ,можете ли да ми препоръчате сайт за рокля за майка ми която е около 60 години.. сестра ми ще се омъжва след няколко  месеца и не знам просто къде да търся.. благодаря!
Ако наистина иска нещо стилно, то Mother of the bride Simple Smile

# 1 084
  • Sofia
Бобчита, вдигни носа! Това е предимство  не недостатък.
Тези световни красавици са по 180 см - Чарлийз Терон, Никол Кидман, Адриана Лима,  Жизел, Ума Търман....

# 1 085
  • Sofia
Бобчита, вдигни носа! Това е предимство  не недостатък.
Тези световни красавици са по 180 см - Чарлийз Терон, Никол Кидман, Адриана Лима,  Жизел, Ума Търман....
Именно! Високият ръст обикновено е придружен и от дълги крака👍 Питаш ли ни нас, дребосъците,  по 1.60?

# 1 086
  • Mediterraneo
Стига, де. Неудобствата на това да си висок за мен са повече, отколкото предимствата. 170 за мен е оптималната височина за жена, нагоре не ми харесва изобщо. Ама си нося К/ ръста.

# 1 087
  • В градината...
Аз не искам да съм много висока. 170 ще ми стигне, перфектно ми е. Но да е удължаване откъм краката, с още 6см. и съм 6.

# 1 088
Бобчита, ръстът се счита за предимство. Тези мъже или са били дребосъци или са те харесали. Simple Smile

Аз съм 170 и винаги съм искала да бъда 175, съответно нося обувки с височина 5/6 см.

# 1 089
Дребосъци бяха  Joy ,170 е супер ръст за мен.Платформи,токове,всичко може да носиш без да се чувстваш като Гъливер.

# 1 090
Аз пък съм мъник 1,60 и ми харесва. Към 4-5 клас бях най-висока в класа и бях комплексирана, исках да бъда като всички Sweat Smile Сега се чудя на акъла си да нося дълги поли през 80-90-те години. Ами те ме затапваха още повече.

# 1 091
За всички ръстове си има хора и фенове....! Blush
Срам, не срам ще си призная, че аз съм 163, най много 164 и никога и за секунда не съм си пожелавала повече ръст.
Което не значи, че не харесвам високи, стройни мацки! И мъжете ги харесват! Wink
Рера аз и до сега си нося дълги рокли и си се харесвам с тях!

# 1 092
1,64 съм и никак не ме е срам.
Не се чувствам ниска, само пухкава напоследък;)

# 1 093
develfen, Роклята много ми хареса, и аз бих я носила. Този модел е много приятен подчертава талия и прикрива ханш.
И аз съм ниска и това не ми пречи, живея си щастливо...! Smile
И аз никак не се оплаквам от ръста си Simple Smile
Роклята я има в 5 цвята в simall.bg, за няма и 30 лв. Същата кройка в тъмносиньо и още модели приятни рокли има и на randeva.bg - и от този сайт съм си купила три рокли, хубавото е, че са 100 % памук и са качествени. Около 45 лв средна цена.

# 1 094
develfen, Роклята много ми хареса, и аз бих я носила. Този модел е много приятен подчертава талия и прикрива ханш.
И аз съм ниска и това не ми пречи, живея си щастливо...! Smile
И аз никак не се оплаквам от ръста си Simple Smile
Роклята я има в 5 цвята в simall.bg, за няма и 30 лв. Същата кройка в тъмносиньо и още модели приятни рокли има и на randeva.bg - и от този сайт съм си купила три рокли, хубавото е, че са 100 % памук и са качествени. Около 45 лв средна цена.
Да, сега ги огледах. На randeva.bg са малко по скъпи, по качествени ли са от там. Никога не съм пазарувала от нито един от двата сайта? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт