Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 883
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Русе
Аз съм в червено днес! И не само днес! В момента нося най- вече едно яке и обувки във винено червено. Розови дрехи нямам с изключение на един розов топ, който ми е подарък.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 19:41 от *sve*

# 1 336
  • София
Абе защо не казвате като ви лъжа? 😜Имам розово палто и розово яке и съм ги показвала тук.
И розови кецове и жилетки. Общо взето обичам цветовете в розово-нюд гамата. Днес си взех една малко по-ярка риза, да видим как ще я нося.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 14:35 от Rockstar

# 1 337
Аз съм на периоди с цветовете. Като бях около 16 годишна всичко беше в комбинация от турско синьо и жълто. След това дойде розовото и се задържа може би 2 години. После гардеробът ми рязко посивя, а след това почерня. Черното присъстваше в над 90% от дрехите ми. Лятото го заменях с бяло. Сега съм на вълна зелено, горчица и керемида, но да видим докога, че аз като разлюбя някой цвят и след това не притежавам и една дреха от него.
И аз съм нещо подобно, най-силно ми личи при зимния гардероб.
Първо беше черен, после посивя, после стана тъмно син, сега беше бордо..Наглеждах се на войнишко зелено, но не намерих неща, които да купя в него Grinning

Karen,  аз също съм с кафява коса и очи, и не притежавам нищо в кафяв цвят. Но то е защото не съм намерила подтон, който да харесам (освен, евентуално, много тъмно кафяво, като на натурален шоколад, почти черно да е). Но аз съм неутрална като тон.
Веднъж  видях една мацка, топло кафява, всичко по нея беше кафяво - коса, очи, дрехи, червило, обаче грееше! Изглеждаше страхотно, ходещ шоколад направо!

Нито един човек със сини очи не познавам, на който да не му отива синя горна дреха или да се слива с нея. Но пак е до оттенък.
Мой близък, например, носи само едно ярко, лазурно синьо. Нещо такова:

(Жалкото е, че скоро нищо в този цвят не съм засякла в магазин за дрехи, особено мъжки.)
С други нюанси, особено бледи, сякаш дрехите са му избелели. Пак не става на петно и не се слива с лицето и/или очите му, но и не му дават този блязък и лъчезарност.

# 1 338
  • София
Аз тази зима нещо разлюбих войнишко зеленото. А по принцип го обичам и имам всякакви дрехи.

# 1 339
Аз заради една рокля си купих розово палто дълго, едно късо и спортно съко. А роклята още не съм я носила може би защото се постопли тук.

# 1 340
Войнишкото зелено го нося само на панталони. Особено пък когато са карго- панталони.

# 1 341
По принцип нося всички цветове, но червеното е моят цвят, от както се помня го нося. Имам есякакви дрехи, обувки и аксесоари в червено. На бала си бях с червена рокля, на бала на сина ми също. Чакам да се стопли, че да си обуя новите червени обувки. Не си давах сметка, обаче, колко много розови дрехи имам, чак се чудя как се е случило това. Преди носих и червено червило, но вече нещо не се харесвам.
Качвам снимка от бала на сина ми, тъй като от моя имам само на хартиен носител, а сега нямам скенер.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 15:06 от vuv

# 1 342
Много обичам карго панталони и в войнишко зелено и в цвят "пустинна буря"- и с кецове, и с платформи - има нещо много закачливо, младежко и несериозно - идеални за свободното време!

За последните 20 год имам 1 (един) розов пуловер и 2 шала, в които освен другите цветове има и розово.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 16:21 от Agent Provocateur

# 1 343
  • Sofia
Витаминче_, да , зависи от нюанса.
Точно това кралско синьо, което си показала, на мен страшно ми ходи.

# 1 344
Войнишкото зелено го нося само на панталони. Особено пък когато са карго- панталони.

Аз си взех дънкова пола в този цвят, както и тениска. Вчера пробвах и една спортна рокличка, но не беше моят размер. Но зимни неща такива така и нямам (за сега) Smiley

vuv, прекрасен нюанс на червено!

# 1 345
  • Ланкър, планините Овнерог

Тоз панталон ми харесва, кой е сайтът?

# 1 346
  • София
Магни, покажи Веспата!

# 1 347
Имам много дрехи в този милитъри цвят. 4 панталона, 2 от които карго с джобове, наскоро взех една рокля-риза, която още не съм носила, палто, суичъри, ризи. Обичам го много този цвят, по едно време си бях въобразила, че е същия като очите ми и ги подчертава. Дали е било така, не знам, важното е, че аз си въобразявах и се кефех. Smile Сега по-рядко нося, но ми е успокояващ някак.
Снимките не са мои, от интернет са:
Скрит текст:

# 1 348
Щях да изнудвам щерката за фотосесия с роклА. Имах една червена молив с дължина до коленете, дълъг ръкав, която така и не облякох защото тя ми я отмъкна.
Та мислех да я заема Simple Smile Е поне съм с червени кецове Simple Smile

# 1 349
Преди 2 дни беше р.д. на Vespa, 75 години. В Италия това се споменава в новините. Simple Smile))
Честито, Магни!

Общи условия

Активация на акаунт