Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 956
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 305
Стрина Калина, бъди неприлично красива и ни се покажи да го оценим по достойнство! Имаш доста потенциал в това отношение.

# 1 306
McKitty, супер е предложението ти, събуждащо сетивата и желанията за живот на други честоти и обороти, но много висок тока! Аз вече не мога да ходя на такъв, освен ако не измислят някакъв елегантен бастун за жени.
Обожавам розов цвят от малка, но в момента нямам толкова много розови дрехи за този период. Сещам се за тази блуза, но не ми се слага в черно на долу.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 09:34 от Pink Dress

# 1 307
Савова,и аз тъй чаках да се стопли да разнообразя,те и кучетата запомниха двете ми черни палта и лилавото ми яке зимата.Особено когато всеки ден си навън и връхната дреха ти е единственото,което се вижда  Joy .
Лайт,това колие и обеци много ще пасне на очите ти.
Имам две колиета с висулки,които са в комплект с обеци.Мъжът ми първите години ми подаряваше за всеки повод обеци и колиета с обеци.После му казах,че имам вече доста и да разнообрази малко.Струват ми се официални за моят стил,ще ги снимам после да кажете мнение обаче.
Не харесвам розово ,дори и на детето не купувам,освен в много краен случай,ако дрехата много ми хареса и мога да преглътна розовото.Пробихме й ушите на 6м ,поне си личи че е момиченце,те пък много хора скочиха отгоре ми ,че съм й отнемала правото на избор и си пробих две дупки на едното ухо в знак на солидарност. Grinning
Ей,Калинке..... ,чакай да си помисля в гадните моменти какво правих.Купувах си нещо нестандартно и непривично за мен,контих се,гримирах се много старателно и си казвах "и това ще мине,не е толкова трудно колкото изглежда".В действителност в един от най-гадните ми моменти хукнах да бягам от една болница,но бях с много скъпи обувки,яркочервено червило и шалът ми се развяваше след мен .И аз се присъединявам към съвета на Лайт,бъди ужасно красива !
Пинк дрес,как постигаш този обем в корените?

# 1 308
  • София
Аз затова обичам да имам повече връхни дрехи.
Розово в момента нямам нищо, освен една тениска и един пуловер, но те са в бледо розово/нюд.
Снощи се зачудих за една риза във фуксия, но накрая си поръчах жълти обувки.

# 1 309
От скоро имам розова тениска ... след като я изпрах заедно с червения ми шал Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 1 310
И аз имам и синьо яке и червено и зелено,но зеленото е много тежко,червеното ми беше тясно ,а синьото ми омръзна нещо.В последните години спрях да купувам черно изобщо,предпочитам цветно вече.

# 1 311
Моята коса е суха, гъста, с твърд и остър косъм трудно поддаващ се на прически. Единствено термичната обработка може да ми направи букли например, които да се задръжат повече от един ден. Но и зависи от уменията на фризьора. Преди си правих обем постоянно и се получаваше само като ми направят леки скирити вафли, но това вече много рядко. Има и една пудра за обем на Taft, която са ми слагали в основата и при леко топиране с пръсти косата си вдига леко обема.

# 1 312
От скоро имам розова тениска ... след като я изпрах заедно с червения ми шал Stuck Out Tongue Winking Eye.

Аз така се снабдих с розов потник, който трябваше да се носи под бяла леко прозираща риза. 😁

# 1 313
Калинке, сега разбра ли що се пуснах по чорапогащник с кубинки? Simple Smile

Давай смело!

# 1 314
  • София
Стринче, има такива моменти Sad. Защо не си подариш някоя по-активна и непривична за теб тренировка? Човек като се изцеди и умори, и "набие" когото или каквото трябва, става по-леко, поне за малко. А после разхубавяването е трижди по-хубаво като момент, защото е много утвърждаващо женствеността.

so what (много харесвам никнейма ти, любимо парче от Kind of blue ми е), всеки петък е ден на Венера. Латинските езици подсказват кой ден на коя планета или бог е:
понеделник на Луната
вторник на Марс
сряда на Меркурий
четвъртък на Юпитер
петък на Венера
събота на Сатурн

За розовото. Харесвам го много. Нюансите, които ме теглят не са много моите, освен зимата, когато съм с по-светла и неутрална като тон кожа. Не прекалявам обаче с него, че не е особено сериозно.

# 1 315
Харпи, аз вчера и това направих. И тренирах и тичах цял ден по задачи. Адски се изморих, в резултат - едвам се събудих преди час. И още не млга да се събера..(

Гледам, че вали..няма как розовия тренч да сложа..(

# 1 316
В крайна сметка и аз не съм в розово, а дънки и бяла блуза.
За якетата много си харесвам това и едно в бежаво, пак пухенка, но малко по-късо. Като се сетя, че имам и палта в черно и едно в меланж, но не съм ги обличала от години.

# 1 317
Петък е ден на Венера. Не обичате ли розово?
Ако имах момиче, сигурно бих внимавала с този цвят, но съдбата реши да го запази за мен само!
Утре обаче няма да съм с розово, а с някаква рокля и каквото дойде като връхна дреха, че май ще вали.
Аз подносих розово откак забременях със щерката Smiling Imp Купих си пижамка, блузка, рокличка... в розово и тест. Та моята любов с розовото е от 12 години, преди това нямам спомен дори един шал да съм имала Thinking
Най-много се харесвам с цвят "пудра"  и "пепел от рози", но и баш бебешко розово нося понякога Wink

Вчера пропуснах някои снимки и цветовите насоки за деня, та съм пак в "100 нюанса синьо", нооооо... с розово яке (преди няколко дни си го купих, от сто цвята баш в този се харесах Grinning)

Ей, тази камера много лъже... значително по-топло розово е.

Light Beam, и аз не бих подминала това бижу, че а се разминем, а после с години ще търся същото и мъка ще ме морѝ Sunglasses

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 10:25 от peneva_a

# 1 318
А на мен ми се иска нещо много смело, крещящо, провокативно, че съм в супер гаден момент, който направо ме смазва психически. Сякаш имам нужда да бъда неприлично красива.
Ами щом ти се иска просто го направи:smile:Основен закон във Вселената е , че нищо не е вечно и всичко се променя. Излез на пазар, облечи провокативен цвят, лакирай се шантаво, пробвай спа, някаква тренировка .
Light Beam бижутата са страхотни.Аз също търся нещо светло синьо, но не съм го срещнала за сега , а и гледам да се въздържам , че това ми е голяма слабост.
Като за Венера петъчно съм уцелила без да искам с розови чертички и лак

# 1 319
  • Sofia
Днес съм с тренч в бордо.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 08:04 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт