Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 675
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
И аз нямам Фурла, за моят стандарт и вкус са надценени.

Босилка, само те да бяха с мед да ги намажеш.Преди малко като ги подреждах извадих един клъч Версаче/оригинЪлда/ милия така се нацепи, че ми се доплака.

Нямам спомен дали съм ви разказвала за мъжа ми и портфейла ми Фурла, ако ни снимат с него такава комедия могат да направят, че ще спрем да работим и двамата на момента и завинаги.
Както винаги съм казвала, Бог не оре и не копае, а хора събира.

# 76
Сега бях до Шипшандъра и мерих въпросните Фурли. Ми тя много тежка, почвам да се замислям дали изобщо да купувам. Иначе фаца докарали, практичност никаква.

# 77
Сиска, помня коментара на мъжа ти за българската торба- безценен!  Satisfied Beers

# 78
  • Велико Търново
Сиска, помня коментара на мъжа ти за българската торба- безценен!  Satisfied Beers

Ох, Дези това го бях забравила...
Култово беше, но той с годините става все по над нещата и все по оригинален.

# 79
Сиска, разкажи за новите като мен, моля! Обичам да чета за оригинални мъже. Simple Smile
Нямам фурла, нито една маркова чанта нямам. Не се брои раничката ми на Томи Хилфигер, защото ми е подарък. Аз 100+ евро за чанта (и то от еко кожа) не давам. Размерите на моите ги е определяла работата ми. Носила съм и големи в далечното минало, сега съм с малки, които събират само телефон, ключове, кърпички, портомоне - също малко и в калъфче очила, пила за нокти, химикал. За мен не важи правилото - какво няма в една дамска чанта - ред. Всичко винаги е там където мога да намеря със затворени очи. Имам много малки заради поводи ползвани рядко, но си ги пазя. Мързи ме да снимам сега, ама са над 20тина. Ежедневните нося до скъсване и хвърлям като заменя.
Благодаря за новата тема, Лайт е прекрасна в бяло. На въпроса не знам как да отговоря, защото при мен си е топло и рядко сменям рязко стила спрямо сезон.

# 80
  • Велико Търново
Магни, това е от 8-ми март.В залата се чудеха за къде ли е купил билети да летим и аз като си прибрах му разказвам и той.
Скрит текст:
Никъде не ме водиш!
Как така? Избери си къде да дойдеш-Павликени, Елена или Свищов

За бг торба беше/пиша по спомен, защото беше преди 6 години/
Може ли да си поръчам една чанта?Тя е българска и струва 50 лв.
Поръчвай каквото си искаш, твоите чанти не ме вълнуват.
Прибрам се с бг торба и той една не припадна.
Каза, че се е зачудил чанта за 50 лв, ама нищо не попита.

За портфейла:Показвам го на снимка, той ме пита дали съм сигурна, че това е портфейл, а не визитник, аз кимам утвърдително.След два дена ме пита пристигнал ли е, аз го вадя, той го хваща и гледа, обръща, отваря го и коментира, че е малък, монетника му е никакъв, чуди се как може да струва толкова пари и накрая го мирише и казва, че сигурно кожата е скъпа, но това всичко с едно детско изражение и учудване, защото той марки не знае.Не се стърпях и му казах, че заради петте буквички му е такава цената и ако се обели някоя ще му кажа за да се посмее на мой гръб.

# 81
  • Mediterraneo
И аз съм носила всякакви чанти през годините. Големите ги оставих в Бг, тук начинът ми на живот не ги изисква. Нося средни към малки чанти. Имам десетина чанти, нося 3-4. Марките не са ми важни, Фурли нямам, най- скъпата ми чанта е около 40 евро ( последните 4 купени са Desigual).

# 82
Сиска, трябваше да гугълна бг торба за да схвана шегата - офф блондинка съм и на сериозна възраст. Blush Обаче това за Павликени - Елена - Свищов искрено ме разсмя. Моята баба е Търновчанка, омъжена в Павликени, в Емен имахме вила, та всичките ми детски спомени са от региона Joy Сега знам защо си толкова прекрасна - болярска кръв носиш Heart
Тарти може ли снимка на някоя от Desigual - ако са цветни като всичко от марката и аз искам.

# 83
Не обичам да нося до скъсване Sad обичам да имам поне 3-4 стила и поне 3-4-5 цвята, всичките в идеално състояние, та да си имам избор за всякаква ситуация. Тези мои предпочитания водят до натрупване на матр'ял, но аз очевидно съм склонна към колекциониране не само на чанти, но поне купувам класики, та ги разнасям с години  Sad Минималист от мен ще излезе някой друг живот! Sad(((

PS Фурла имам, ако ще си правим и такава статистика.

# 84
  • София
Ах, чантите! Многобройни са ми, във сякакви размери, цветове и модели, едва успявам да им намеря място. Не съм ги броила, но със сигурност са над 50. Голяма част са дизайнерски, най-много са Furla и Cocinelle. Даже днес поръчах още една от последната марка. Спешно е да престана да трупам количества, но не мога 🤫🤔🥴 Обичам чанти! 🤫😘

# 85
За Свищов лоша дума да не чувам. Родният ми град. Там все аристократки сме. Smiley

# 86
Агент, мисля че трябва да уточня. Ежедневната чанта за мен е тази с която ходя на работа, където от 10+ години съм с униформа. Няма стил, няма разнообразие. Аз също имам делнични чанти в различен стил и цвят, но уви и те са вече в графа рядко ползвани Sad

# 87
  • Велико Търново
То не беше с лошо, Босилка.В тези три града ходи на общи събрания и любезно ме покани.

Ох, как обичам Кочинели и Прада, ама с любовта си оставам!
Със здраве да си носиш чантите, Дона и да ни ги покажеш!

Агент, лакомията телешка не е само към храната.
По повод на това се сетих за онази голямата моя черна чанта, която поръчах от Богданин брадърс-и казам на мъжа ми:Тази чанта е страхотна, класическа, никога няма да й мине модата, ръчна изработка, по този начин ще науча и децата на вкус, абе вечна е с две думи.Той седя, погледна ме над очилата и ме попита: С нея ли ще те изпратим" , отговорих, че се надявам да се скъса преди това.

# 88
Нямам фурла и аз.
Имам доста чанти, нося само една в последните година-две. Крос боди нося само на морето, малки са ми.

# 89
  • Mediterraneo
Магни, тези са двете

Раницата ми е тази

Последната я бях показвала, че се чудех много заради една ивица животински принт, накрая я взех онзи ден, че падна много на цена

Общи условия

Активация на акаунт