Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 062
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 215

Ако са 39 номер, много са демоде, хич не се мъчи, ще ти пиша адрес, на който да ги пратиш! Stuck Out Tongue Winking Eye
36-ти са, иначе с удоволствие бих ти ги подарила.

Момичета, аз пия магнезий от години, както и В комплекс, или В12 метилкомбаламин. 2 пъти годишно правя по един курс с В12 мускулно. Ако спра магнезия започвам да се будя от крампи по 4-5 пъти на нощ и на другия ден ме болят прасците чак. Контрашпицът ме спасява винаги, металните предмети не, даже по едно време месеци наред спях с нож под възглавницата, но не ми помагаше стискането му. Но дори да си чувствам краката ок, само да тръгна да меря обувки на ток и се схващат веднага. Много по-кофти са крампите отдолу на стъпалата, там ни шпиц, ни контрашпиц помагат, боли зверски.

# 1 216
  • някъде под слънцето...

Аз мисля, че червеното стои добре на всяка жена. Simple Smile
Определено не.
На мен не ми стои добре.Даже бих казала, че ми  стои ужасно.
Преди 15+  години в реклама на дамски превръзки, имаше една много досадна  Гжа Цикъл .Дама на средна възраст облечена и обута в ярко  чврвено.Точно на нея заприличах, когато веднъж  мерих една червена рокля.
От тогава дори и не ми хрумва да повторя, но на Карен и Магни  им червено им стои  прекрасно.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 09:31 от sl

# 1 217
Савова,ще кажа на майка ми да пробва.Тя е с този синдром и не може да си намери място на краката,така казва.
Днес най-сетне е топло,май ще прибирам и тънките якета.
Червеното което показахте ви стои супер!
Калина,как ще са демоде тия обувки,дори само за уан мен шоу да ги сложиш ще сразиш половинката си.Я си тракай смело!
И на мен ми отива,особено шал или горна дреха,ярко червеното е моето червено.

# 1 218
Не намирам червеното за вулгарно, всичко зависи как се съчетава.
Пускам за малко как нося аз червено.

Имам червени обувки на висок ток - едни лачени и едни велурени, обожавам ги. Страхотно стоят на изчистена визия с черен панталон или дънки, както и на някоя стилна черна рокля.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 13:36 от Maroonka

# 1 219
И Maroonka, и всички останали страшно ми харесахте в червено! Страхотни сте!
Аз в този цвят трудно се възприемам, но не е като да нямам.

# 1 220
Maroonka,
Heart Eyes
Лееле, първата снимка (и третата) - трепач!

Аз на себе си най-много харесвам леко малиново, като на последната снимка на Maroonka, и като на тази на Karen.
В последните 1-2 години отимах всякакви неща в тъмно червено/бордо, включително единственото цветно червило, което слагам. Много ми харесва цветът, между тъмно червен и леко лилавеещ..

(Този червило-молив на ГР:

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04 )

# 1 221
  • София
Maroonka, много ти отива червено! И си много, много хубава!

# 1 222
Еха! Прекрасна си, Марунка!

# 1 223
Марунка, много секси дама! Аутфити 1 и 3 също са моите.

# 1 224
Марунка, много ти прилича червено и миди дължина.

# 1 225
И аз обичам червено,дори имам 2 червени палта

# 1 226
Аз и червената ми чанта

# 1 227
За себе си открих червения цвят преди около две години. Първо- със слънчеви очила (разбира се) с лек и дискретен акцент върху рамката, след това с червена чанта, последвана от ОЩЕ една червена чанта, а миналата пролет си купих дори червени чинос панталони. Heart Eyes  
Сега се сещам, че имам и рокля в малиново червено, но не съм я обличала от около 5 години поне. Сега по баловете евентуално може да й изгрее звездата отново. Blush

# 1 228
  • Mediterraneo
А аз години наред носех много червено, от обувки и чанти, през панталони и дънки, до якета и шалове. Сега нямам нищичко червено в гардероба си Sad

# 1 229
  • София
Има такъв момент с изживяване на страстите към даден цвят. Аз така бях със зеленото.

Незнайно защо баба държеше да се обличаме с цвят, който е като очите ни - за братовчедките ми синьо, за мен зелено. Не че е лошо, но цветът на очите не изпъква тогава. Синьото ми беше забранено, та сега явно наваксвам.

Общи условия

Активация на акаунт