Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 875
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 350
Ха, ха, ха, сега като заговорихте и за милитъри съвсем се замислям дали от постоянното бръщолевене тук подсъзнателно се настройваме на еднакви "честоти" или пък има нещо във въздуха, което ни влияе Joy
Ето какви тениски си взех вчера

Милитъри зеленото ми отива като цвят, но някак се бие с романтичната ми натура и нося сравнително рядко.
Витаминче, точно показаното от теб синьо е може би единственото, което не нося. Надмогва ме някак. Красив цвят е, но ласкае по-силно контрастни хора - цветотип зима или тъмна есен.
На вълна шопинг съм от няколко дни Blush
Попълних гардероба с няколко шала от коприна

Дънково яке

Облечено изглежда добре. Идеално е за върху небрежни летни рокли.
...
И миди рокля-риза от тънък дънков плат си взех вчера. Ще изровя да покажа след малко.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:26 от Light Beam

# 1 351
  • Sofia
Ох, шалчетата ме прободоха в сърцето!
Скутерчето също.

# 1 352
  • София
Змията и ти сега ме карате да се замисля за едно такова. Само веднъж съм карала мотор, но голям и тежък и леко се стреснах.

# 1 353
Light Beam, ти си такова нежно момиченце, че все си прекрасна! Най-вече с чисти цветове. Струва ми се, че беше показала едно зелено..студено..почти петролено Rolling Eyes (нещо като блузката ти от сегашната снимка)

П.п. този мой познат е тъмно рус, бял, синеок.
Ето 2 нюанса, които много му отиват:

Аз, като светла и неутрална,  но с тъмна коса и очи, нося това:

А вчера бях на топло, и на зелени нюанси. Ментата ми е любима, но не съм сигурна,  че ми отива до лицето. Обаче я обожавам на панталон!

И въпрос: това якенце с какво може да се съчетае?

# 1 354
Витаминче, прекрасна рокля и прекрасна фигура!

# 1 355
Да, роклята и на мен ми харесва. И стои чудесно на Витаминчето.
Якето с дънки и тениска го виждам. С дънкова пола, рокля - също.
Петролено също обожавам. И роклята пуловер на горната снимка е такава, но не се вижда. Петроленото си палто съм показала сто пъти сигурно. Много си го харесвам, но не го изтърпявам вече и нямам търпение да го прибера. Днес пак с него бях отгоре.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 19:17 от Light Beam

# 1 356
Да, роклята и на мен ми харесва. И стои чудесно на Витаминчето.
Якето с дънки и тениска го виждам. С дънкова пола, рокля - също.
Благодаря,  момичета.

По-скоро като модели ме интересува. Якето е късо и леко широко. Със скини дънки го слагах,  но ми се струва, че се получава силен дисбаланс - широка нагоре и една клечка надолу. Малко съм фигура банан/правоъгълник/flamboyant
(Т.е. Тесни рамене, тесен ханш. 160, 84-62-85, подгръдна 75..)

# 1 357
С класически модел дънки или небрежна свободна рокличка (не съвсем торбеста, но и не впита по тялото) би трябвало да се получи добре.

# 1 358
ЕЕЕх, колко свежи тоалети.
Витаминче, много свежа рокля, имам подобна в тюркоаз. Много харесвам тези модели.

# 1 359
  • София
Сестра ми си търсеше тоалет за юбилея на мъжа ѝ, та покрай нея и аз се обзаведох с две ризи, едната чист лен, ленен панталон и рокля тип прегърни ме.
Все пак имам ИД утре, мога да се поглезя. ММ е доволен, защото аз съм доволна.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:20 от змия

# 1 360
  • София
О, и аз имам имен ден.
Намерих си розова риза.

# 1 361
Хубаво свежо розово нямам в момента май. Пудрено и още една в цвят, който не мога да назова коректно имам и мисля да нося и този сезон, защото са ми удобни
...

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:28 от Light Beam

# 1 362
Лайт чудна си!

# 1 363
  • София
Лайт, супер са.
Аз имам много розов пуловер.
Свалих 2 кила. Само 10 остават, за да си вляза в дрехите.

# 1 364
И аз свалих 1 кг, ама от ядове!

Общи условия

Активация на акаунт