Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 217
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Sofia
Показвам се за малко в червено . Колата и обувките вече са на скрап.

Heart

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 12:26 от Karen

# 1 171
  • София
Карън, огън си 😍

# 1 172
  • В градината...
Не обичам червено, не ми отива. Прави пепеляво русата коса да изглежда тъмна и ме прави безцветна.
Харесвам, отива ми и нося бордо и вишна. Те са друга работа.

# 1 173
Карен чудесна си! Много харесвам жени с форми, а някои кльощавелки дето да се чудиш дали са жени, или момченца. Напомняш ми на Моника Белучи.

# 1 174
Аз харесвам червено, отива ми, но не нося. Първо, да не се откроявам в тълпата, и второ - твърде е запомнящо се. Все си мисля, че хората ще си кажат - тази няма ли друга дреха...

# 1 175
  • някъде под слънцето...
Карен, прекрасна  си .
Харесвам червено, но за себе си мога да го нося
С изключение на една  червена тениска  и то за кратко , никога не съм носила червени дрехи.
Не мога да се възприема.
Бордо също не ми е сред фаворитите за дрехи.
Но аз съм консерва

# 1 176
  • На острова
Karen 😍

Харесвам и нося червено, но рядко, отива ми на русото. Имам едно сако, чанта, тишърт и една рокля. Обичам и червено червило и лак.

По въпроса с ръст и см - 167 см, смятам се за нормален ръст. ММ е към 197 см, което е супер според мен. Винаги съм си мечтала и съм си се представяла с висок, едър мъж. Той също харесва моята височина - тестът за жена му бил като си вдигне ръката настрани (все едно на Г), да мога да мина под нея (ако ме разбрахте 😄).

# 1 177
Карен супер си!

Скоро облякох за РД парти една червена рокля, с бяло черни-шарки - която е до колената, изцяло затворена и широка..и приятелка ми каза, че никоя червена рокля на била "прилична"..))
А имам и бандажна червена рокля..

# 1 178
Има нещо вярно в “неприличието” на червените рокли, но пък защо винаги трябва да сме прилични?
За сега имам само една червена рокля, която все още не съм обличала, бо смятам да си запълня гардероба с още червено,

# 1 179
  • Sofia
Не мисля,  че са неприлични, а че привличат внимание и се приемат за провокативни. Някои дами това ги смущава.
Моите червени са 9. Даже и  червен бански нося. Grinning

# 1 180
Заради едни червени кубинки си купих раница и шал. Имам кожени червени обици и гривна, а вече и две ризи, чакам си и една тениска. Но не нося всичко на куп де. Много харесвам червен лак, даже съм с такъв в момента. Но с червено червило хич не мога да се възприема, макар да са ми казвали, че ми отива.

# 1 181
  • София
Е, чак пък да няма прилична червена! Аз имах спортна, тенис рокля май се води, адски прилична беше. То за това и я отсвирих. И една с воланчета, хем беше с голи рамене, хем не беше неприлична, защото надолу беше широка и нищо не подчертаваше. И бандажна имам!  Имам и една червена, с гол гръб и дантела, още не съм се осмелила да я сложа. Категорично е за бар, бях я приготвила за бара, след сватбата, но реших, че не ми е до токчета след цял ден на такива и отидох по дънки и сатенен потник, с равни подметки. Почупихме се от танци и не съжалявам.
Скрит текст:

# 1 182
  • някъде под слънцето...
Чак пък неприлични.
Няма неприлични цветове.
Не бих ги опрeделила и като провокативни.
Лично аз не се харесвам в червени дрехи Не е моя цвят.
Имам  и нося червени стилето.

Червено бельо също покрай традицията за новогодишната нощ.
Онзи ден си намерих  едно сребърно колие, което ми бяха подарили преди доста госини ,  с някакви червени  перуански семена за късмет.
Скрит текст:
Моето е овално

Не  помня да съм го слагала някога.
Не нося и бижута с червени камъни,  както и корали.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 13:55 от sl

# 1 183
Много нося червено, руса и бяла съм. Чанта и обувки задължително, че и по няколко броя. Дрехи също. Имам и червени якета и подновявам омръзне ли ми.

# 1 184
  • София
Хубаво си е червеното. Сега съм леко рижа и само чанти и обувки слагам.

Общи условия

Активация на акаунт