Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 99 927
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 165
Ох, аз не се замислям особено, ако нещо ми хареса и ми стои добре дали е менте. Един от най - качествените ми ски панталони е купен от пазар - прословутият пазар в Димитровград от български производител. И марка си има някаква -  един дискретен "Pilot" е избродиран.  Не ми е позната на мен поне. Казаха ми че е ушит от остатъчни платове за екипи на италиански ски отбор. Не зная дали е така, но си го бива.

# 166
  • Нидерландия
#Босилка да си жива и здрава, благодарение на теб и линка който сподели TUSCANY LEATHER се сдобих току що със страхотни две чантета просто се влюбих! Кожа, финни точно мой стил.
Аз лично имам най много чанти от МК доволна съм от качество но напоследък съм на мнение че е паднало, кожата не е толкова  мека и ще се преориентира.м.
Определено копувам на разпродажби и повече от 300€ не ми се дават. Не обичам да сменям чанти и ми е стрес ако трябва и да бързам. Последното ми чанте беше на Karl Lagerfeld малко кросбоди.
Ох момичета наистина ще фалирам със вас 🤣🌷😘

# 167
И аз предпочитам от български сайтове, не ми се занивама с вносни връщаници ако нещо не е в ред.

# 168
Аз пък не бих рискувала с бг сайт. Предпочитам утвърдени сайтове, от които няма опасност да получа менте.

# 169
  • Sofia
Харесах си няколко чанти от TUSCANY LEATHER и забелязах,  че в италианската версия на сайта има код за 10% за нови клиенти,  безплатна доставка до България и плащане през  PayPal,  все неща, които ми допадат.

# 170
  • Бургас
Винаги съм се стремила да купя най-доброто за възможностите си, но определено не си падам по ментета на нещо, което не мога да си позволя.Предпочитам чуждестранни сайтове-никога не е е имало проблем с връщане, български само такива с утвърдено качество и номерация.Иначе офлайн съм по-либерална.  Smiley

# 171
Не мога да си позволя да нося ментета - сякаш лъжа себе си, гадно ми е.
По-добре скромно, което ми е в бюджета, отколкото нещо лъскаво и откровено не истинско.

Така си нося нещата с кеф с години, смятам че си изплаща цената.
Тук визирам чанти, обувки  - по-дълготрайни неща, безумно ми е за дреха да се дадат хиляди пари.

Последната ми чанта три години не я свалих, нямаше друга която да я измести, естествено изключвам вечерни поводи, плаж.

# 172
Избягвам да пазарувам от чужди сайтове, предпочитам като съм в дадена държава да си взема нещо от офлайн, било то на известен бранд или пък местна и неизвестна за мен марка.
Харесват ми маркови, луксозни и качествени дрехи, обувки и прочие, но друг е въпросът дали винаги мога да си ги позволя. Имам си лимит за определените категории женски потребности. Нямам реплики. Но не съм казала, че се обличам само с табели от горе долу. За мен не е проблем да си купя и от кварталните модни магазинчета, стига покупката да ми стои добре, да е удобна и качествено изработена. Всичко зависи къде ще се носи, подходящи ли са за повода. Обувките ми държа да са от естествена кожа, като за обувки, сандали и всичко за обуване съм склона да дам /давала и повече пари. На работа съм и довечера ще снимам едни невероятни за мен не маркови обувки от толкова мека кожа закупени от Истанбул. Грабнаха погледа, сърцето и портфейла ми! Така купувам . /В момента не успявам да се докопам до шкафа с обувките, поради сложени куфари пред тях, но при първа възможност ще снимам/.
Примерно днес съм с блузка закупена от SHEIN. Когато преди година ни се стовари този Ковид и си останахме по домовете, и повечето свободно време ми даде възможността да гледам различни блогъри, както и по същото време влизам активно в БГ Мама / регистрирана съм през 2010г!!, но съм писала не повече от 10-тина пъти/. Не съм пазарувала от Али Експрес и от сорта, но реших да пробвам със SHEIN. Взех различни неща за мен и детето, като точно 50% от всичко става за носене - разминавания на размери, цветове, качество и т.н. Но тази блузка си ми харесва – не ми е стегната, но е мекичка, с наситени цветове и дори днес ми направиха комплимент, че съм много шарена и нося настроение в офиса. Ами пролет е! Обичам такива дрехи, преди много носех Desigual и сега ги харесвам, но ми идват в повече с тази шарения.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:11 от Pink Dress

# 173
Аз пък редовно купувам онлайн. Като си харесам нещо в някой магазин веднага поглеждам в нета и в повечето случаи го намирам по- евтино. Без проблеми купувам от Германия, Италия, Франция и Испания. Италиснжите даже ми доставиха стоката на другия ден с безплатна доставка.

# 174
  • Sofia
Desigual и за мен са много шарени, но някои десени ме радват. Обаче всичко е някакво евтино трико, чантите изкуствени, а цени като за кожени.
Имам една чанта от там, подарък ми е и я нося понякога.

Ей това джудже ще го търкалям пореден  сезон, има си вградено мини чадърче в същия десен.

# 175
Не съм писала досега в темата, но отскоро я следя. На 45 съм. Напоследък установявам, че ми е много трудно да си харесам нещо, а определно имам нужда от подмяна на гардероба. Така че благодарение на темата успях донякъде да си "сверя часовника".

Чантите са ми слабост. Открих един испански сайт със страхотни попадения, според моя вкус. Марката обаче нищо не ми говори. Някоя от вас дали има впечатления?

https://abbacino.es/en/bags

# 176
  • Mediterraneo
Пазарувам изключително онлайн, най- вече от официалните сайтове на марката или от магазини от типа на Zalando. Алиекспрес и подобни не са ми в листата и никога няма да влязат( пазарувам боклуци от там, не и дрехи и обувки).
Днес пролетно жълто

# 177
  • пустинята Гоби
Не съм писала досега в темата, но отскоро я следя. На 45 съм. Напоследък установявам, че ми е много трудно да си харесам нещо, а определно имам нужда от подмяна на гардероба. Така че благодарение на темата успях донякъде да си "сверя часовника".

Чантите са ми слабост. Открих един испански сайт със страхотни попадения, според моя вкус. Марката обаче нищо не ми говори. Някоя от вас дали има впечатления?

https://abbacino.es/en/bags
Нямам впечатления за тази марка, но чантите много ми допаднаха. Прегледах опциите за доставка, няма до БГ, но може да се поръча до Германия с превозвач. Ще разгледам довечера, може да го пробвам, че има супер намаления. Аз съм от поръчващите предимно от чужбина, с бг сайтовете не съм много запозната и не ми се рискува.

# 178
ОООО,Тарти, много си пролетна...! Heart Eyes
И на мен ми харесаха чантите от сайта!
Така като си поговорим още малко и ще си намеря още 1 - 2 чанти! Flushed

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 22:24 от mimi.7299

# 179
Гледай сега как се ме  надъхахте  покрай тези обсъждания на чанти Simple Smile.
Ами тази си поръчах преди малко
Със сигурност няма да я нося с такъв тип обувки - невъзможни са за мен.

Общи условия

Активация на акаунт