Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 147
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 185
Харесвам червен цвят и имам блейзер, рокля с дълъг ръкав, лятна рокля без презрамки, чанта, сандали, обувки, шапка, бански, тениски...но най-добре ми стои синьото във всички нюанси (защото съм руса, бяла, със сити очи).

# 1 186
Клемс, чудни сте! 💖

П.С - ММ като видя твоя мъж и каза - мъж с много хубаво излъчване..Wink

# 1 187
  • София
Клемс, чудни сте! 💖

П.С - ММ като видя твоя мъж и каза - мъж с много хубаво излъчване..Wink
Най-ценното му качество е, че има добро сърце. Истински добро. Рядко съм срещала толкова чисти хора. Въпреки, че доскоро приемах, че всички са такива.

# 1 188
Разпознал го е веднага..Wink

# 1 189
Единствената червена рокля, която имам и нося с удоволствие през лятото е тази. Сандалите са ми любими.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 07:54 от MagniМ

# 1 190
  • Sofia
Чудесна си! Аз вече да съм я развяла на веспата тази рокличка. Grinning

# 1 191
  • Sofia
Неприличните рокли ги прави такива модела и материята, а не цвета.

# 1 192
Карен, още не е толкова топло. Simple Smile Змия съм я виждала с пола на мотор. И е страхотна.

# 1 193
  • София
Карен, още не е толкова топло. Simple Smile Змия съм я виждала с пола на мотор. И е страхотна.

Ето ме, имам и снимка с червена рокля на червена веспа, но не мога да я открия.

# 1 194
Eeeee, змия, т'ва е гледка! И токчетата... Супер си!
И аз бих се зазяпала, даже без червена рокля на червена веспа, а на мъжете ще им се отвинти врата Smiling Imp

# 1 195
  • Русе
Змия, супер!
Аз съм казвала и преди като сме коментирали червения цвят в дрехите, нося почти всякакъв нюанс на червеното и имам в червено всякакъв вид дреха от бански до палто. Имам и няколко чанти и обувки.

# 1 196
Много обичам червено и нося във всякакви варианти – жилетки, ленти за коса, шалове, кърпи, палта, пуловери, якета, пижами, лак за нокти, червила, слънчеви очила, че и в спалнята съм посветила 1 стена.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 22:43 от Босилка

# 1 197
Босилка, червеното е твоя цвят! Има жени страшно им отива (щерката е брюнетка и също много носи и е хубава в червено) И не стои никак провокативно. Аз харесвам червени обувки, сака, шалове, чанти. Но съм бозава и почти не нося. Ако горната рокля (Теранова конфекция) беше налична в друг цвят, нямаше да е червена. Привлече ме материята за лятото, харесвам и модели, които откриват раменете. Моите цветове са бяло, черно, сиво, синьо - всички нюанси, напоследък розово, фуксия и праскова. Жълто, кафяво, маслено зелено са редки изключения.

# 1 198
Магни, много добре ти стои червеното, видяхме те!
Карен – зашеметяваща също!
Аз мисля, че червеното стои добре на всяка жена. Simple Smile

# 1 199
  • София
Босилка, страхотна си!
Това е чудесна идея с колажите. Утре ще си поиграя да направя и аз няколко тематични.

Общи условия

Активация на акаунт