Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 478
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Angel-че, аз ти го помня като тийн, адски много е пораснал! Heart

# 916
Мими,паднах !Добре се посмях,бях девойче бях,както казва приятелка "кви сливи бяхме,къв ошаф станахме".Скоро ставам на 36,детето на една другият месец.
Ейнджъл,твоето гардже е много голям мъж,стоматолог май беше нали?Като брат и сестра сте един до друг .
Клеми,много арт снимка ,много хубави девойки.Мъжът ти прилича на Джони Деп наистина,моят прилича на Вини Джоунс от филмите на Гай Ричи.Ама аз чичо Вини и като футболист го харесвах.
Всички сте прекрасни и красиви дами!

# 917
  • пустинята Гоби
Ама ти на 35 години, къде се буташ при ошафа...

# 918
Angel-че, аз ти го помня като тийн, адски много е пораснал! Heart

И продължава да расте. Всеки път като ми гостува, все по-голям мъж виждам. Ма не дава да го снимам. Като талибан ми ходи - с брада и бакенбарди..😅

# 919
Мими, не казвай, че не си приличате. Има нещо общо в чертите. И моята дъщеря до 15-те си години беше "близначка" на баща си, но постепенно почна да ми взема чертите. Всички го казват.

# 920
Мими, не казвай, че не си приличате. Има нещо общо в чертите. И моята дъщеря до 15-те си години беше "близначка" на баща си, но постепенно почна да ми взема чертите. Всички го казват.
Мерси, Пепи, поне и аз да знам, че съм взела участие.. Wink

# 921
  • Sofia
Моите и тримата нямат нищо от мен. Добре,  че аз съм ги раждала, иначе щях да се съмнявам,  че са от мен. Joy

# 922
Моите и тримата нямат нищо от мен. Добре,  че аз съм ги раждала, иначе щях да се съмнявам,  че са от мен. Joy
Може да са ги сменили в родилното. 😅

# 923
И аз си викам е как ще си имам едно русо синеоко.И като ми я показаха ,зелени очи,една маслинка с тъмна коса.Разгледах я,пръстите й на краката същите като на баща й.Само усмивката е взела от мен,иначе "благодаря за участието".Както казва акушерката ми"мъчат се жените,родят ,всички казват бащичко и го кръстят и на свекървата".Няма справедливост в тоя живот.Добре поне ,че на никой не е кръстена.

# 924
  • София

Клеми,много арт снимка ,много хубави девойки.Мъжът ти прилича на Джони Деп наистина,моят прилича на Вини Джоунс от филмите на Гай Ричи.
Джони Деп си е този. Появи ми се малкият с този си вид и веднагически се сетих, че Джони има такава снимка, викам - стой, не мърдай, снимах го и го направих на колаж. Още ми дават да ги снимам, та се възползвам.

# 925
  • Sofia
Скрит текст:
На другата рода гените по-силни се оказаха. За последният наистина се съмнявах, че са го сменили, не вярвах, че такова грозно бебе може от мен да се пръкне. Joy В родилното надничах чуждите бебета да си позная моето, вместо да кърмя Йода.

Лайт, кога ще снимаш сините чанти?
Аз се изкуших и също поръчах светлосиня.

# 926
Страхотни деца, поне които успях да видя. Моите, ако ги кача, ще ме изядат.

# 927
  • София
Прекрасни деца.

# 928
Да са ви живи,здрави и успешни децата.

# 929
Моите гарджета 2009та.
...............................................................................

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:38 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт