Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 263
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Подсетихте ме за червената ми чанта и един топ. Баш на сръбкинята ще се докарам.

# 1 156
  • Sofia
Не знам какви са определенията за тип хора, носещи червено. Обаче на мен ми е любимо от ученическите години, с този цвят просто грея.
Имам всякакви червени връхни дрехи, рокли, блузи, бельо, шалове, чанти, раниц, маратонки. Само панталон не съм намерила подходящ за мен в този цвят.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:53 от Vesana

# 1 157
Аз харесах червените ръкавици и червената чанта на Клеми- перфектно съчетани за мен, и хубаво червено.

Определено се расте след 15 години, аз тогава дръпнах.

# 1 158
Агент, ще дръпне, и след идването на цикъла растат!
Ох, дано, не искам да се измъчва! Изобщо този пубертет вече ме тормози Simple Smile

Не знам какви са определенията за тип хора, носещи червено. Обаче на мен ми е любимо от ученическите години, с този цвят просто грея.
Определено грееш! Много твой цвят и нюанс!

Подсетихте ме за червената ми чанта и един топ. Баш на сръбкинята ще се докарам.
Сръбкинята е много хубава и поддържана жена, макар че леко завива в крайности в моите очи, но пък е пример за класическа елегантност, от която остана толкаво малко.
Мисля, че сме я коментирали в темата, ако не се лъжа, ама на моите години помни ли вече човек къде какво е коментирал Wink
https://www.instagram.com/realfashionist/?hl=en

А това са внучките и Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:02 от Agent Provocateur

# 1 159
Живи да сте! Мислех, че дебелея а то просто се смалявам Simple Smile

Червено много ми отива, като на цигане ми отива, но ня бих се барнала цялата особено ако е от много части.

Ооо мацката в малиново и с веспата много ми харесва, но пък и тя балансира с черни аксесоари.

# 1 160
Точно с червена веспа се сдобих в събота. Simple Smile Обаче абсурд да се кача на нея с рокля - особено в същия цвят. Още една в отбора на смалените, мъж ми е 198 и с токчета до него се чувствам перфектно. А аз както вече знаете обичам мноого високи обувки. Simple Smile
Разгледах профила на сръбкинята и се съгласих абсолютно с Агент.
Цитат
Сръбкинята е много хубава и поддържана жена, макар че леко завива в крайности в моите очи, но пък е пример за класическа елегантност
Друг е въпроса тази класическа елегантност къде би била приложима в наши дни. Освен веспата, попаднах на още един общ детайл, с който всъщност и приключват - домашният любимец 1:1 с моя Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/CLKPO1UJyCQ/?fbclid=IwAR15dyxzR1aYel … 9kmxOlPFMTgEfDxOQ

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 23:56 от MagniМ

# 1 161
Обичам червено и ми отива. Имам панталон, кецове, грейка, разни аксесоари.

# 1 162
Харесвам червено, особено за елегантни рокли и много ми отива, ставам класическо фатално блонди.
Имам няколко уникални червени рокли, които за съжаление вече няма къде да нося 😕

# 1 163
И аз - от 2/3 г подносих много червено. Даже скоро си купих една дантелена, кояъо мисля с кецки да я поднося.

# 1 164
  • София
Червеното отива на всяка жена, стига да намери своят нюанс. На мен чисто червено ми е леко прекалено, не се чувствам комфортно с него, че съвсем ставам сигнална, което не ми е нужно. Макар че лятото имаше една блок комбинация от червена тениска и розови дънки, която съчетавах с червени очила освен това.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 19:19 от Harpalike

# 1 165
  • София
Харпи, минала си точно покрай офиса ми.

Обичам червено и ми отива.

# 1 166
Аз пък го ненавиждам този цвят във всичките му разновидности. А ми отива. Насилих се преди време да го нося, но изпитвах непреодолим дискомфорт, имам чувството, че ми действа на нервната система. Харесвам го само върху косата ми.

# 1 167
Харпа много харесвам такива палта, даже съм си харесала едно в червено и черно.

# 1 168
  • София
Нямам други ръкавици аз, само тези са ми. Нали съм ви казвала, че мразя зимата и студа, излизам само, за да свърша нещо набързо и се прибирам на топло. Като си ги взех ходех с черни и сиви якета и ми се стори добре да има цветен акцент, колебаех се между едни зелени и тези червените. Може би другата зима ще си взема и черни или зелени, за оранжевото ми палто.
Не съм екстроверт, но съм открила, че червеното ми отива. Изобщо ярките цветове.

# 1 169
Обичам червено и го нося. Не мисля обаче, че е за всеки, трябва да си смел.Blush

Общи условия

Активация на акаунт