Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 99 330
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хич не държа на марката чанти, но си имам любими де, непостижими. Ако ще е марка, да е МАРКА. Добре поне в БГ си нямаме такива, за да гръмна с такава и да карам на пост и молитва 3 месеца след това.

Чантите са ми естествена кожа или платнени торбички за пазаруване. Харесвам малки чанти през тялото - удобни са, научаваш се да подбираш важните неща. Е, нося и резервна еко торбичка за пазаруване или туй-онуй.
Обичам и големи чанти от кожа, както и раници. Мисля че от 30 години винаги имам по една голяма кожена раница, която сменям, когато се износи - да речем на 5-7 години. Стареят красиво, удобни са и ми отиват на стила.

# 91
Магни, аз много уважавам хора, които могат да оползотворяват вещ, не ме разбирай неправилно! Просто аз все ламтя... дори като не ги ползвам адекватно! Сигурно като дете не са ме обичали достатъчно Simple Smile)
Агент, лакомията телешка не е само към храната.
По повод на това се сетих за онази голямата моя черна чанта, която поръчах от Богданин брадърс-и казам на мъжа ми:Тази чанта е страхотна, класическа, никога няма да й мине модата, ръчна изработка, по този начин ще науча и децата на вкус, абе вечна е с две думи.Той седя, погледна ме над очилата и ме попита: С нея ли ще те изпратим" , отговорих, че се надявам да се скъса преди това.
Абсолютно! Телешката лакомия е ненадмината!

Голям фен съм на мъжа ти! Да му кажеш! Simple Smile))))

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:39 от Agent Provocateur

# 92
  • София
Жените телци са богини (вие ще си кажете на какво), та не ви подхожда да сте скромни, особено откъм притежание Simple Smile)))

# 93
Ауу тази много би ми се вързала на едно Desigual рокле.
Агент, да напомня, телец съм и аз. Да не си говорим за оползотворяване. Ако с чантите ми се е получило - ежедневните, това е едно голямо изключение. Уча се още на това изкуство. Joy

# 94
Жените телци са богини (вие ще си кажете на какво), та не ви подхожда да сте скромни, особено откъм притежание Simple Smile)))
Факт Grinning

# 95
Хич не държа на марката чанти, но си имам любими де, непостижими. Ако ще е марка, да е МАРКА. Добре поне в БГ си нямаме такива, за да гръмна с такава и да карам на пост и молитва 3 месеца след това.

Чантите са ми естествена кожа или платнени торбички за пазаруване. Харесвам малки чанти през тялото - удобни са, научаваш се да подбираш важните неща. Е, нося и резервна еко торбичка за пазаруване или туй-онуй.
Обичам и големи чанти от кожа, както и раници. Мисля че от 30 години винаги имам по една голяма кожена раница, която сменям, когато се износи - да речем на 5-7 години. Стареят красиво, удобни са и ми отиват на стила.
Ох недей така. Спомням си когато влязох за първи път в отдела за чанти на Selfriges, гледах като в музей Joy. Хубавата чанта е направо произведение на изкуството. Simple Smile
Трепета който изпитваш там, не можеш да го сравниш с нищо.
Имам 3 чанти за които съм мечтала дълго време и на края си ги купих и никога не съжалих за похарчените пари.
Същевременно имам и много торби от плат с разни весели надписи за по 1-2лв и също си ги обичам точно толкова колкото и скъпите. Даже с едната си я нося с мен когато пътувам в чужбина и си я снимам на фона на разни места Heart Eyes.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 00:03 от G.Savova

# 96
  • Sofia
Ах, чантите! Многобройни са ми, във сякакви размери, цветове и модели, едва успявам да им намеря място. Не съм ги броила, но със сигурност са над 50. Голяма част са дизайнерски, най-много са Furla и Cocinelle. Даже днес поръчах още една от последната марка. Спешно е да престана да трупам количества, но не мога 🤫🤔🥴 Обичам чанти! 🤫😘

Какво съвпадение! И аз днес отнесох една Кочинели, докато зяпах фурлите тук и там. Grinning

# 97
Ох недей така. Спомням си когато влязох за първи път в отдела за чанти на Selfriges, гледах като в музей Joy. Хубавата чанта е направо произведение на изкуството. Simple Smile
Трепета който изпитваш там, не можеш да го сравниш с нищо.
Selfriges е ИНСТИТУЦИЯ и единица мярка не само в отдела за чанти Grinning
И аз помня добре първият си път с него и всичките му трепети Grinning Grinning Grinning

Всъщност влязох да се похваля, че си купих леко овърсайз палто в ръждив цвят, ужасно ми хареса, за капак намалено щото все пак вече официално е пролет и не му устоях. Сега ще мисля с какво ще го нося... много популярен ще е цвета тази година, освен че е много мой! Ето това, на мен ми идва под коляното, което лично аз предпочитам като дължина:

PS Съчетаемости:

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 07:03 от Agent Provocateur

# 98
Имам една голяма МК и две кросбоди, пак МК. Имам и една, май Gap, малка е, за лятото. Фурла нямам, за съжаление. Днес си купих ей тия, нямам смислен отговор защо... изобщо, с годините, имам чувството, че токове, шалчета и сака, ме състаряват.

# 99
  • Велико Търново
Добро утро!
Карен, да покажеш чантата!
Агент, чудно е!Със здраве да си го носиш!

Докато сме на тема чанти ми излезе във ФБ този спомен от преди 5 години, когато съм се хранила ВМ-НВ.
Скрит текст:

Момичета, желая ви хубава седмица и много усмивки!Аз отивам да бягам!

# 100
Обичам чанти имам всякакви за всевъзможни поводи, през годините залитах и от големи до малки..
може би трябва да кажа почнах от малки кросбоди, после тип раниици,  тип А4 да може да нося папки с договори, после огромни да влизат манджи, дрехи, памперси, водички, солетки играчки хахах
Сега последните 2 год, рязко само ню- ню-да влизат ключове телефона и КК&К всичко друго в колата и аз като, агентката 😆
Скрит текст:

# 101
  • София
Един уикенд да ме няма и не мога да смогна да ви изчета.

Нямам ФурлИ, не мисля и да имам. Толкова пари за чанти не давам.
Нося основно кожени раници със среден размер. Много рядко местя съдържанието от една в друга.

# 102
  • София
Аз си бях харесала една Фурла, обаче на една мацка и се оказа, че в България я няма. Три години по-късно я намерих, но вече ми мина мерака.

# 103
Май и моя мина...

# 104
  • Sofia
Аз избягвам да купувам маркови неща, ако китаеца ги копира и висят на всяка сергия. И чантите Michael Kors ментетата станаха повече от оригиналите.

Общи условия

Активация на акаунт