Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 99 352
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
bombolino,  това е шега между нас. Всичко ни е общо, няма мое, твое.

# 151
Отчет за покупките си не давам, както и той на мен имайки предвид че обувките му са по- скъпи от моите Joy.

# 152
Общо взето и аз не давам отчети, само го уведомявам какво съм купила, а за някои неща забравям.

# 153
Сама се стилосвам аз с покупки. Мъжът ми не се интересува особено, да не кажа хич. Само пита: "пак ли нов парфюм?", тях забелязва, останалото не, само когато реши да ми подари някои кецки, раница, такива неща.

# 154
И аз сама се стилосвам Simple Smile
Нося само дрехи, чанти, обувки, т.н. на марки, за които съм платила реалната им цена, по възможност закупени от реалните им магазини или от магазини на официални техни доставчици.  

Ментета не купувам, не харесвам и не нося.
Преди години от хубаво магазинче в Солун си купих чанта /небрандирана/ - хареса ми кожата, разпределението, подхождаше на прежде закупени обувки. Чак когато се прибрах в нас ми светна, че може да е менте.
Проверявах, сравнявах със снимки в нета - май да; май не. В крайна сметка нито веднъж не я носих, покрай нея и обувките.

# 155
Сякаш предчувствах, че ще говорите за това, току-що се върнах от шопинга със самолетна торба Grinning

Sysly, универсална е ризката. Аз не съм по финтифлюшките, но си мечтая за леко дантелена, феерична, секси, умерено овър, но не кич, бяла риза. Не че има къде да я нося.
На мъжа от години не му съобщавам какво купувам. Трябва да се досеща де, гледайки преливащи гардероби и шкафове.

# 156
Аз умирам да харча парите на мъжът си 😜
Парите се харчат на макс  ,секс до дупка , домакинските задължения и децата  почти поравно , и работа, работа,работа 💪  да няма време да мисли за глупости 😂😂😂

# 157
Когато в града няма свестни магазини никога не съм застрахована, че ще купя менте. За това чанти на Вера Пеле - шир потреба Stuck Out Tongue Winking Eye, хубава мека кожа и най-важното издържат с години. Моите две минита си ги купих от една стара дама с малко бутиче в центъра. Каза, че ги зареждат от Италия, понякога през Гърция. Похвали ги, галеше кожата и викаше мека цяла кожа.... Не знам защо повярвах ѝ. Сега, когато търговията закъса с доставките жената затвори магазина. Вероятно не ме е излъгала. И така ни липсва с дружката.

# 158
  • София
Аз умирам да харча парите на мъжът си 😜
Парите се харчат на макс  ,секс до дупка , домакинските задължения и децата  почти поравно , и работа, работа,работа 💪  да няма време да мисли за глупости 😂😂😂
Нещо подобно. Само дето общо взето моите пари се харчат предимно за дрехи, обувки, парфюми за всички, неговите за сметки, храна и други разходи. Но пронципът да не мисли за глупости го следвам.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:31 от Klemy

# 159
Не съм фен на марки и не купувам имитации. Няма нужда. Ако преценя, че нещо ми харесва и си заслужава, купувам го. Има страхотни марки, които нито са от алиекспрес, нито са Луи Вюитон. Simple Smile Моите повечето мини чантета са от италианска марка Тоскани Лидър
Скрит текст:

# 160
Босилка, чантите са много красиви, а и цените не са от най евтините. Разгледах сайта, благодаря. От там ли поръчваш?

# 161
От бг сайта им съм поръчвала. Дебна си намаления и са ми разкошни качество/цена.
А, и да не съм офтопик, поръчвам и от верa.bg, доволна съм от качеството.

Скрит текст:

# 162
Хубави чанти. Тази чанта ми хареса във всички цветове, и други ...

# 163
От бг сайта им съм поръчвала. Дебна си намаления и са ми разкошни качество/цена.
А, и да не съм офтопик, поръчвам и от верa.bg, доволна съм от качеството.

Скрит текст:
Първия ли е сайта им.
От Вера и аз поръчвам, надявам се, че по достъпните като цена изделия няма нужда да бъдат фалшифицирани.

# 164
Първият е сайтът за България, другият е италианският (оригиналът). Ако ти е по-изгодно, поръчваш от италианския. Аз понеже не съм фен на пазаруване от чужди сайтове, си пазарувам от Бг. Колко е изгодно, не знам, просто ми е по-лесно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт