Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 357
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Не махай панделките на Пумите! Толкова некичозно-панделичести са. Без тях няма да са толкова симпатични.

За килцата и нисичките момичета - намерете нещо, което ви е сила - талия, тънък глезен, хубаво деколте, нежна кожа или каквото си харесвате, и не се срамувайте да подчертаете, че е хубаво.

# 1 066
Рамене и бицаги! 💪😁
С ръста нямам и грам проблеми откакто се преместих при високите, руси жени. 😂
Парадокс, но е факт.

# 1 067
  • София
Бих махнала панделките от кецовете.
А силует много разширява и седи добре на слаби момичета. Аз бих препоръчала права рокля, ако има нужда с коланче, ако не, без.
Тотално ми писна от това време, искам вече да спре да вали и да се стопли.

# 1 068
  • Бургас
Ох , Дез Laughing, искаш да кажеш, че там си екзотика ли?

Панделките бих оставила, харесвам да има закачка.

# 1 069
  • София
Махам панделките.

# 1 070
  • София
Раменете и бицагите не са за подценяване, тъкмо обратното! Странното е, че като бегач имам по-хубави рамене и ръце, отколкото като плувец, ама може би защото плувах като... морско конче нелепо, та не ми се получаваха.
Dez, напълно ти вярвам - къде ти миньончета из тези земи! Аз най-красива съм се чувствала също на север, където жените са големи и не съвсем женствени, поне според нашите стандарти.

# 1 071
Ох , Дез Laughing, искаш да кажеш, че там си екзотика ли?

Панделките бих оставила, харесвам да има закачка.
Абсолютна екзотика, да. 😆

Сладурски са панделките!
Лайт е като кукла е в двете рокли, според мен и отиват много.
Артистичната пола на Ейнджъл много ми хареса.
 Тук е все още студено, но и без това съм в ХО. Полите и роклите ми стоят необличани. Скука.

# 1 072
Аз се оказах вместо златисто руса, по - скоро рижава след като заспах намазана с обичайната си билкова боя. Ще ходя  предимно в  зелено известно време Simple Smile.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 22:20 от pep_si

# 1 073
Засега един бг модел рокля се оказва много успешен при мен, освен това не е скъп и е лесен за шев. С хубави бижута, цветни обувки и светло палто тъмните неутрални тонове са омекотени и не стоят скучно.
Скрит текст:
Друга любима дреха като стил ми е това:
Скрит текст:
Обаче съм решила да го ушия в светъл кремав цвят за пролетта и есента.

# 1 074
Последното е жестоко.Може ли линк?

# 1 075
И аз нося такива рокли.
Панделките на Пума не бих махнала никога. Той моделът с това се отличава.

# 1 076
https://www.pinterest.es/pin/598838081675791737/
това успях да намеря по име на изображение от запазените ми,
https://www.pinterest.es/pin/223350462746682570/ - Рик Оуенс,
но това е дългият вариант.

# 1 077
develfen, Роклята много ми хареса, и аз бих я носила. Този модел е много приятен подчертава талия и прикрива ханш.
И аз съм ниска и това не ми пречи, живея си щастливо...! Smile

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 21:42 от mimi.7299

# 1 078
здравейте ,можете ли да ми препоръчате сайт за рокля за майка ми която е около 60 години.. сестра ми ще се омъжва след няколко  месеца и не знам просто къде да търся.. благодаря!

# 1 079
Завиждам на нисичките.Много време ми трябваше да се възприема.С токчета не върви,дънките които са до глезена на мен са ми по-къси,приличам на рибарка.Случвало ми се е първо в бар после в един магазин,навеждат се да ми гледат краката с токчета ли съм,и двата пъти бяха мъже ....

Общи условия

Активация на акаунт