Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 061
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Mediterraneo
Според мен пък наистина изпиква цветът на очите, подчертан от същия цвят дреха. ММ е със страхотни сини очи, които направо светят, когато е със синя тениска/ риза. Нищо не му ходи повече от синьо в горната част на тялото.

# 1 231
Дааа, и аз смятам така, със зелено очите ми светят, а със синьо също е добре, придобиват един по синкав отенък. Но то не може да се носи все зелено обаче. Тази зима и аз тръгнах с червено, но по скоро доматено - шал, маникюр и чанта! Wink

# 1 232
  • София
И аз харесвам мъжът ми със сини тениски.
Аз съм на периоди, сив, червен, зелен, тюркоазен. И ги въртя. Има цветове, от които въобще нямам нито една дреха в гардероба си. Лилаво, примерно. Кафяво, охра. Синьо, ако не броим дънките - нищо друго синьо нямам, ното светло, нито тъмно.

# 1 233
  • Виена
Червено и аз нося, нюанс като етикета на кока кола, имам чанти, обувки, рокли, палто, костюми, много аксесоари. Беше възприемано и като корпоративен цвят и по тоя повад по официаалти събития съм носила много. Но истинската ми страст е синьото, само синия цвят може да е толкова универсален и индивидуален едновременно. Бялото, когата е много бяло, синее, и наситеното черно също синее, има синьо бяло и синьо черно, синьо като пътните знаци, като морето, като цветята. За мен това е цвета, който може да бъде носен по всякакъвъв повод и във всяка ситуация, защото може да е различен всеки път.

# 1 234
Като деца бяхме с еднакви (почти) дрехи със сестра ми (1 година разлика), аз в сини, тя в червени Simple Smile Аз съм синеока, тя много светла с кестенява коса и топло кафяви очи. И двете все още носим много тези цветове. Не мога да я убедя, че карамелено кафяво и стои уникално, ставят и искрящо кафяви очите...
Аз открих тюркоаза и ментата в късна тийн възраст, просто преди това нямаше избор на платове, десени... Нося и червено, но рядко. В ежедневието динено/корал, зимата и "марсала". Истинско червено имам на официални рокли, такава ми беше и балната. С такова рязко сменям визията от нежно-романтична на фатална жена, но мноооого рядко съм в това настроение за "пълна промяна" Simple Smile

Моите очи се променят много според дрехата от светло синьо, през сиво до светло зелено. На дъщеря ми и големия ми син са между сиво и маслено зелено според дрехата. Малкия ми син е с топло кафяви очи и много черна коса, който цвят сложи, той му "ляга" Simple Smile
Скрит текст:
на малката кифличка, на баткото е абсолютно същото...

# 1 235
Пак ви изпуснах всичките Sad
Лични? Моля!

Червена чанта (но тъмно червена) и боти имам... шалове и блузи/топове също, но реално най-често ползвам просто червило или лак за нокти като червен акцент, но определено не ярко/доматено, на моята матова кожа не е оптимално, то стои по-добре на светли кожи!

# 1 236
  • София
И на мм са такива пъстри очите. Много му отива и синьо и зелено.
Да се оплача, много съм се подула в корема, боли ме и съвсем не мога да нося всичко, дето си го бях намислила за работа. 🥺

# 1 237
Роки, да не си бременна? Simple Smile Ако не, спри газирано и млечни за известно време, прави си и пий минимум 1 литър чай мента и хрускай  пресен джинджифил.

# 1 238
Млечните! И газираното де.

# 1 239
И глутена също. Постоянно ли те боли? Може би на лекар трябва да идеш?

# 1 240
  • Sofia
Не съм съгласна , че изпъква цвета на очите със същия цвят дрехи. Даже се сливат. Кафяво харесвам само на руси жени.  При мен се слива с очи и коса и ставам съвсем безцветна. Тюркоазеното ми подчертава тъмните очи.

# 1 241
Искрено ви се радвам с това червеното:blush: Аз имам психологическа непоносимост и не ми е ок с него - ярък, притесняващ и напрягащ ми е Disappointed Фен съм на всичко цветно ( бяло и черно са просто комбинативни ). Червеното е единственият цвят,  който тотално липсва в гардероба ми, но го  харесвам на другите.

# 1 242
Аз обожавам всички нюанси на синьото, цял живот е преобладавало в гардероба ми. Очите ми са синьо-зелени и още повече се открояват със синьо. Е, изоставих само небесно синьото, като тийнка много го носех.
И за грима, обожавам синьо, напук на всички гримьорски съвети. Но слагам само малко молив на горния край на окото.
Сега умишлено разредих сините дрехи, хвърлих се на бордо от 2-3 години.

# 1 243
Аз съм на периоди с цветовете. Като бях около 16 годишна всичко беше в комбинация от турско синьо и жълто. След това дойде розовото и се задържа може би 2 години. После гардеробът ми рязко посивя, а след това почерня. Черното присъстваше в над 90% от дрехите ми. Лятото го заменях с бяло. Сега съм на вълна зелено, горчица и керемида, но да видим докога, че аз като разлюбя някой цвят и след това не притежавам и една дреха от него.

# 1 244
  • София
Майка ми е синеока и руса (преди да посивее, ама то пък това бяло на косата така да й отива!). Еми, най-хубава е с кафеникав грим - тогава изпъкват такива нюанси на синьото в очите й - то мастилено синьо, то небесно, то златистото около зеницата, прелест, - които със синьо са просто... нещо там сини.
Това, ако е цел да подчертаеш цветът на очите.
Често нося бежаво/ нюд, в които съм тотална боза, но както съм казвала неведнъж - толкова е хубаво понякога да си незабележим и принадлежащ на себе си само.

Общи условия

Активация на акаунт