Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 960
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 290
Ейнджъл, не тв видях, а винаги ми оправяш деня! Нищо де, следващия път.

Босилка, су-пер! Ако съм се съмнявала, че с дънки може да се докара секси-елегантна визия, то тази тема ми е разбила всички съмнения! Много ти отива!

Цветово за утре още не съм решила. По традиция в петък съм най-айляшки, мързеливо облечена и както се казва, в офиса само чакам да стане 5. Ако не ме примързи сутринта да тегля един епилатор на краката, може да се барна в рокля-пуловер.

# 1 291
  • Sofia
Утре ще се ваксинирам(евентуално!), трябва ли ми определен цвят😘Казвайте отсега, да съм подготвена!

# 1 292
Хахаха! Къс ръкав ти трябва, нищо друго;)
С какво ще се боднеш?
Моят мъж във вторник е на втора игла Модерна, аз за себе си още се чудя.
Ама ми се пътувааааа 😭

# 1 293
Нямам нищо синьо (освен тюркоазения кафтан), нищо червено (плажно рокле и едно поло), нищо зелено....🤪
Утре в бяло от глава до пети? 😂

# 1 294
  • София
Аз днес се бях нагласила с рокля и боти на ток за работа и после се наложи да обиколя целия двор на Света Анна, за да разбера, че предлагат само от гадната ваксина.😖

# 1 295
Е, Дез, току що ме обрече да си седя дОма утре. 😂
Вчера пробвах една бяла рокля Сисли в Меркари, ама ми беше много голяма.

# 1 296
  • София
Петък е ден на Венера. Не обичате ли розово?
Ако имах момиче, сигурно бих внимавала с този цвят, но съдбата реши да го запази за мен само!
Утре обаче няма да съм с розово, а с някаква рокля и каквото дойде като връхна дреха, че май ще вали.

# 1 297
Всеки петък ли или точно утре?

# 1 298
  • Sofia
Ох, не мога😂 С розово няма да се прежаля нивга😆 Къс ръкав ще спазя👍 Дано ме огрее Файзер, че при мен ситуацията здравословно е сложна - изключително рядко АЗ плюс анемия. Точно сега 90% от показателите ми са в норма - или сега, или кой знае кога... Иначе досега да съм се ваксинирала 5 пъти, притеснения от ваксини нямам при нормално здравословно състояние.
Роки, ама казвай ги тези неща предварително, можех да ти спестя обикалянето - твърде информирана съм по въпроса, за съжаление 👍

# 1 299
Ето ви розАво. Ей така ви искам:

Скрит текст:

Аз го обожавам, в различни нюанси, и лека-полека почвам да се престрашавам.

# 1 300
  • София
Аз цялата работна седмица се гласих, ама от работа нямах време за снимки. Утре - по-полека.
Аз съм в търсене на розова риза.

# 1 301
Ето ви розАво. Ей така ви искам:

Скрит текст:

Аз го обожавам, в различни нюанси, и лека-полека почвам да се престрашавам.
Ще взема краката. Благодаря!

# 1 302
Ей, много сте хубави всички, момичета! И слънцето навън е оживило нещата, забелязвам Grinning
Много от снимките изпуснах, за съжаление!
Ветрена, класически хубава си! Стилът ти му допада страшно много.
Босилке, парфюмът ти за деня ми е от любимите за този сезон. Аз бях с флорала на Герлен, друг любим Grinning
За синьото - най-любим и носен цвят ми е, макар днес да бях с черна рокля на бели точки.
Не съм сигурна, че дрехите непременно трябва да са като очите, но специално сините дреха в такъв цвят ги прави по-наситени и искрящи. Може би го знаете - сините очи всъщност нямат цвят. Поради генна мутация просто им липсва пигмент. Те всъщност отразяват светлината и цвета на небето, както морската вода. Затова и цвета на дрехата може да ги прави да изглеждат по различен начин. В моите дори жълтите точици около ириса почти липсват. Това ги прави да изглеждат "много сини" или icy, както се изразяват околните.
Историите от детството, които разказвате, са ми познати до болка Joy Сестра ми е тъмно коса и почти черноока, а разликата ни е по-малко от 2 години. Купуваха ни еднакви   дрехи - за нея в червено или розово, за мен - 100 нюанса синьо Joy
Явно съм усетила подсъзнателно "цвета на деня". След работа влязох в магазин за бижута. Инстинктивно си разпознах и рязко ми "дотрябва" комплект обеци и колие от бяло злато с млечносин аквамарин Neutral Face Прибрах ги да не страдат и аз за тях Joy
Скрит текст:

Цветът е светло син. От светкавицата зеленее.

Утре ще облека тъмносиня рокля или рокля-риза в тъмносиньо, зелено и бежово-златисто, или пък дънки с люлякова блуза. Ще го реша сутринта.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 07:56 от Light Beam

# 1 303
Вече не помня от кога не съм обличала нещо по различно от черна тениска с дълъг ръкав и дънки! Гледам да сменям поне връхната дреха, че иначе хората ще ме запомнят Joy.
Чакам с нетърпение да се стопли, че да се разсъблека малко и да сложа нещо цветно.

# 1 304
А на мен ми се иска нещо много смело, крещящо, провокативно, че съм в супер гаден момент, който направо ме смазва психически. Сякаш имам нужда да бъда неприлично красива.

Общи условия

Активация на акаунт